Noodkreet vanuit Jeruzalem: “Holocaust overlevenden maken hetzelfde mee als in WOII”

Astra Zeneca heeft vrijdag in Georgië weer een 27-jarige vrouw vermoord.


Er komt een omwenteling:


global resetHet medische establishment, althans in Noorwegen, geeft eindelijk toe dat vaccins tegen het coronavirus (COVID-19) van Wuhan mensen doden. Samen met deze bekentenis komt er echter een grote verschuiving in het verhaal .


Zullen we er om wedden dat u dit audio boek niet gaat bekijken?

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


Nu wordt ons verteld dat het een deugd is dat iemand de dood riskeert door voor het Chinese virus gestoken te worden, omdat de injecties een weergave zijn van opoffering namens de mensheid.


Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het coronavirus.


Een noodkreet uit Israel:
Joden, Israëlieten worden gebruikt als proefkonijn door de Big Pharma.


Niets in de media.
Uw auto-immuun systeem komt na vaccinatie.


Bron: Wikipedia {Auto-immuunziekten ontstaan doordat het immuunsysteem lichaamseigen cellen en stoffen als lichaamsvreemd ziet. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen.[1] De auto-immuunziekten kunnen worden ingedeeld in orgaanspecifieke en gegeneraliseerde auto-immuunziekten. Bij orgaanspecifieke auto-immuunziekten is één soort orgaan aangedaan.


Cabaretiers Van ’t Hek, Martijn de Koning, Freek de  Jonge en velen meer die in opdracht van omroepen en overheid  meegaan met de Waan van de Dag, maar Martijn:

“Iemand helemaal kapot maken” kende ik nog niet.


Martijn De Koning kom met de waarheid”. Heb je de aanval op Baudet zelf geschreven? Ik heb een vermoeden!.


In Nederland staat volgens het Lareb bijwerkingencentrum de teller op 138. Er zijn tot nu toe 138 meldingen van overlijden door vaccinatie met coronavaccins. Vrijwel allen hadden een kwetsbare gezondheid vanwege heel uiteenlopende ernstige onderliggende gezondheidsproblemen en/of hoge leeftijd.


Tja in opdracht van de overheid wordt dit geminimaliseerd en als normaal weggeschreven. MAAR: Dit is niet normaal Dit is abnormaal.


We zitten en kijken er naar, dag in dag uit en zijn besmet met en door het Stockholm-syndroom en allang niet meer door corona waardoor het  kabinet, de NOS, WLN, Jinek weinig moeite meer hoeven te doen om u straks gevaccineerd te krijgen. Een tip: Probeer eens tuussen neus en lippen door te lezen. Als voorbeeld Ab Osterhaus is nu 40 keer in OP1 geweest en verteld u telkens hetzelfde terwijl hij 5.6 miljoen euro verdiend heeft aan de Mexicaanse griep vaccins.


Onderstaande nieuwe update  20 maart 2021 gaat over alle binnengekomen meldingen van vermoedelijke bijwerkingen die door deskundigen bekeken zijn tot en met 14 maart 2021.


Tot nu zijn dat 10.887 meldingen met 57.391 bijwerkingen. Wereldwijd is het niet eens meer bij te houden. Het gaat hier vooral om bekende te verwachten bijwerkingen zoals spierpijn, hoofdpijn, je niet lekker voelen en reacties op de prikplek.


Een noodkreet uit Israel: Joden, Israëlieten worden gebruikt als proefkonijn door de Big Pharma.


Holocaust overlevenden maken weer hetzelfde mee als in WOII


Vogels, muizen en katten vallen dood neer na toedienen van het Pfizer vaccin en de EMA keurt experimentele vaccins aan de lopende band goed. Daar is niets mee gedaan en nu spuiten we het HORROR-VACCIN IN MENSEN die bij bosjes neervallen. En dit is alleen nog maar het begin. De experimenten met de dieren zijn snel stop gezet omdat de terroristen van de BIG FARMA dit niet erbij konden hebben. Want het gaat alleen om de knaken.


Kaag: Waarom lieg je alles bij elkaar?.


Moet de avondklok er af omdat de Ramadan binnenkort is?

Dat wat erger is is het geheim gehouden huwelijk van jou in 1993 met een minister uit het schaduwkabinet van PLO-leider Yasser Arafat.


Kaag werkte destijds in een vertrouwensfunctie voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en hield om die reden voor haar werkgever haar relatie en later huwelijk met deze Anis al-Qaq geheim.


Rutte die vlak voor de verkiezingen nog zegt: “Mezelf en de vier anderen!”


Sigrid Kaag zegt dat we een voorbeeld moeten nemen aan Israel, maar ze berust zich op feiten die geen enkele waarde hebben, Kaag is de grootste leugenaar waar wij als Nederlanders nota bene op gestemd hebben. Nederland leeft in een Stockholm Syndroom een droomwereld en gaat met de vaccins de complete ondergang tegemoet.


Auto-immuun Nederland zal  in opstand komen tegen vaccin weigeraars. Langzaamaan ontwikkeld zich een Kampf tussen deze twee groepen. Dan zal de ME en politie niet meer ingeschakeld worden. Dan krijgen we te maken met ons beroepsleger die tegen veteranen gaan lopen ‘knuppelen’. En waarom, omdat we gewoon belazerd worden.


Uiteraard hebben we een virus en die kun je alleen bestrijden met gezondheidstips die je in geen Velden of Wege te horen krijgt. Deze overheid geeft geen zak om u.


Prikken, prikken en nog eens prikken hoor  je bij de media die volledig geïnstrueerd zijn dat ze wel en niet kunnen en mogen zeggen.


Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het coronavirus.


“Burgerrechten worden ter zijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertel Ilana via een livestreamverbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoort kwam n.a.v. een – nog – emotionelere audio clip op Telegram.


Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust” volgens de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde.


Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime.


Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De Facebookgroep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden maar via dit krantenartikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Bron: Merck schrapt coronavaccins: doormaken van de infectie beter dan prik

Auto-Immuun systeem

Check Also

vaccins

Vaccin Bijwerkingen

Vaccin Bijwerkingen Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld …

Geef een reactiepowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


%d bloggers liken dit: