Censuur op Facebook… zoek je een beter en leuker alternatief?


Nu de censuur terreur op Facebook steeds erger wordt en je niet ongehinderd door de werkelijk blóed irritante factcheckers op de vingers wordt getikt, is het de hoogste tijd voor een alternatief!

Sinds het begin van de ‘corona crisis’ heeft Facebook een nieuw fenomeen: Factcheckers én censuur.

Omdat men in de mainstream (social)media, zoals Twitter, Facebook, Instagram etc. doodsbang is dat de waarheid omtrent de Corona hoax naar buiten komt hebben ze sinds een paar maanden het censuur-fenomeen ingeschakeld om hun website bezoekers te ‘beschermen’ tegen ‘nepnieuws’. Hierdoor krijgen mensen met een alternatieve kijk op het Corona verhaal niet de kans om op een eerlijke manier hun nieuws en berichten te verspreiden onder hun volgers als zij mensen willen informeren over zaken die niet kloppen en die het daglicht niet kunnen verdragen!

De rechter heeft bepaald dat  Facebook nu censuur mag toepassen omdat  “in het algemeen content offline mag halen, wanneer deze in strijd is met het eigen Covid-19-beleid.” staan veel vrijheidsstrijders ineens in de kou omdat hen de mond wordt gesnoerd en het  hen onmogelijk wordt gemaakt om de alternatieve kijk op het Corona-verhaal te delen. Op Vriendenplek (Vroeger Socializen) zijn deze  mensen van harte welkom om hier hun berichten te  delen.

Hier  heeft de overheid en hebben grote corporaties geen vinger in de pap:

Aangezien veel mensen momenteel ontwaken en doorzien dat het hele corona-verhaal gewoonweg niet klopt en de behoefte hebben om mensen hierover te informeren, is het van groot belang dat je een sociaal medium hebt waar jij jouw berichten kunt delen zonder dat deze constant worden weggefilterd (gecensureerd) door Facebook. Tegenwoordig beland je zómaar in de ‘facebook-jail’ als je iets plaatst dat de corona propaganda tegenspreekt. We weten dat de overheid en grote corporaties een vinger in de pap hebben op ‘officiële socialmediawebsites’ zoals Facebook, Twitter en Instagram. Op Vriendenplek zal dit niet gebeuren omdat Vriendenplek zijn eigen plan trekt!

De censuur is nu officieel!

Gekopieerd van RT Dutch van Facebook: YouTube bevestigt dat het alle video’s verbiedt waarin het ‘officiële’ vaccinverhaal van de WHO wordt betwijfeld.

YouTube heeft zojuist bevestigd dat ze gaan samenwerken met de World Health Organization (WHO) om alle video’s te verwijderen die het officiële vaccinverhaal in twijfel trekken.

De WHO is hiermee een Big Pharma-frontgroep geworden die de belangen van vaccin producenten behartigt. Er is geen transparantie meer rond vaccinwetenschap, aangezien de WHO elke onenigheid over vaccinatie strategisch elimineert. De WHO werkt samen met de Silicon Valley Big Tech-giganten om alle informatie over vaccinschade, vaccinbeschadiging, en andere ernstige onderwerpen die de volksgezondheid betreffen te verwijderen. De WHO schenkt geen aandacht aan de mensenrechten, aangezien hun team van vaccinpromotors eraan werkt om informatie te verwijderen die kritisch is over de vaccinwetenschap. De wetenschappelijke methode wordt onderdrukt en gecensureerd omdat de WHO stelt dat andersdenkenden een bedreiging vormen voor de volksgezondheid.

Sinds kort heeft de WHO een afdeling voor digitale oplossingen die wekelijks samenkomt met de beleidsteams van Big Tech. Deze afdeling wordt geleid door Andy Pattison, die open is over hun pogingen om alle informatie te censureren die het geloof in aankomende coronavirusvaccins ter discussie stelt. Hij vertelde Reuters dat zijn team wekelijks met YouTube samenkomt om online inhoudstrends te bespreken en tegelijkertijd de video’s bespreekt die “gevaarlijke verkeerde informatie” over vaccins verspreiden. YouTube is nu bezig met het verwijderen van video’s die covid-19-vaccins in twijfel trekken. Sinds februari heeft YouTube al meer dan 200.000 video’s verwijderd die de covid-19 status quo in twijfel trekken.
 
De WHO, met Bil Gates als grootste geldschieter, controleert nu de werelddemocratie. Dit is een medisch-fascistische overname waarbij belangrijke informatie wordt begraven, en slimme mensen het zwijgen wordt opgelegd.
 
 

Bron: (4) Censuur op Facebook… zoek je een beter en leuker alternatief?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s