ALARMEREND BERICHT: Relatief onschadelijk virus wordt omgetoverd tot biologisch wapen

Alarmerend vaccin bericht

Vanden Bossche ‘zet met onderstaand ongemakkelijke bericht zijn lange carrière op het spel’.

De huidige coronavaccins zijn NIET geschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een virale pandemie, stelt hij. “Wetenschappers en klinisch medici staren zich blind op de positieve kortetermijneffecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen volledig de plank mis als het gaat om de desastreuze gevolgen voor onze globale gezondheid,” schrijft Vanden Bossche.

Geert Vanden Bossche, onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die eerder werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, zendt een noodsignaal uit ‘dat niet luid en ver genoeg kan klinken’. De coronavaccins vormen een bedreiging voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking, schrijft hij in een verklaring

Hij waarschuwt dat de mens van een relatief onschuldig virus een ontembaar monster aan het maken is. “Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?”

Catastrofaal probleem

Wat gebeurt er op dit moment? Het virus wordt steeds meer gedwongen zich op de jongere bevolking te storten naarmate de vaccinatiecampagne bij de oudere bevolking intensiveert. Omdat daardoor het aantal potentieel ernstig zieken bij de jongeren slinkt, zal het virus zich meer gedwongen zien om via andere, doelgerichte selecties van mutaties zijn ineffectiviteit te verhogen om op die manier meer mensen uit deze leeftijdsgroep ernstig ziek te maken, legt hij uit.

Ondertussen treedt ook een catastrofaal probleem op bij de al gevaccineerde bevolking. Zij worden meer en meer geconfronteerd met infectieuze varianten waartegen hun zeer specifieke vaccinatie antistoffen steeds minder beschermen. Naarmate besmettelijker varianten ten tonele verschijnen, worden die antistoffen natuurlijk alsmaar minder werkzaam volgens Vanden Bossche.

Na enkele doelgerichte mutaties zal het virus volledig resistent worden tegen antistoffen tegen corona, ongeacht of die via natuurlijke infectie of door vaccinatie werden opgewekt. Gevaccineerden zijn op dat moment alle immuniteit tegen corona totaal verloren, zegt de viroloog.

Massale vernietigingskracht

“Er zijn slechts weinig manieren om zo snel en doeltreffend een relatief onschadelijk virus om te toveren tot een biologisch wapen met een dermate massale vernietigingskracht. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat tijdens een natuurlijke epidemie de schade tot een minimum wordt beperkt.

Door menselijk ingrijpen wordt het natuurlijk verloop van deze pandemie al vanaf het begin grondig verstoord.”

De coronamaatregelen samen met de massale prikcampagne leiden ondertussen tot een pandemische situatie die volgens Vanden Bossche nu al ‘out of control’ is.

BELANGRIJK ! Ex-GAVI Vaccinoloog Geert Vanden Bossche waarschuwt: “ik ben meer dan bezorgd over de desastreuze impact op het menselijke ‘ras’.”

VandenBossche, vaccin, vaccins

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Bron: Merck schrapt coronavaccins: doormaken van de infectie beter dan prik

Check Also

vaccins

Vaccin Bijwerkingen

Vaccin Bijwerkingen Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld …

5 comments

 1. Mogen we de medische credentials even zien van deze oproerkraaier?

  • Lul maar lekker met je 10 besmettingen p/d in Australie Je hebt geen idee wat hier gaande is.
   Dit hebben we in WO II allemaal al gezien
   In etappes wordt het geestelijk weerstandsvermogen van de bevolking kapot gemaakt.
   Tenminste, dat is het streven van Klaus Schab en zijn partners in crime Bill Gates, Rutte,
   Kaag, van Dissel. Via indoctrinatie wordt de bevolking gehersenspoeld. Volgens de methode
   Goebbels, minister van propaganda onder Hitler, het herhalen van leugens, bij voorkeur grote,
   net zolang tot de massa het aanneemt als waar. Uiteraard verstoren waarheden dit proces en
   dat is dan ook de reden het vrije woord te verbieden: censuur!

   • Ik denk niet dat Harold L. het oneens is met je reactie, waarde “deze weeker” Ton.

    Ik vind het moeilijk om in deze tekst enige logica te zien:
    “Wat gebeurt er op dit moment? Het virus wordt steeds meer gedwongen zich op de jongere bevolking te storten naarmate de vaccinatiecampagne bij de oudere bevolking intensiveert. Omdat daardoor het aantal potentieel ernstig zieken bij de jongeren slinkt, zal het virus zich meer gedwongen zien om via andere, doelgerichte selecties van mutaties zijn ineffectiviteit te verhogen om op die manier meer mensen uit deze leeftijdsgroep ernstig ziek te maken, legt hij uit.”

    Welke Geert schrijft dit hier?
    Is hier sprake van dezelfde Geert? >>>
    https://www.linkedin.com/posts/geertvandenbossche_we-zijn-van-covid-19-een-ontembaar-monster-activity-6773333682846539777-pz5g
    http://www.ugentmemorialis.be/catalog/000005640
    Zo ja, dan hebben we hier dus te maken met een diergeneeskundige.

    Ook hier enige visie op de huidige situatie:
    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/12/de-pandemie-in-cijfers-9/

    Ik tracht zo goed mogelijk zélf te denken. Inmiddels kijk ik sinds 3 jaar geen tv meer. En daar heb ik geen enkele spijt van.

    Dank, Ton , voor al je inzet tot bewustmaking!

    bert

   • Waar het om gaat is dat het experimentele vaccin dienst gaat doen als auto-immuunsyssteem Ik probeer de mensen dat duidelijk te maken en dat gaat soms ook via andere artikelen waar ik helaas te weinig tijd voor heb om ze helemaal uit te diepen. De oudere generatie wordt uitgemoord en daar val ik met 62 ook al onder maar je mag pas met 67 met pensioen. Auto-immuun betekent dat er de komende jaren en misschien wel tot 2050 {zoals het boek van Klaus Schwab zegt} koppen rollen Mensen hebben dan geen enkele weerstand meer en komen om bij een normale griep. Nederland stemt een demissionair kabinet terug 17 maart met zal me niet verbazen Kaag als aanvoerder {zie alle leden op de WEF website}

 2. Bert Raadhuis,
  Ab Osterhaus is ook een dierenarts en werkte bij het RIVM.
  Wikipedia;
  Osterhaus studeerde van 1967 tot 1974 aan de Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde, waar hij cum laude afstudeerde als dierenarts.

Geef een reactiepowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


%d bloggers liken dit: