82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen – TELEGRAAF


Aantal nieuwe coronagevallen gestegen met 4924, meer coronapatiënten in ziekenhuis. Geen melding dat op dezelfde dag ca: 3/4 ook al weer genezen is. Op teletekst ARD en ZDF is dit prima te volgen.

De oversterfte in 2019 bedroeg 0.7960 in 2020 afgelopen jaar 0,7873%

82% minder Covid doden in Spaanse verpleeghuizen

NIEUWE TACKTIEKEN TELEGRAAF MEDIA

De Telegraaf hanteert dezelfde idioterie en dat is heden ten dage onze media Let op onderstaande links:

link 1,2 en 6 hieronder zijn niet aan te klikken op de #Telegraaf website 3, 4 , 5 en 7 wel De laatste 2 nummer 8 en 9 niet En zo wordt er een nieuwe trend in journalistiek neer gezet. Hufters zijn het!

Trouw meldt zoals het hoort. https://www.trouw.nl/binnenland/britten-komen-terug-op-uitspraak-dat-britse-variant-dodelijker-is~bf79de3e/

Telegraaf

1 Britten komen terug op uitspraak dat Britse variant dodelijker is
2 Zweden sluit grens voor inwoners uit Noorwegen
3 Duitsland zet coronamedicijn in dat Trump hielp bij herstel
4 ’Grote uitbraak besmettelijke Zuid-Afrikaanse variant in Oostende’
5 Zelfs in de kerk wordt geprikt in Engeland
6 Flink minder dagelijkse coronadoden in Duitsland
7 ’Britse regering verlengt lockdownbevoegdheden stilletjes tot 17 juli’
8 Voor het eerst in maanden geen nieuwe besmettingen op Curaçao
9 Oslo verscherpt maatregelen na ontdekking Britse coronavariant2

 


Na spectaculaire daling in Zuid Spanje roept Britse parlementariër de regering Johnson op alle kwetsbare groepen gratis vitamine D te geven – Krachtige werking en bescherming vitamine D in talrijke onderzoeken bewezen

De Britse parlementariër David Davis roept de regering Johnson op onmiddellijk het voorbeeld te volgen van de zuidelijke Spaanse regio Andalusië, waar het aantal Covid doden met maar liefst 82% daalde toen in november werd besloten om in verpleeghuizen een goedkoop, aloud bewezen werkend en 100% veilig supplement toe te dienen: vitamine D. De EU en ook de Nederlandse regering wil echter niets weten van bestaande middelen die corona kunnen voorkomen, stoppen en meehelpen te genezen, omdat daar het grote doel, het vaccineren van de totale bevolking, mee in gevaar komt.

Uit een Spaanse ziekenhuisstudie was al gebleken dat vitamine D3 ervoor zorgt dat mensen veel minder last van Covid-19 hebben als de ziekte inmiddels bij hen is vastgesteld. 76 mensen kregen de al vaak besproken HCQ (hydroxychloroquine) met azitromycine therapie. 50 van hen kregen ook calcifediol (vitamine D3). Van deze 50 hoefde slechts één persoon op de IC te worden opgenomen; van de 26 andere echter 13. (In plaats van calcifediol kan ook cholecalciferol worden gebruikt). (3)

We schreven kort na de start van de pandemie-hoax al over de krachtige werking van vitamine D, waar ik ook persoonlijk van kan getuigen. Tot en met 2010 had ik vrijwel ieder jaar wel een keer een flinke griep, regelmatig met hoge koorts. Nadat ik in 2010 heel beroerd was geweest van de Mexicaanse griep ben ik flink in deze materie gedoken, en ben op basis van mijn bevindingen vitamine D3 druppels gaan gebruiken. Het gevolg is dat ik nu al 10 jaar lang geen griep, keelontsteking of andere luchtwegaandoening meer heb gehad; eventuele besmettingen zijn tot op heden op maximaal een lichte verkoudheid uitgelopen.

Britse parlementariër wil na forse daling in Andalusië ook vit.D verstrekken

Het aantal doden per miljoen daalde in de Spaanse regio van 187 in november naar slechts 11 aan het begin van dit jaar. Voor heel januari lijkt het aantal uit te komen op 33 doden per 1 miljoen. In Groot Brittannië steeg dit cijfer juist van 175 in november naar meer dan 300 deze maand.

Bewoners van Britse verpleeghuizen kunnen reeds gratis 10 mcg (400 i.e.) vitamine D per dag krijgen, maar volgens Davis is dat te weinig om afdoende effect te hebben. Zelf slik ik 40-50 mcg per dag (cholecalciferol D3 druppels van het merk BioVitaal), maar nog hogere hoeveelheden, zoals 100 mcg, zijn in talrijke onafhankelijke onderzoeken bewezen veilig bevonden.

Davis onderstreepte dan ook dat vitamine D ‘veel andere bewezen voordelen voor de gezondheid heeft. Zoals de regering van Andalusië heeft aangetoond kan het een indrukwekkend effectief wapen in onze strijd tegen Covid zijn.’ Hij pleit daarom voor het drastisch verhogen van de dosis naar 100 mcg, en wil dat het niet alleen aan ouderen, maar ook aan andere kwetsbare bevokingsgroepen wordt gegeven. (Waarom niet meteen preventief aan de hele bevolking? Heel veel mensen hebben een chronisch tekort aan vitamine D in hun bloed.)

Ruimschoots bewijs voor krachtige werking

Maar Vaccinatie staat voorop

Overheids- en gezondheidsofficials beweren echter steevast dat er niet voldoende bewijs is om vitamine D aan te raden, wat vermoedelijk gedaan wordt om het massale vaccinatieprogramma niet in gevaar te brengen, en in bredere zin de monsterwinsten van ‘Big Pharma’, dat immers niets kan verdienen aan vitamine D.

Er is echter meer dan voldoende hard bewijs van de kracht van vitamine D. Uit een studie van de University of Chicago in september 2020 bleek dat mensen met een (te) laag vitamine D gehalte in hun bloed een grotere kans hadden om positief op corona te testen (dan laten we de (on)zin van de test zelf deze keer even buiten beschouwing).

Andere Amerikaanse wetenschappers kwamen in dezelfde maand tot dezelfde conclusie. Mensen met slechts 20 ng/ml D in hun bloed hebben een 54% hogere kans positief te worden getest dan mensen met 30-34 ng in hun bloed. Het risico op SARS-CoV-2 blijft afnemen totdat 55 ng wordt bereikt. De onderzoekers vonden de bevindingen niet verrassend, aangezien de omgekeerde relatie tussen influenza en andere luchtwegvirussen met vitamine D al jaren bekend is. (2)

In november stond in een artikel in Nutrients te lezen dat oudere mensen die in het jaar vóór de corona ‘pandemie’ regelmatig vitamine D slikten, minder ziek worden en een grotere kans hebben het te overleven. In oktober publiceerde het Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology een onderzoek waarin werd geconstateerd dat een behandeling met een hoge dosis calcifediol (vitamine D3 variant) het risico op een opname op de IC aanzienlijk reduceert.

‘Vitamine D slikken één van de slimste dingen die mens nu kan doen’

Dr. Peter Osborne van het Origins Nutrition Center in Texas zei eind vorig jaar zelfs dat het dagelijks gaan slikken van een hoge dosis vitamine D ‘waarschijnlijk een van de slimste dingen is die een mens nu kan doen.’ Daarnaast beval hij ook aan om vitamine C, zink en quercetine te gaan gebruiken, de ook op deze site al vaak genoemde supplementen die een profylactische en dempende werking hebben tegen onder meer coronavirussen.

Aan de East Virginia School of Medicine krijgen patiënten enkele dagen zelfs tussen de 500 mcg (20.000 i.e.) en 1500 mcg (60.000 i.e.) vitamine D per dag toegediend. Let op: dit zijn beslist geen hoeveelheden die u op eigen initiatief moet gaan gebruiken! Raadpleeg in dit geval altijd een arts. Uit onderzoeken blijkt dat 25 tot 50 mcg (1000 i.e. tot 2000 i.e.) als ‘onderhoudsdosis’ voor de meeste mensen voldoende is, en een uitstekende bescherming biedt tegen de vele rondwarende luchtwegvirussen (iedere winter zo’n 30 in getal).

Xander

(1) Natural News
(2) PLOS One via Vitaminevraagbaak.nl
(3) Vitaminevraagbaak.nl
(4) Natural News

Bron: 82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen

Telegraaf

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s