Schandalig machtsvertoon #ME en #Politie. Opruiende politie en ME komt slechts tot 1 arrestatie in Amsterdam


Scroll naar beneden voor de video’s van ex-VVD-er te Beek de heer Nysten.

Zwaar onder betaalde politie en ME staat voor joker in Amsterdam. Waren de opruiende ‘vrienden – Romeo’s van de politie deze zondag niet op te trommelen?.

http://terugnaarbeter.nl

Te paard. Met schilden. Busjes. En waterwerpers. Alle tijd die hier weer verloren ging zou beter gebruikt kunnen worden voor de inmiddels 65.000 criminelen die nog steeds vrij los lopen en waar de politie dan meestal als er wat speelt met criminelen op 500 meter afstand blijven staan.

Onnodig machtsvertoon tegen de burger. Een blijk van onmacht van de Nederlandse politie waar vermoedelijk agenten zitten die onder bevel graag tot geweld komen. Een grote groep demonstranten liet zich niet van het plein slaan en bleef voorbeeldig kalm.

De demonstranten bleven rustig en eigenlijk stond alle machtsvertoon van ME en politie compleet voor Jan met de korte achternaam. De demonstranten weten allang dat ook deze ambtenaren straks aan de beurt komen.

Zoek ook in GOOGLE op het Neurenbergproces.

Lees ook: Telegraaf meldt 6 gevallen – ‘Ze sterven als vliegen’. Na vaccinaties honderden doden en gehandicapten, en duizenden met ernstige tegenreacties

De sfeer was 100% vreedzaam. De politie greep proactief in met veel intimidatie, menskracht en paardenkracht. Niet te geloven dat ME en Politie nu al maanden tegen burgers opstaan en burgers neerslaan terwijl de Politie en de ME er voor de burger dient te zijn. Een politievakbond die aandacht wil voor de slechte salarissen met acties dat mensen niet worden bekeurd als u door een rood licht rijdt maar dan wel alleen in een stille buurt waar weinig gevaar is. Ja dat straalt gezag uit Vakbond!

Leraren, ondernemers, geneeskundig personeel, bezorgde burgers en een fors aantal hippieachtige mensen.

Love. Peace. Et cetera. Oordeel zelf.

Grapperhaus heeft al aangekondigd dat mensen de burger dus 24 uur per dag opgehokt kan worden nu de wet er ook in de Eerste Kamer door is. Rechters tellen niet meer mee. Nederland is nu al een half fascistisch land en gaat onder Rutte Hoekstra, Halsema, De Jonge en alle andere consorten naar een Marxistisch land.

Wordt de Nederlandse bananen republiek een tweede Myanmar?. Als het aan de demonstranten op het Museumplein ligt zeker niet. Als het aan ME en de Politie ligt zeker wel. De organisatie van het ‘koffiedrinken’ zegt dat de ‘finale’ van de demonstraties op 14 maart, vlak voor de verkiezingen, plaatsvindt. Dan willen de betogers naar het Malieveld in Den Haag gaan.

http://cashfxgroup.nl

Oud-Voorzitter Nysten van de VVD publiceerde eerder vandaag een open brief gericht aan Rutte.

Sinds wanneer staat de VVD voor willekeur en dubbele standaarden?

“Gezien de beangstigende ontwikkelingen kan ik mijzelf niet langer met een zuiver geweten in de spiegel aankijken, wetende dat mijn partij – de VVD – grotendeels verantwoordelijk is voor de ontmenselijking die momenteel plaatsvindt,” schrijft Nysten. “Niet langer wil ik een beleid steunen dat een kakkerlak probeert te doden met een atoombom.”

“De kleine alledaagse dingen die ons hoop geven, die ons mens maken, worden kapotgemaakt,” stelt hij. Nysten wijst erop dat gedrag dat eerst normaal en zelfs gezond was vandaag de dag uitnodigt tot een huisbezoek van de politie met het stempel ‘opruiing’.

“Ik kan me als VVD’er niet inbeelden waarom jij, als je ook maar enig belang hecht aan vrijheid en democratie, dit beleid ten uitvoer brengt. Jij en andere leden van het kabinet doen alsof jullie neuzen bloeden. Wetenschappers en zelfs rechters die het beleid in twijfel trekken, worden terzijde geschoven, vreedzame protesten worden met grof politiegeweld uit elkaar geslagen en hardwerkende mensen worden in hun eigen woonkamer beschuldigd van opruiing. Sinds wanneer staat de VVD voor willekeur en dubbele standaarden?”

De oud-VVD-fractievoorzitter zag hoe de ME vandaag werd ingezet om betogers van het Museumplein te verjagen. Nysten richtte zich op social media tot minister Grapperhaus en burgemeester Halsema:

Oproep aan Politie ME “Stop met intimideren.

Vreedzaam protest. Vreedzame mensen. Vreedzame boodschap.”

Mensen vinden het heel moedig wat Nysten heeft gedaan. “Dank hiervoor Ghislen. Ik hoop dat velen jouw voorbeeld zullen volgen!” zegt ondernemer Jorn Luka. Femke schrijft: “Wat een opluchting moet het zijn om die VVD-ketens van je af te schudden. Hoop dat er nog velen volgen.”

Lees ook: KORT GEDING OPENEN VAN WINKELS, HORECA, KAPPERSZAKEN, RIJSCHOLEN ETC.

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://terugnaarbeter.nl

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Politie ME

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s