Tienduizenden ouders (en hun kinderen) die onder andere onder de verantwoordelijkheid door a-sociaal en arrogant – criminele politici de hel in werden gejaagd. Of zelfs de kist, dienen op persoonlijke titel ontslag te nemen anders veranderd er in Nederland niente – nada – niets.


“Rutte gaat strijden voor dat wat er ‘buiten zijn gezichtsveld niet mis‘ had mogen gaan”.

Rutte neemt 15 januari 2021 bij het begin van het Kamerdebat het woord om te vertellen dat hij als hoeder van de rechtsstaat en groot voorstander van een eerlijker en fatsoenlijker Nederland zijn verantwoordelijkheid neemt voor wat volledig buiten zijn gezichtsveld natuurlijk allemaal fout ging in de Toeslagenaffaire.

Precies hoe hij omgaat en dat wat hij nu doet met zijn ‘vriend Hugo de Jonge’ in een volstrekt falend coronabeleid.

Het leven gaat door, maar voorlopig voor de ouders in de toeslagenaffaire al jaren niet meer. Hans Blokpoel (oud directeur belastingdienst) is de grootste smeerlap in de gehele #toeslagaffaire en nog steeds als interim (Stasi Hans) in dienst bij de overheid. En De kopstukken uiteraard weg! Zonder bonus of oprotpremie! Maar die #zwartelijstambtenaren MOETEN ook weg en mogen niet ongestraft blijven!!!

Mooi hè, hoe Mark Rutte de afgelopen dagen de regie heeft genomen in de #Toeslagenaffaire.

We schreven in april 2020 al dat dit kabinet zou vallen in januari 2021 met een vooropgezet plan met daarin verweven de huidige crisis en een land sinds deze week in een recessie.

Hij heeft zijn coalitiegenoten CDA, D66 en Christenunie met de kloten voor het blok gezet.>>>>>> SYSTEEMROT IN HET VOLLEDIGE KABINET <<<<<JINEK MELDT 9.000 OUDERS, MAAR HET ZIJN ER minimaal 22.000 WAARVAN SOMMIGEN ZICH AL VAN HET LEVEN BEROOFD HEBBEN.

DE SYSTEEMROT IS #rutte #hoekstra #wiebes #asscher #UWV #belastingdienst #CBR #gasaardbevingen bijna teveel om op te noemen.

Niet het kabinet moet aftreden maar bovenstaande personen mogen geen lijsttrekker meer worden anders kun je beter niet aftreden.

Geen enkele ouder heeft nog geld gezien. Nog steeds hebben ze schijt aan alles en gaan ze na de verkiezingen crimineel door. Rutte gaat gewoon door in maart en VVD’ers hebben schijt aan misstanden, wantrouwen door het #kabinet naar de burger en vooral aan mensen met uitkeringen en toeslagen.

En nog veel erger! Eindelijk een kans om lijsttrekker Kaag nu eens met een wél overtuigend verhaal over de door Rutte veroorzaakte misdadige politieke cultuur op de kiezer af te sturen.

Tienduizenden ouders (en hun kinderen) onder andere onder de verantwoordelijkheid door a-sociaal en arrogant criminele politici de hel in werden gejaagd. Of zelfs de kist, dienen op persoonlijke titel ontslag te nemen anders veranderd er in Nederland niente – nada – niets.

Video Bron: John van den Heuvel over ex-zakenpartner Wendy van Dijk: ”De zaak ging stinken”

Om onze vrijheid van meningsuiting te bewaren gaan
we definitief over naar https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU
Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s