Noodkreet wetenschappers: u kunt er zelf heel veel aan doen. In een droog huis voelt het coronavirus zich ‘senang’


Coronavirus en droge lucht

Zorg dat het in je huis qua lucht niet te droog wordt. In een droge lucht voelt het virus zich ‘senang‘ schrijft de Stentor. Maurice de Hond geeft dit al 5 maanden aan, maar de Nederlandse burger is net zo eigenwijs als de interesse die ze voor de toeslagenaffaire hebben.

Het hoge woord is er uit: Het coronavirus t.o.v. het griepvirus in 2018 was net zo dodelijk als in 2018.

De Britse variant was 70% besmettelijker dan Covid-19, maar inmiddels is dat terug gezet naar 30%, maar de overheid en met name Kaag en Rutte die een dubbele agenda hebben en de kortetermijnvisie van het OMT komen op korte termijn met de Braziliaanse variant en die samen met de Zuid Afrikaanse variant nog veel gevaarlijker is.

Dus stop met experimenteel vaccineren daar dat straks totaal geen zin heeft en een nog veel groter schandaal gaat geven.

Binnenkort kan een avondklok gerechtvaardigd worden echter inmiddels zijn er al 3.500.000 mensen die grote vraagtekens hebben bij het beleid van dit kabinet.

Dat de politie daarnaast iedereen wegspuit op het Museumplein ener  zich nog veel ergere zaken hebben voor gedaan dezelfde middag die we in een later stadium gaan melden zal het misschien bij de politie aanleiding kunnen zijn dat ze daar bij de korpsen ook eens gaan nadenken i.p.v. achter alle orders aan te hobbelen.

Langetermijnvisie zal wel nooit gebeuren in Nederland en als Noorwegen eerst zegt dat er 29 doden zijn door het vaccin en daarna snel de verklaring intrekt met de bewoordingen ‘de betreffende mensen zijn overleden aan en door onderliggende klachten’  wat met Covid-19 ook al het geval is zal het er in 2021 niet beter op worden. Gommers kondigt al aan dat het in ieder geval tot aan de zomer 2021 gaat duren.

Het is volstrekt juist dat sommige ziekenhuizen in grote problemen zitten maar dat komt niet door het keihard werkend ziekenhuispersoneel. Dat is voor de volle 100% de schuld van alle bezuinigingen. Nu de ‘media’ er in 2020 wel boven op gesprongen zijn en in 2018 niet moet u toch ook aan het denken zetten.?

De Stentor schrijft in haar artikel: Eenzelfde ontwikkeling is ook terug te zien tijdens de griepgolf van 2018, die aan veel meer mensen het leven kostte dan gebruikelijk.  Natuurlijk zijn er meer factoren dan droge lucht alleen die daar een (belangrijke) rol bij hebben gespeeld. ,,Maar dit signaal is zó duidelijk.”

Hopelijk gaan de journalisten bij de DPG groep uit Belgie waar  ook nu.nl en de Volkskrant onder vallen eindelijk eens het ‘onderste uit de kan halen’ en gaan ze vragen stellen die er toe doen. 

Bron: Noodkreet wetenschappers: we maken het corona thuis te aangenaam en daar kunnen we iets aan doen | Binnenland | destentor.nl

Coronavirus

Bron: Het Pfizer-vaccin ‘te riskant’ voor zeer oude mensen, waarschuwt Noorwegen

Om onze vrijheid van meningsuiting te bewaren gaan
we definitief over naar https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s