VS: De Liefde van mijn leven dood na vaccinatie met COVID-19 – Portugal: Kerngezonde vrouw overleden na vaccin


VS: Dood na vaccinatie met COVID-19

De liefde van mijn leven, mijn man Gregory Michael, MD
 
Een verloskundige die zijn kantoor had in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach Eergisteren overleden als gevolg van een sterke reactie op het COVID-vaccin.
 

Hij was een heel gezonde 56-jarige, geliefd bij iedereen in de gemeenschap, bracht honderden gezonde baby’s ter wereld en werkte onvermoeibaar door de pandemie heen.

Hij werd op 18 december gevaccineerd met het Pfizer-vaccin bij MSMC, 3 dagen later zag hij een sterke set petechiën aan zijn voeten en handen waardoor hij aandacht zocht op de eerste hulp bij MSMC. De CBC die bij zijn aankomst werd uitgevoerd, toonde aan dat zijn aantal bloedplaatjes 0 was (een normaal aantal bloedplaatjes varieert van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed.) Hij werd op de IC opgenomen met de diagnose acute ITP veroorzaakt door een reactie op Covid-vaccin. Een team van deskundige artsen probeerde gedurende 2 weken het aantal bloedplaatjes te verhogen zonder resultaat. Deskundigen uit het hele land waren bij zijn zorg betrokken. Wat ze ook deden, het aantal bloedplaatjes weigerde te stijgen. Hij was tijdens het hele proces bewust en energiek, maar 2 dagen voor een laatste redmiddeloperatie kreeg hij een hemorragische beroerte veroorzaakt door het gebrek aan bloedplaatjes, dat hem binnen enkele minuten om het leven bracht. Hij was een pleitbezorger voor vaccinaties en daarom kreeg hij het zelf. Ik vind dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het niet voor iedereen goed is en in dit geval een mooi leven, een perfect gezin heeft vernietigd en zo veel mensen in de gemeenschap heeft getroffen

Laat zijn dood niet voor niets zijn, red alstublieft meer levens door deze informatie nieuws te brengen.

In de staat Florida stierf een arts om onverklaarbare redenen meer dan twee weken nadat hij het Pfizer / BioNTech-vaccin had gekregen. Zijn vrouw bevestigde dat haar man eerder in ideale gezondheid verkeerde.

VS: Dood na vaccinatie met COVID-19
Bron: Reuters © KAI PFAFFENBACH

De gynaecoloog Gregory Michael kreeg het vaccin van Pfizer en BioNTech op 18 december, voordat hij ongeveer twee weken later op onverklaarbare manier stierf. Zoals zijn vrouw Heidi Neckelmann aan de Britse Daily Mail uitlegde, verkeerde de 56-jarige familieman eerder in uitstekende gezondheid. Ze is er zeker van dat zijn dood verband houdt met de vaccinatie.

“Naar mijn mening was zijn dood voor 100 procent gerelateerd aan het vaccin. Er is geen andere verklaring”, zei ze. “Hij was in een zeer goede gezondheid. Hij rookte niet, hij dronk van tijd tot tijd alcohol, maar alleen in gezelschap. Hij was actief, we kayakten, hij was een diepzeevisser.”

Volgens Neckelmann verschenen drie dagen na de vaccinatie rode vlekken op de armen en benen van haar man, wat een teken is van onderhuidse bloedingen. Nadat Michael in de medische zorg was gekomen, werd daar een acuut tekort aan trombocyten (bloedplaatjes; verantwoordelijk voor de bloedstolling) aangetroffen, wat duidde op wat bekend staat als idiopathische trombocytopenische purpura (ITP). Bij ITP worden bloedplaatjes door het organisme als vreemde lichamen waargenomen en vernietigd. Ondanks medische behandeling stierf Michael op 3 januari aan een hersenbloeding.

Zijn aantal bloedplaatjes had eerder het cijfer nul laten zien in een bloedtest. Artsen dachten dat dit een vergissing was en testten hun patiënt opnieuw. Het tweede resultaat toonde slechts één plaatje. Een waarde in het bereik van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed wordt echter dan normaal beschouwd. De doktoren waren verrast dat Michael blijkbaar aan ITP leed. Bij volwassenen kan het worden veroorzaakt door hiv, hepatitis of H. pylori (een soort bacterie die maagzweren veroorzaakt). Maar Neckelmann bevestigde dat haar man geen van deze ziekten had.

Verwijdering van de milt – anders een mogelijke behandeling voor ITP – was voor Michael uitgesloten omdat zijn bloed niet had kunnen stollen, wat de operatie te gevaarlijk maakte. Na twee weken van infusies en experimentele behandelingen die het aantal bloedplaatjes van Michael niet verhoogden, besloten de artsen dat ze geen andere alternatieve behandelingsopties hadden.

‘Ze gaven hem medicijnen. Ze gaven hem een ​​ongelooflijke hoeveelheid bloedplaatjesvloeistoffen, ik kreeg te horen dat alle bloedplaatjes in Miami Dade County waren. Maar wat ze ook deden, niets werkte. De bloedtesten kwamen elke keer terug met nul bloedplaatjes.’

Volgens Neckelmann vertelden verschillende artsen haar man dat zijn ziekte zeer waarschijnlijk verband hield met het vaccin. “Het lijkt mij mogelijk dat het zijn lichaam op de een of andere manier heeft geïnstrueerd om het verkeerde aan te vallen, namelijk de bloedplaatjes”, zei de 58-jarige.

Het Pfizer BioNTech-vaccin werd aangekondigd als een doorbraak in de strijd tegen COVID-19 nadat het in recordtijd door wereldwijde gezondheidsinstanties was geanalyseerd en een week voor Michael’s ziekte was goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten.

Bron: VS: Dood na vaccinatie met COVID-19 – RT DE

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Een gedachte over “VS: De Liefde van mijn leven dood na vaccinatie met COVID-19 – Portugal: Kerngezonde vrouw overleden na vaccin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s