80% van de burgers in Nederland zit in een ANGSTHYPE. Avondklok nu alsnog met door Rutte meermaals gebruikte ‘gevaarlijke’ Britse variant en straks de Braziliaanse, Zuid-Afrikaanse en Duitse variant.


Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER

Kan dit als er een avondklok is?

De ANGSTHYPNOSE kan misschien onderbroken worden in pas mei/juni 2021 als het weer weer beter wordt maar dan zullen er wel mensen moeten opstaan en is demonstreren lang niet voldoende.

De politiekorpsen pakken alles op om betogers en demonstranten van weilanden af te slaan. Zusters, Broeders, Verpleegkundigen draaien tientallen overuren en worden niet gewaardeerd. De rechtbanken zijn overbelast met faillissementsvragen. Jongeren lopen helemaal weg met Gommers op Instagram omdat deze man de waarheid verteld en spreekt in een taal die voor jongeren begrijpelijk is. Bedrijven overladen zich nu met schulden die straks weer naar onze belastingdienst terug moeten.

Dat wat er werkelijk aan de hand is dat we met de snelheid van een speedboot afsnellen naar een door Rutte, De Jonge en een oppositie zonder ruggengraat TOTALITAIR SYSTEEM.

Als u nu nog niet het boek van Klaus Schwab heeft gelezen zult u in de ANGSTHYPNOSE BLIJVEN TOT DIT SYSTEEM WERKELIJKHEID IS GEWORDEN.

Maar dan is het te laat. Of is er HOOP!

Onze honden zorgen er in ieder geval voor dat we tenminste nog 3x per dag een flinke wandeling maken Door u op te sluiten zal dat er voor uw gezondheid niet beter op worden.

De leugen die er nu is dat 70% mensen gevaccineerd moeten zijn voor immuniteit. Maar dat cijfer moet minimaal 90% zijn als 1 vaccin gegeven wordt. We praten nu over 2 vaccins. Als we allemaal gevaccineerd zijn zal blijken dat er geen volledige groepsimmuniteit is en dan zal met u verder gespeeld gaan worden. U wordt door de angsthypnose ‘volledige blindheid voor andere zaken opgedrongen‘.

Van Dissel en OMT zijn zo gefixeerd om mensen niet ziek te laten worden en daar is het RIVM en het OMT mee bezig en dat wordt gevolgd door Rutte en De Jonge omdat ze zich daar dan achter kunnen verschuilen als het straks helemaal fout gaat en de burger in mei juni ziet dat wat er werkelijk aan de hand is

Politiek opportunisme – NEEN !!

Rutte heeft zijn lot gelegd in de handen van Van Dissel en het OMT waardoor en omdat 80% v.d. bevolking steeds banger gemaakt moet worden om een totalitair systeem te bereiken, nu weer door een Brits en straks Braziliaans, Duits en Zuid-Afrikaans virus waarvan nu al gezegd wordt dat het Braziliaanse virus vele male dodelijker is dan alle andere virussen die er ooit zijn geweest.

Begint er al iets bij u te dagen?

De cijfers vandaag 21.00 donderdag 21 Januari 2021. Onze aarde heeft bijna 8.000.000.000 bewoners – bijna 8 miljard . Aantal besmettingen bijna 98.000.000 Reeds genezen 70.000.000+

Daarvan liggen er honderdelfduizendachthondersenenzestig op de IC. {111.861} Neen Niemand wil daar terecht komen en voor de mensen die er te maken mee hebben wensen wij ze namens deze redactie heel veel sterkte toe. Dat menen we uit de grond van ons hart maar om met deze cijfers complete landen en staten naar de verdoemenis te laten gaan MOET dan moet er een andere reden voor zijn.

World97,852,540+461,5332,092,990+11,13370,147,60125,611,949111,86112,554
Noot: Nederlandis een van de weinige landen die van het aantal genezen mensen geen melding geeft

Bolsonaro {Brazilië} lacht iedereen uit en is een leiderRutte is geen leider Rutte is een verdomd eigenwijze en arrogante politicus en als hij niet op een doel afstevend zoals hij nu doet het allang uit handen had gegeven aan de juiste wetenschappers. en we zijn verzeild geraakt in een toestand die nog jaren kan duren.

Bang, Angst, Zorg, Avondklok, Mondkapjes 1 1/2 m. afstand, 1 bezoeker thuis

Bang Angst en Zorg zaait Rutte en hij slaat weer toe met en een AVONDKLOK met een veel minder gevaarlijk Britse virus.

Het bewijs komt straks uit Israel over 2 weken als 80% van de mensen boven de 60 jaar de 1e en 2e vaccinatie hebben gehad.

Eind februari moeten we dan kunnen zien bij 60-jarigen en ouder of er in deze doelgroep 40% minder patiënten op de IC terecht komen.

Als blijkt dat die cijfers in Israel gaan lukken en wij met Nederland die situatie niet halen zullen de verkiezingen worden uitgesteld omdat iedereen dan gaat zien dat het beleid van Rutte en De Jonge volledig gefaald heeft.

Dan ook zal het dreigende gevaar van burgeropstand volgen.

Als de angsthypnose wel overgaat en er mensen zijn die je eruit halen dan zal er terreur volgen tegen de zogenaamde experts en deskundigen. De burger moet uit de ANGST komen waarschijnlijk in mei/juni 2021.

De transformatie tussen angst en de werkelijkheid zal straks in juni beter in verhouding zijn. De Smet legt alles prima uit op de website van Maurice de Hond.

In de politieke arena zullen er politici moeten komen die hun mond gaan open doen anders blijven we nog 2 tot 3 jaar met mondkapjes lopen. Het moment dat we moeten vermijden is te zorgen dat we niet in een totalitair systeem terecht komen.

Censuur op Facebook… zoek je een beter en leuker alternatief?

Maurice de Hond: “Vaccins zijn niet de uitweg bij massavorming”, zegt klinish psycholoog Mattias Desmet tegen Maurice de Hond.

Op dit moment blijven mensen als Gommers heel belangrijk en sommige experts gaan er al in mee. Gommers is populair bij de jongeren en heeft gezegd in een taal die de jongeren aanspreekt:

“Een avondklok is niet nodig

Komen we niet uit de angst die er heerst dan is een totalitair systeem in 2022 al geschapen en schrik niet 42% van de burgers in Nederland is daar voor! U weet als u het nu nog niet weet wie die mensen straks zullen zijn.

Avondklok

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s