Een inconsistent coronavirus en FOUTE beslissingen overheden eist een afschuwelijke tol

Coronavirus – stress RIVM en ‘Media’ die u steeds BANGER maakt, eist zijn tol.

Rutte in weer een zeer vreemde rol: “Je moet je bek houden”. Omdat we gewoon een burger zijn en die moet dan van Rutte zijn bek houden?. Na ‘Rot zelf op’ achteraf dan zeggen “Ik betreur mijn woorden”. Tijdens de Prinsjesdag beschouwingen maakte hij zelfs zachtjes de opmerking: “Alleen als ik dat wil”.  Hoe vaak heeft hij dit spelletje niet gespeeld.

Tenminste 217 landen hebben te maken met HET CORONAVIRUS met erkende gevallen, en op plaatsen waar het CORONAVIRUS dichter bij komt neemt de spanning/stress toe. Daarvan slokt India 1/5e 5.485.000+ van alle gevallen op met 1,383,011,810 inwoners. De VS telt ter vergelijk ‘slechts’ 331,436,330 inwoners met inmiddels 7,005,686 besmettingen. Actieve gevallen India: 1,007,078 en de VS: 2,551,067.

Ga je uit van het gemiddelde van de 213 landen zou Nederland {een RIVM DAT GENEZEN MENSEN PERTINENT WEIGERT TE NOEMEN} op 9000-9500 actieve gevallen liggen. Nederland krijgt er op 21 september 2217 besmettingen bij. Totaal nu bijna 96.000 waarvan dus ‘slechts’ ca: 9000-9500 actieve besmettingen op 17.000.000+ inwoners met 86 mensen in het ziekenhuis.

Dat wat misschien verstandiger zou zijn en de media achterwege laat is de populatie te helpen de goede dingen te doen zoals: Gezond eten, HCQ dan MAAR zelf maken van grapefruit schillen, voldoende zink en zoals in Spanje bleek regelmatig D3 nemen, omdat dat je kans op besmetting verkleind.

MELDING RIVM:

In de winter van 2019/2020 was de influenza-epidemie kort en mild (week 5 tot en met 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443). En dan wat het RIVM zegt is, dat we gerekend over de laatste vijf jaar gemiddeld 6.443 griepdoden per jaar kennen. Dit jaar hebben we er maar 404. Wel hebben we 6.136 coronadoden. Wat we dus zien is, dat ook in ons land precies hetzelfde gebeurt als in Australië. De normale griepdoden zijn weg en vervangen door coronadoden. Wanneer het gemiddeld aantal griepdoden per 12 maanden jarenlang ruim 6.000+ is en dan opeens 404, dan weet je honderd procent zeker dat er iets niet klopt.

Misschien nog veel beter is: schakel de TV uit, MSM: Facebook, Twitter, Whats App, en Instagram, zeg uw abonnement bij de krant op, waardoor u niet langer beinvloed wordt door alle naargeestige geleuter, waardoor u en ik en velen meer stress krijgen, die veel meer gezondheidsproblemen kan veroorzaken dan deze ‘pandemie’. {Red: Zeg dus niet dat wij geen oplossing hebben}.

Het artikel hieronder van de New York Times, dat wij voor u vertaald hebben, viel ons direct op vanwege bovenin in het artikel de tekst “slechts ongeveer 200.000 doden in de VS.” Daarna vielen we van de ene verbazing in de ander en bevestigt dit artikel, hoe mensen nog banger gemaakt kunnen worden en in de stress schieten.

De New York Times die voor ons een gerenommeerde krant WAS, is bij ons ook door de mand gevallen. Staatsomroep NOS, de Telegraaf en vele andere media en dus de MSM  blijven liegen en leugens verspreiden. Een vriend van mij zei: “Ik kijk graag naar het journaal, het leert me namelijk om tussen de regels door te luisteren”.

Onderstaand artikel van de New York Times had in een heel ander perspectief geplaatst kunnen worden.De Spaanse griep kostte 20.000.000 – 40.000.000 levens van 1918-1919. In de VS tot nu toe ‘slechts’ 204.000 coronavirus doden. Echter de VS heeft inmiddels wel al meer dan 98.000.000 mensen getest – Nederland 2.042.000. 

Onderstaand artikel van New York Times geeft dus veel stress en angst.Het is een verbazingwekkende prijs, slechts ongeveer 200.000 doden door de Covid in de VS, en bijna meerdere keren zoveel – bijna 1.000.000 MENSEN – over de hele wereld.

pandemie

En de pandemie, die ervoor zorgde dat de gevallen in tal van landen sterk opliepen en daarna weer naar beneden gingen na lockdowns, is op een lastig punt aangekomen. Zullen landen zoals de VS de infectie de komende maanden zien afnemen? Of is er aan de andere kant weer een golf op komst?

“Wat er zal gebeuren, weet niemand”, zegt Catherine Troisi, een specialist in de overdracht van ziekten bij het College of Texas Wellbeing Science Center in Houston. “Deze infectie heeft ons op tal van fronten verbaasd, en we zouden weer compleet verrast kunnen worden.”“In het begin was het een ziekte in de grote stad en we keken ernaar op tv”, zei zuster Kathleen Atkinson, een benedictijnse non, IN de hoofdstad van North Dakota. “Nu is er geen enkele provincie, die geen positieve gevallen heeft gehad, en het maakt deel uit van ieders leven.”

In de VS zijn sinds eind juli stapsgewijs minder nieuwe coronavirus – gevallen geconstateerd, na de angstaanjagende opflakkeringen, eerst in het Boven-Oosten en daarna in het Zuiden en Westen in de VS.

21 september 2020


Maar de laatste tijd nemen door de dagelijkse controle en nieuwe gevallen door het hele land de besmettingen weer toe, wat veel stress veroorzaakt door een heropleving van de infectie Ook nu studenten van hogescholen, basis- en voortgezet onderwijs weer terugkeren naar school en naarmate het koudere klimaat mensen weer naar binnen duwt voor wat door een paar experts op het gebied van ziektetransmissie wordt gezien als: een duizelingwekkende winter.

Over de hele wereld zien we in ieder geval 213 landen een stijging met recent geïdentificeerde gevallen, en spanningen nemen snel toe. In India worden momenteel meer dan 90.000 nieuwe gevallen van dag tot dag herkend, waaronder een miljoen nieuwe gevallen sinds het begin van deze maand, en de absolute besmettingen in India stijgen nu boven de vijf miljoen.

In Europa, nadat lockdowns hielpen om de noodsituatie in het voorjaar te dekken, slurpt het coronavirus zich langzamerhand over alle landen naarmate mensen doorgaan met hun ‘normale’ leven.

Israël, met bijna 1.200+ overleden mensen , die aan de infectie worden toegeschreven, heeft een week geleden een nieuwe lockdown uitgeroepen, één van de weinige landen die dat hebben gedaan. Met uitzondering van Spanje, dat inmiddels weer een lockdown heeft in 37 wijken in de stad Madrid.

Toen de belangrijkste golf van besmettingen zich wijd en zijd verspreidde, dwongen regeringen de beperkingen op en kwam er daarna de ontwikkeling om de beperkingen weer op te heffen. Meer dan vier miljard mensen kregen op een bepaald moment een verzoek om thuis te blijven. In ieder geval proberen de meeste landen nu dringend om niet opnieuw over te gaan op dergelijke uitzonderlijke maatregelen.

“We hebben een intens virus die zich voor ons ontvouwt”, zei Hans Kluge, de territoriale leider van de World Wellbeing Association voor Europa, een week geleden. “Week na week hebben de gevallen de aangekondigde gevallen overtroffen toen de pandemie aanvankelijk in maart in Europa opkwam.”

In heel Latijns-Amerika blijft het verlies aan mensenlevens nu uitkomen op meer dan 310.000. 66% Van het absolute getal is afkomstig uit slechts twee landen: Brazilië met meer dan 136.000+ en Mexico met 73.000+. Dr. Carissa F. Etienne, het hoofd van de Dish American Wellbeing Association, waarschuwde dat het gevaar blijft bestaan.

“Latijns-Amerika is begonnen met het praktisch gewone sociale en openbare leven voort te zetten, terwijl het Coronavirus nog steeds aanzienlijke controle-ingrepen vereist”, zei ze een week geleden. “Het moet duidelijk zijn dat het te vroeg open gegaan is en deze infectie meer ruimte geeft om zich te verspreiden en daardoor onze bevolking in groter gevaar brengt. Zoek niet verder dan Europa.”

Sterfgevallen in de VS door de het coronavirus – Covid-19 stegen boven 204.000 op 21 juni, waardoor gezinnen in de VS begonnen te klagen. Het was slechts vier maanden eerder, eind mei, dat het land op 100.000 kwam. Inderdaad, zelfs de huidige telling zou een kritieke onderschatting kunnen zijn van de te maken kosten in dit land, suggereren analyses, waarbij wordt nagelaten er mensen op te nemen die in het stof van het Coronavirus bijten, net als de personen die doorgaan met hulpzaken, die eveneens verband houden met de pandemie .

Toen de infectie dit voorjaar de VS overweldigde, liepen de besmettingen over de bekende emmer. Alles bij elkaar genomen. Het aantal besmettingen nam dit late voorjaar 2020 weer toe, toen de gevallen in het zuiden en westen toenamen. Het tempo is sindsdien aanzienlijk teruggelopen.

Hoewel de capaciteit van de kaders voor medische diensten in het algemeen over de hele wereld veranderen, wordt bij het vooraf identificeren van ziekten geprobeerd de infectie buiten verpleeghuizen en uit de buurt van de meest zwakken te houden, en hebben betere therapieën tot gevolg, dat minder mensen wachten op ventilatoren en betere resultaten voor de mensen die echt ziek worden. {Red: Zie Spanje vitamine D3}.

Aantal doden door coronavirus nu 21 september: Naarmate de race om een ​​antilichaam/vaccin vordert, is er geen oplossing voor het Coronavirus. {Red: Een bewering die door de New York Times niet onderbouwd wordt. {Red. Communicable diseas-Overdraagbare ziekte: Alleen vandaag 21 september zijn er al 33.300 doden. Aan Aids/HIV zijn dit jaar al 1,219,871+ mensen overleden. Voor HIV is na 40 jaar nog steeds geen vaccin. Door alcohol 1,814,953 doden dit jaar en niemand die er iets over  zegt. Omdat de belastingaccijnzen belangijker zijn dan de doden. Door alcohol.3,627,697 doden door roken. 

In de VS is het dagelijkse verlies aan mensenlevens als gevolg van de coronavirus – infectie gedaald ten opzichte van begin augustus, toen er elke dag meer dan 1.200 overleden mensen waren. Zelfs als een deel van de meest dichtbevolkte staten van dit land enorme upgrades rapporteert, en de noordoostelijke staten nieuwe ziekten laag blijven houden, blijven besmettingen en doden omhoog gaan in 12 staten en twee territoria.

Dr. Tom Inglesby, hoofd van het Middle for Wellbeing Security aan de Johns Hopkins Bloomberg School of General Wellbeing, zei dat het mogelijk is dat het verlies van mensenlevens in de VS oploopt tot 300.000 als het publiek oplettendheid en voorschriften laat vallen. {Red: Alleen zijn er inmiddels zoveel voorschriften, dat veel burgers het ook absoluut net als het kabinet niet meer weten}

DR. Tom: “Er zijn tal van landen  waar we serieus over moeten nadenken, over onze monetaire vrienden, of die LANDEN DIE veel minder ontwikkeld zijn wat betreft economie EN/of medische zorg, die veel minder sterfte kennen”.

Het is duidelijk dat ze er anders uitzien in vergelijking met andere rijke geïndustrialiseerde landen, wat aangeeft hoe de infectie tot nu toe door stukken van de VS scheurt. Op een dag een week geleden onthulden de VS 849 nieuwe doden. Op dezelfde dag had Italië, toen het brandpunt van de pandemie, 13 doden. Zowel Canada als Duitsland maakten die dag zeven doden bekend.

De infectie begon later in de VS dan op sommige andere plaatsen, maar de gevallen werden nooit volledig onder controle gebracht. Sinds begin april is het normale absolute geval van de natie niet onder de 20.000 gedaald, en aan het einde van de zomer bleef een fundamenteel onderzoek hangen: zou het algemene patroon afnemen in de dagelijkse rapporten van het land over nieuwe gevallen en besmettingen toen er elke dag meer dan 1.200 doden waren. Of was een aanhoudende stijging in gevallen een indicatie van een ander, betreffende patroon?

Yvonne Maldonado, een pediatrische ziektedeskundige aan het Stanford College, constasteerde toen er weer een stroom van gevallen opdook. “Voor degenen onder ons in Californië hebben we die periode meegemaakt waarin we echt blij waren met de lockdown en ons vermogen om de bocht echt glad te strijken,” zei Dr. Maldonado. “Uiteindelijk bleken we overmoedig te zijn.”

De pandemie zou kunnen worden verlengd, waarschuwde ze, vergelijkbaar met de grieppandemie van een eeuw eerder. Op dat moment sloeg de gevaarlijke griep door de VS in drie golven: een in de lente van 1918, een andere in de herfst, maar een andere in de winter en lente van 1919. Bij die grieppandemie stierven ongeveer 675.000 Amerikanen. {Red: zie hierboven de Spaanse Griep}

Nieuwe factoren dragen bij aan de kwetsbaarheden van Covid. Er wordt op een koud klimaat vertrouwd om de gevaren van gedeelde binnenlucht als nooit tevoren te testen. Een opduikend griepseizoen neemt maatregelen om het kader voor medische diensten extra uit te breiden. Ook blijft het onzeker of er pogingen zijn ondernomen om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt via recent herstarte scholen en schoolterreinen.  En het succes van de inspanningen om te voorkomen dat het virus zich verspreidt via nieuw opgestarte scholen en universiteitscampussen, blijft onzeker.

Veel van de grootste schooldistricten van het land beginnen het jaar met onderwijs op afstand, maar de meeste staten hebben in ieder geval enkele schooldistricten, grotendeels in landelijke of voorstedelijke gebieden, die opengesteld zijn voor persoonlijk onderwijs.

Scholen in staten als Georgia en Indiana zijn al een maand open, maar experts zeggen dat ze nog niet zeker weten wat het effect zal zijn op de overdracht van virussen in gemeenschappen.

Bill Hanage, universitair hoofddocent epidemiologie aan Harvard’s T.H. Chan School of Public Health, zei dat vanwege de enorme variatie in de manier waarop scholen heropenen – waarbij sommige scholen sociale distantiëren en maskervereisten strikt afdwingen en andere scholen dit veel minder doen – “we verwachten dat er een vrij breed scala aan gevolgen zal zijn. “

Een terugkeer naar hogescholen en universiteiten, met wijdverbreide tests die plaatsvinden op campussen, heeft in bekende gevallen al een opleving veroorzaakt. In de loop van de pandemie zijn meer dan 88.000 gevallen van het coronavirus gemeld op meer dan 1.100 Amerikaanse hogescholen, blijkt uit een onderzoek van de New York Times.

Overdracht op campussen zou naar verwachting minder dodelijk zijn onder studenten, maar deskundigen vrezen dat die gevallen kunnen leiden tot bredere, gevaarlijkere uitbraken, aangezien jongeren omgaan met professoren, familieleden en buren.

En inderdaad, grootstedelijke gebieden waar het virus is toegenomen, omvatten de snelste plaatsen met aanzienlijke universiteitsuitbraken: La Crosse, Wisconsin, de thuisbasis van de Universiteit van Wisconsin-La Crosse, Viterbo University en Western Technical College; State College, Pa., De thuisbasis van de hoofdcampus van de Pennsylvania State University; en Gainesville, Florida, de thuisbasis van de Universiteit van Florida. Andere universiteitssteden meldden ook duizelingwekkende stijgingen, waaronder Provo, Utah en Manhattan.

“Als deze piek aanhoudt, zal het onze economie tot het breekpunt belasten”, schreef Andrew P. Manion, de president van Edgewood College in Madison, Wisconsin, in een brief waarin hij studenten smeekte de regels van sociale afstand te volgen na een toename van het aantal gevallen. “De winst op korte termijn van naar een feest gaan gaat ten koste van het ziek maken van meer mensen. Als deze trend zich voortzet, zal ik de pijnlijke maar noodzakelijke beslissing moeten nemen om het semester af te ronden via lessen op afstand, en de residentiehallen en kantoren voor het semester sluiten. “

De eerste maanden van de pandemie brachten een groot aantal gevallen naar stedelijke kustgebieden van de Verenigde Staten, maar het virus verspreidt zich nu breed, via plattelandsgemeenschappen en naar plaatsen waar in het begin weinig of geen gevallen waren. Staten in het midden van het land, waaronder Wisconsin, Montana en North Dakota, zien de afgelopen dagen meer gevallen dan ooit.

Het besmettingspercentage in North Dakota in de afgelopen week was tweemaal zo hoog als in Texas en meer dan verviervoudigd in Californië, beide eerdere hotspots. Het besmettingspercentage meet virusgevallen per 100.000 mensen, en North Dakota, dat meer dan 17.000 gevallen en 190 doden heeft gemeld tijdens de pandemie, herbergt slechts ongeveer 760.000 mensen.

Toch is sinds begin augustus meer dan de helft van de gevallen in North Dakota gemeld.

Coronavirus Pandemie

Diezelfde New York Times schrijft een paar dagen geleden, dat 90% van de Pcr coronatesten niet geloofwaardig is en ik kan me prima voorstellen, dat als u dit heeft gehoord, bijna van uw stoel viel toen De Jonge meedeelde dat er in november a.s. nog mindere en slechtere testen onder de bevolking worden uitgezet en gebruikt.

Moeten we dan straks nog iets geloven van zijn zogenaamde vaccin dat hij in opdracht bij zijn broer heeft uitgezet?.

Lees hier verder voor de inconstitente virus gevallen

Coronavirus VS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: