BREAKING: Overheid VK publiceert schokkend rapport bijwerkingen coronavaccins


Schokkend NIEUWS coronavaccins.

De Top van de IJSBERG

 
brit
Foto: Jernej Furman CC BY 2.0

Britse overheid publiceert schokkend rapport over bijwerkingen coronavaccins

Testen om het testen net als in het onderwijs met de Cito-toetsen voor leerlingen in het basisonderwijs. Om zo de kinderen ”kapot’ te testen.

Welke partij in Nederland gooit de waarheid er eens duidelijk in voor ons burgers zodat we EEN EERLIJK GELUID TERUG KRIJGEN.

MENSEN MET ONDERLIGGEND LIJDEN EN MET DOWN KRIJGEN VOORRANG. WAAROM?

We hebben u begin april 2020 in eerdere stukken al bewezen dat het Pfizer vaccin en AstraZeneca vaccin ernstige gevolgen kunnen hebben op de volksgezondheid. De overheden doen het af als ‘Mensen met onderliggende oorzaken overleden door het vaccin’ Nu rest alleen de vraag of u aan uw huisarts durft te vragen:
 
“Lieve dokter durft u mij te garanderen dat dit vaccin dat u mij gaat toedienen 100% VEILIG is”? Hij zal een antwoord schuldig blijven en moeten antwoorden met NEEN omdat een huisarts DE EED heeft afgelegd.
 

De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. In Groot-Brittannië zijn zo’n 5,4 miljoen eerste doses van het Pfizer-vaccin en 1,5 miljoen doses van het AstraZeneca-vaccin toegediend. Ook zijn er 0,5 miljoen tweede doses, voornamelijk van Pfizer, gegeven.

De prik van Pfizer leidde tot 24 januari tot 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op. Er liggen nu op 11 februari nog ‘slechts’ 101.000+ mensen daadwerkelijk wereldwijd in kritische toestand op de IC . LEES hier de statistieken

Alleen in de afgelopen 2 uur werden er WERELDWIJD 293 minder mensen op IC gemeld.

Het aantal genezen mensen ligt ver boven het aantal besmettingen. Dat betekent dat 1 op de 333 personen last kreeg van een bijwerking. Het werkelijke aantal kan nog hoger liggen, aangezien niet alle bijwerkingen worden gemeld. Misschien is het zelfs beter om landen ALS VENEZUELA  EN BRAZILIË TE GAAN HELPEN OMDAT VOORAL IN Brazilië DE CIJFERS HOOG ZIJN MAAR DAN ALLEEN IN BEPAALDE GEBIEDEN.

The Daily Expose heeft het rapport – de gegevens vind je hier – uitvoerig bestudeerd en de belangrijkste uitkomsten op een rijtje gezet. Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld.

Stel je voor dat je een jaar lang opgesloten zit in je huis zonder dat je je familie of vrienden kunt zien. Je denkt dat je dankzij een experimenteel ‘vaccin’ je leven weer terugkrijgt en je familie en vrienden weer kunt zien. Je neemt het vaccin en kunt vervolgens helemaal niets meer zien.

Hoe is dit mogelijk?

Er zijn dankzij het experimentele Pfizer-vaccin ook 21 cerebrovasculaire ONGELUKKEN gemeld, in de volksmond beter bekend als beroerte. In zo’n geval vindt een plotselinge verstoring van de doorbloeding van de hersenen plaats, met als gevolg dat hersencellen afsterven. Het resultaat is dat de hersenen niet meer goed functioneren.

De Britse overheid gaf eind vorig jaar toe dat zij niet wist of het Pfizer-vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid. Pfizer adviseerde het vaccin niet toe te dienen tijdens de zwangerschap en minstens twee maanden na de twee dosis te wachten met een zwangerschap.

Hoe is het dan in vredesnaam mogelijk dat het Pfizer-vaccin bij vier vrouwen heeft geleid tot een spontane miskraam? Waarom krijgen zwangere vrouwen dit vaccin? Daar hoor je niets over in de media. Twee vrouwen kregen na de prik van AstraZeneca een miskraam.

Plotseling overlijden

Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen dood neervielen nadat ze de prik hadden gekregen die volgens minister De Jonge ‘uit-en-te-na is onderzocht’. In totaal zijn er in Groot-Brittannië tot 24 januari 107 ‘gebeurtenissen met dodelijke afloop’ gemeld als gevolg van het Pfizer-vaccin.

Dus vijf mensen zijn blind, 21 hebben een beroerte gehad, vier hebben een miskraam gehad – terwijl de overheid adviseert dat zwangere vrouwen de prik beter niet kunnen halen – en 107 zijn overleden. Er zijn ook 69 meldingen binnengekomen van de aangezichtsverlamming van Bell. Dat alles dankzij een experimenteel vaccin dat enkel is goedgekeurd voor noodgebruik. Je kunt de fabrikanten bovendien niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade.

Eis de WAARHEID! Want Hoe valt dit te rijmen?

Volgens de overheid is er geen reden tot zorg. De meeste gevaccineerden zijn namelijk oud en hebben onderliggende aandoeningen, waardoor de kans groter is dat er bijwerkingen optreden, zo zegt de Britse overheid. Dit mag niet gebruikt als een reden om ermee door te gaan? Terwijl je nu al weet dat het dit resultaat geeft. Of is de vraag:

Hoe snel willen we van onze 60-plussers af.

Er overleden tienduizenden mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze positief waren getest op corona. Zij werden allemaal geteld als corona-dode EN HET WAREN Vaak MENSEN BOVEN DE 70.

Er overlijden nu ook mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze gevaccineerd zijn, maar dat heeft volgens de Britse overheid te maken met het onderliggend lijden.

Hoe valt dat te rijmen en hoever worden we nog langer belazerd door diezelfde overheden.? Eis de WAARHEID!

coronavaccins

Bron: Britse overheid publiceert schokkend rapport over bijwerkingen coronavaccins

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Bron: Merck schrapt coronavaccins: doormaken van de infectie beter dan prik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s