De Waan van de DAG! – Rutte blijft zitten

De Waan van de DAG!

ANP – Rutte heeft Amnesie of is Psychopaat  – Ollongen liegt alles bij elkaar – Jorritsma is meerdere keren het geheugen kwijt en is in dit een-drietje de handige leugenaar!

Zal ik het kort even opsommen?
 
In 2010 zette het CDA Pieter Omtzigt op een onverkiesbare plaats op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.
 
In 2012 zette het CDA Omtzigt aanvankelijk helemaal niet op de kandidatenlijst en toen daartegen een actie werd gestart alsnog, op een onverkiesbare plek.
In 2013 dwong het CDA Omtzigt in opdracht van de baas van het partijkartel te stoppen met het Demmink-dossier, waarvan de afloop er ongetwijfeld heel anders had uitgezien als het niet op stel en sprong was overgedragen aan het afgescheiden PVV-Kamerlid Louis Bontes.
 
In 2017 dwong het CDA Omtzigt, na een smerig een-tweetje tussen het partijkartel en NRC Handelsblad, te stoppen met het MH17-dossier, waarin Omtzigt de baas van het partijkartel het bloed ook al vakkundig onder de nagels vandaan haalde.
 
In de vergaderingen van het kabinet Rutte 3 spraken CDA-minister Hugo de Jonge en u openlijk mee over het kaltstellen van Omtzigt (en SP-Kamerlid Renske Leijten) in de Toeslagenaffaire.
 
In 2020 rommelde het CDA Omtzigt na een oncontroleerbare stemming naar een nederlaag in de lijsttrekkersverkiezing met Hugo de Jonge.
 
In 2020 vernederde het CDA de vrouw van Omtzigt door na een flutonderzoek naar de lijsttrekkersverkiezingen naar buiten te brengen dat zij wel degelijk op Hugo de Jonge had gestemd.


Ollongren kan zich alles herinneren maar holt volledig in de waan van Rutte achter Rutte aan.


DEN HAAG – De huidige verkenners Tamara van Ark (VVD) en Wouter Koolmees (D66) zijn opgeroepen naar de Tweede Kamer te komen om uit te leggen of zij met VVD-leider Mark Rutte gesproken hebben over zijn gespreksverslag, voordat de stukken uit de verkenning inzichtelijk waren gemaakt voor de andere partijleiders. Een voorstel daartoe van FVD-voorman Thierry Baudet kreeg ruime steun.

Voormalig verkenner Kajsa Ollongren zei eerder in het debat van donderdagavond al dat zij niet de bron is waarvan Rutte “via via” hoorde dat hij tijdens de verkenningsgesprekken toch had gesproken over kritisch CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt, en dat dit in het verslag was opgenomen.

Wel was zij hier woensdagavond al van op de hoogte. Haar voormalige collega-verkenner Annemarie Jorritsma was toen niet bereikbaar en hoorde er pas donderdagochtend rond 08.00 uur over. Rutte begreep rond 07.30 uur via zijn bron dat hij toch Omtzigt genoemd had tijdens een verkenningsgesprek, terwijl hij dit vorige week nog ontkende.

Opnieuw een motie van wantrouwen van Geert Wilders:

Rutte moet aftreden maar even geen nieuwe verkiezingen ineens. Rutte biedt excuses aan: aan de burger, aan Pieter Omtzigt en zegt dat hij teveel van zijn macht gebruik gemaakt heeft en geeft toe dat dit niet had mogen gebeuren. Het vertrouwen wil hij terug en er keihard voor werken.

Baudet blijft op het standpunt staan dat hij de bron via-via wil weten.

Kaag dient een Motie van Afkeuring in en toont daarmee aan dat haar Nieuw Leiderschap waar ze prat op ging van tafel geschoven kan worden. Kaag spreekt ook namens Hoekstra wat ze een paar zinnen erna intrekt.

Ze streeft naar politieke vernieuwing, maar hier zijn ook leugens en bedrog voor haar twijfels en op de vraag van Mw. Ouwehand van PvdD of zijzelf Kaag aan zou blijven? kreeg Ouwehand een niet echt helder antwoord maar eigenlijk wel een NEEN. Ze manoeuvreert zich dus naar de nieuwe Minister-president stoel zodat in de achterkamertjes de relatie met Klaus Schwab – Rutte – en Kaag kunnen doorgaan.

Marijnissen snapt een herstart met Mark Rutte niet die na een Motie van AFKEURING DAN TOCH WEER KAN leiden tot opnieuw een VVD in het kabinet en misschien wel Rutte als Minister-president in straks een nieuw kabinet.

HoekstraCDA “Hoe gaan we het vertrouwen herstellen want de afgelopen 9 dagen waren een blamage. Hoekstra gaat wel mee in de Motie van Afkeuring van Kaag.

Hoekstra – Rutte en Kaag zitten alle drie in de WEF samen met Klaus Schwab.

Azarqan van Denk zegt dat na instelling van het demissionair kabinet eigenlijk Rutte ook in deze periode verzaakt heeft. 
Marijnissen SP zegt dat het niet meer geaccepteerd kan worden dat Rutte verder gaat met zijn macht en zijn Rutte-doctrine en dat de motie van wantrouwen gesteund zal worden.
Ploumen PvdA. Rutte kent geen zelfreflectie en Rutte moet weggestuurd worden.
Klaver Groen Links Er rust een hele grote verantwoordelijkheid op eenieder dat er een proces komt met een onafhankelijke verkenner moet komen en daarna een 100% onafhankelijke informateur.
Baudet FvD wenst een parlementaire ondervraging/commissie zodat iedereen onder ede gehoord kan worden. Ouwehand steunt dit voorstel van Baudet.
Gert Jan Segers CU keurt af dat er gelogen is en gesproken is over Pieter Omtzigt. Alle vormen van tegenmacht keurt hij af. Daarmee steunt hij de Motie van Afkeuring van Kaag en Hoekstra. Het vertrouwen in Rutte is geschaad  en bij de burger Er moet duelisme komen.
Dassen Volt gaat mee met de motie van wantrouwen van Wilders
Eerdmans Ja21 Omtzigt was te lastig voor de VVD en dit had nooit mogen gebeuren en steunt de motie van Kaag en Wilders
Van der Staaij SGP Ik voel me aangeslagen Er is door Rutte is bezig met collectieve ontkenning Ik vind het zeer spijtig. SGP steunt ook beide moties.

Azarqan Denk Rutte heeft Nederland 9 dagen staan voor te liegen en staan te liegen de afgelopen 3 maanden. Beide moties worden gesteund door Denk.

De Haan 50+ steunt de motie van wantrouwen van Wilders
v.d. Plas BBP Ik heb mijn kinderen geleerd NIET TE LIEGEN. Vindt de heer Rutte zichzelf nog geloofwaardig. Ook de moties worden door haar gesteund.
Simons – Bij1 Na 13 uur hebben we nog geen beeld. We steunen de motie van wantrouwen van Wilders en de Kaag en Hoekstra motie.
CDA en D66 stemmen Rutte niet weg. Alle andere partijen wel.
Den Haag – Oud-verkenners Annemarie Jorritsma en Kajsa Ollongren gingen ervan uit dat ze meer tijd nodig hadden voor de verkenning,…
☆ anp binnenlands nieuws
Den Haag – De Tweede Kamer gaat niet zomaar mee met de verklaring van oud-verkenner Kajsa Ollongren dat het bespreken van CDA’er…
Politiek
☆ anp politiek nieuws
Den Haag – Oud-verkenner Kajsa Ollongren zegt dat ze niets heeft gedaan met de informatie die ze woensdagavond kreeg van de nieuwe…
Binnenlands nieuws
☆ anp binnenlands nieuws
Den Haag – De omstreden memo van de oud-verkenners waar de opmerking ‘functie elders’ voor het populaire CDA-Kamerlid Pieter…
Binnenlands nieuws
☆ anp binnenlands nieuws
Den Haag – Het bespreken van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt met VVD-leider Mark Rutte is “niet als relevant punt in mijn geheugen gebleven”,…
Binnenlands nieuws
☆ anp binnenlands nieuws
Den Haag – De Tweede Kamer moet er nog over stemmen, maar voor een meerderheid van Nederland is het duidelijk: premier Mark Rutte moet…
Binnenlands nieuws
☆ anp binnenlands nieuws
Den Haag – Oud-verkenner Kajsa Ollongren heeft donderdagavond met tranen in haar ogen haar “welgemeende excuses” aangeboden voor de chaos…
Binnenlands nieuws

En dan dit:

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag. Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

ANP – Ollongen liegt alles bij elkaar

De Waan van de DAG!

Check Also

DE DOMSTE DINGEN

Mexicaanse politicus stapt uit doodskist aan begin van campagne | NU.nl

  https://www.youtube.com/watch?v=CBideiH63zc Een Mexicaanse politicus is dinsdag op een opvallende manier zijn verkiezingscampagne gestart. Carlos …

Geef een reactiepowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


%d bloggers liken dit: