”De zaak ging stinken” Curator doet aangifte tegen Robbert B van Disq


John van den Heuvel over ex-zakenpartner Wendy van Dijk – Robbert B.: ”De zaak ging stinken”


Eerst maar eens de feiten update: 19 Januari 2021

Wendy van Dijk. Beeld Twitter

Disq

Misschien kunt u zich nog herinneren dat Wendy van Dijk een tijdje geleden steeds heel fanatiek aan twee stukken elastiek stond te trekken die aan een soort rolmaat vastzaten. Dit was Wendy’s eigen fitnessapparaat, de Disq. Hoewel het door Robbert B. zelf is uit gevonden en hoewel het een home shopping-channel-achtige uitstraling had – de Disq leek uit dezelfde koker te komen als de Abdomenizer en de Sit-Up Assist – zwoer Wendy bij het apparaatje en leurde ze er stevig mee schrijft,- de Volkskrant in december 2020..

 
Maar toen ging de Disq failliet, en dat leidt nu al maanden tot een epische ruzie tussen Van Dijk en haar ex-zakenpartner Robbert B.

Nu rapporteert Party over ‘het voorlopig dieptepunt’: er is een voorraad van 8.500 Disqs verdwenen, volgens Van Dijk 3 miljoen euro waard.

Robbert verklaart echter aan het blad dat hij de Disq’s heeft geveild omdat Van Dijk er niet voor wilde betalen.

Wij zijn vooral geïntrigeerd door het bedrag van 3 miljoen, want dat zou betekenen dat één Disq 353 euro waard is. En dat voor een rolmaat met een stuk elastiek eraan.

Maar het bedrag zou kunnen kloppen: volgens Party moest ‘Jan Modaal’ in de gloriedagen van de Disq ‘een prijzig abonnement afsluiten van wel 80 euro per maand om de Disq in bezit te krijgen’. In het begin van de periode toen de Disq net was uit gevonden door Robbert werd er 80 euro eenmalig voor gevraagd. 8500 x 80 euro is 680.000 euro dat lijkt aannemelijker.

Na het Disq-debacle en ook nog eens het verdwijnen van Van Dijks tijdschrift (Wendy, een zoektocht naar geluk nu alleen nog online te lezen) ga je je afvragen of ze een heel goeie zakenvrouw is. Maar als je het ooit voor elkaar krijgt dat mensen zich op een stuk elastiek abonneren, dan heb je wel talent. {schrijft de Volksrant}

Disq

Zakenpartners Wendy van Dijk en Robbert B. hebben gezamenlijk het faillissement van het fitnessbedrijf DISQ aangevraagd. De DISQ is een mobiel fitnessapparaat dat bestaat uit een heupgordel en twee schijven. Met de koorden die hieruit komen kan op verschillende manier worden gesport. Online konden mensen een personal trainer toegewezen krijgen. {Kosten 80 euro p/m}

Wendy van Dijks fitnessbedrijf zit momenteel midden in een doorstart na een faillissement, maar haar oud-zakenpartner, Robbert B, deelt nu een nieuwe spreekwoordelijke klap uit die Wendy’s business niet zo fijn gaat vinden!  Deze Robbert, eigenaar van de Disq-naam (het apparaat waar zijn oud-bedrijf met Wendy omheen werd gebouwd), is volgens de website Bekendeburen een nieuw bedrijf gestart nadat Wendy zonder hem doorging onder de naam DISQ Club BV 14 juni 2020 en een maand later is er een wijziging op naam van: Bestuurder J.P.S  Boekema. Met als doelstelling ‘exploiteren Fitness onderneming” volgens de website. Het saillante is dus dat Robbert de Disq-naam blijft gebruiken omdat hij die rechten in handen heeft.

Hoe Wendy’s nieuwe bedrijf gaat heten, is nog onduidelijk. “Van een bedrijf onder de naam ‘Wendy’s Club’ is tot op heden geen spoor te vinden.”

Moddergooien  Een tijdje geleden belandden oud-zakenpartners Robbert en Wendy in een fittie nadat zij naar verluidt héle andere (sexy) dingen wilde gaan doen met hun toen nog gezamenlijke bedrijf. Vervolgens lekten er allerlei dingen uit over de ontstane juridische strijd, bemoeide Obesitas-coach Radmilo zich er zelfs mee en moest Wendy zich verdedigen.

Nu ze allebei hun eigen weg gaan, is het ruziën hopelijk óók voorbij! Alhoewel: Wendy kan volgens Bekendeburen niet de Disq-naam gebruiken voor haar nieuwe business en dat zal ze allesbehalve fijn vinden…

Robbert B: zegt in Ditjes en Dates “Alles rondom Wendy heeft voor mij nu een negatieve lading. Ik ben kapotgemaakt als persoon”, zegt Robbert volgens Bekendeburen. ,,Ik vind het onbegrijpelijk. Er lopen meerdere rechtszaken tegen mij, terwijl ik het onmogelijk kan betalen. Ik heb op dit moment geen leven meer.”

Lees ook:
Verwoest Wendy gezin zakenpartner?

Kinderen slachtoffer:

Eerder vertelde Robbert aan weekblad Weekend dat zelfs zijn kinderen bang zijn voor Wendy. ,,Mijn kinderen vragen mij: ‘Gaat Wendy ons huis afpakken?’ Ze zijn heel bang dat we er uit moeten.” Helaas ziet het er niet goed uit voor Robbert: naar eigen zeggen mag hij nu een jaar zijn vak niet uitvoeren en zal er dus nauwelijks geld binnenkomen.

Disq Inval FIOD:

Zowel Robbert B. als drie familieleden worden sinds begin deze maand verdacht van faillissementsfraude. De FIOD vermoedt dat Robbert B. een grote voorraad van de Disq’s uit de failliete boedel van het bedrijf van de tv-presentatrice Van Dijk heeft onttrokken en daarbij onder andere gebruikt heeft gemaakt van vervalste aktes.

De FIOD deed daarom ook begin december 2020 invallen in meerdere woningen en nam daarbij een grote hoeveelheid Disq’s in beslag. Daarnaast werden er ook wapens en een hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft de kwekerij ontmantelt.

De Disq’s worden online aangeboden voor een bedrag van 129,95 euro van de voormalig zakenpartner van Wendy van Dijk, Robbert B., biedt online mogelijk ontvreemde Disq’s te koop aan. Dit hoewel de rechter in augustus besloot dat Robbert B. de voorraad Disq’s terug diende te geven. Maar tot op heden is de ontvreemde voorraad nog niet terecht.

De man met wie Wendy van Dijk het fitness bedrijf Disq opzette heeft de FIOD op zijn dak gekregen en dan zijn de rapen gaar…..

Robbert B. en zijn vader Jacques B. worden door de FIOD verdacht van grootscheepse faillissementsfraude. Ook de schoonbroer van Robbert is verdachte.

Met Robbert B. zette Wendy fitnessbedrijf DISQ op. Het bedrijf ging eerder dit jaar failliet, nadat er flinke onenigheid ontstond tussen de zakenpartners.

De vader van Robbert en zijn schoonbroer zijn nu bovendien verdachten in het onderzoek. Er werden invallen gedaan bij een bedrijfspand en vier woningen van de verdachten. Hierbij zijn goederen in beslag genomen die volgens de FIOD zijn onttrokken aan de failliete boedel

De rechter en curator hadden deze voorraad echter aan Wendy toegewezen. Bij een van de invallen van de FIOD werden bovendien wapens en een hennepkwekerij aangetroffen. 

Er zou voor minimaal 400.000 euro aan de failliete onderneming zijn onttrokken en dat is zwaar strafbaar. Wendy heeft nog niet gereageerd op deze laatste ontwikkelingen.

CRIME :
John van den Heuvel over ex-zakenpartner Wendy van Dijk:  ”De zaak ging stinken.”
 

Bron: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns – Xandernieuws

Om onze vrijheid van meningsuiting te bewaren gaan
we definitief over naar https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Disq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: