Carvativir Wondermiddel voor de arme mensen komt uit Venezuela – waanzin of wondermiddel? – Maduro komt met carvativir


Carvativir Waanzin of wondermiddel?

Nicolás Maduro wil het coronavirus bestrijden met een medicijn. Het zou deze week in massaproductie moeten gaan

De hoop van de wereld in de strijd tegen de coronapandemie berust op Covid-19-vaccins. De socialistische dictator van Venezuela Nicolás Maduro (58) daarentegen, vertrouwt op een wonderdrug, en wil het coronavirus bestrijden met een medicijn zonder bijwerkingen in de vorm van druppels.

Zondag hield Maduro een veelbelovende toespraak op radio en tv waarin hij “Carvativir” prees als een wonderdruppel tegen Covid-19: “Ik kan het medicijn introduceren dat het coronavirus 100 procent neutraliseert – Carvativir – beter bekend als de wonderdruppel van José Gregorio Hernández, “zeiden de Venezolaanse heersers.

Volgens berichten in de media beschrijft Maduro “Carvativir” als een “wonderdruppel”, gebaseerd op José Gregorio Hernández (1864-1919). De Venezolaanse geneesheer stond in zijn vaderland bekend als de “dokter van de armen”. Dit jaar wordt hij zalig verklaard nadat paus Franciscus (84) een aan hem toegeschreven wonder heeft erkend.

Maduro legde uit hoe je het medicijn moet nemen om het coronavirus te elimineren: “Elke vier uur tien druppels onder de tong en het wonder is gedaan. Het is een sterk antiviraal middel, zo sterk dat het het coronavirus neutraliseert. ”Alle informatie over het product zou“ in internationale tijdschriften ”worden gepubliceerd.

– De 7 + 7 methode blijft –

“Als we omringd zijn door landen die het virus niet onder controle hebben, kunnen we de 7 + 7-methode niet verlaten. Duurzame radicale quarantaine moet gecombineerd blijven met periodes van zorgvuldige versoepeling. De uurbeperkingen lossen niets op ”, zei hij, verwijzend naar de situatie in Spanje en de rest van Europa.

“Als gevolg van de gekke december hebben we meer gevallen, maar we blijven systemen voor vrijwillige opsluiting combineren, die alleen mogelijk zijn dankzij een leiderschap zoals dat in Venezuela. Het feit dat er demonstraties zijn tegen maskers en vaccins is een uiting van de chaos van het kapitalisme. In Venezuela respecteert de overgrote meerderheid het gebruik van maskers en afstand nemen ”, zei Maduro.

Hij zei dat de 7 + 7-methode zal blijven zoals deze is geïmplementeerd totdat er een effectief gratis vaccinatieplan is, “en niet vals zoals in andere landen.”

– 10 miljoen doses –

Maduro wees erop dat 10 miljoen doses van het Sputnik V-vaccin uit Rusland zullen aankomen, en bevestigde dat Venezuela andere vaccins van andere bronnen wil kopen.

De chirurg-arts studeerde af aan de UCV, een immunoloog-specialist die het onderzoeksproces in het land van het Spoetnik V-vaccin en andere vaccins leidt, Alexis Hipólito García Piñera, benadrukte dat van de 300 vrijwilligers die gepland waren voor de derde fase van klinische onderzoeken, tot nu hebben 40 vrijwilligers beide doses gekregen en zijn er geen bijwerkingen opgetreden, behalve enkele griepsymptomen.

De Venezolaanse wetenschapper verzekerde ook dat de werkzaamheid van het Sputnik V-vaccin 91% is, zoals bevestigd door het Gamaleya National Research Center for Epidemiology and Microbiology.

Met betrekking tot andere vaccins verklaarde Alexis Hipólito García Piñera dat «Pfizer een effectiviteit heeft van meer dan 90 procent en gedetailleerd dat het Oxford- en Astrazeneca-vaccin, dat twee schema’s kent, een efficiëntie heeft van 60% en een ander van 90%.

In dit verband benadrukte Maduro Moros ook positief dat Rusland deze zondag een nieuw vaccin heeft aangekondigd dat volgens onderzoekers 100% effectief is.

Ten slotte verzekerde het staatshoofd ook dat hij verwacht dat in april een massale vaccinatiedag begint.

Carvativir

De massaproductie begint deze week. Dit werd voorafgegaan door de officiële goedkeuring van de autoriteiten van het land en de verlening van nationale en internationale patenten op de druppels.

“dokter van de armen”

Carvativir

Bron: Carvativir: Corona valt uit Venezuela – waanzin of wondermiddel? – Politiek in het buitenland – Bild.de

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s