De Zwarte Mens uitroeien?: Farmaceutische bedrijven criminelen, oplichters en fraudeurs

Big Farma: De Zwarte Mens met de VAX aan vallen

Waarom zijn de vaccinopduwers zo enthousiast om ervoor te zorgen dat Zwarten in Amerika eerst worden gevaccineerd?

Zwarte mensen weer de klos

En waarom zou een Afro-Amerikaan dezelfde regering vertrouwen die ooit de Tuskegee-experimenten uitvoerde en die menselijke proefkonijnen vertelde dat ze met medicijnen werden ‘behandeld’ terwijl ze feitelijk werden geofferd in de naam van ‘wetenschap’?

Vermont is slechts de laatste staat die zich op zwarten richt voor vaccinprioriteit … ooit afgevraagd waarom?

Ook dit weekend plaatste ik een speciaal podcastrapport: “Je zou nooit iemand aannemen met de achtergrond van Big Pharma.” Omdat farmaceutische bedrijven criminelen, oplichters en fraudeurs zijn … en dat is volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie.

See the full article here.

Also this weekend, I posted a special podcast report, “You would never hire a person with the background of Big Pharma.” Because pharma companies are criminals, crooks and fraudsters… and that’s according to the United States Dept. of Justice.

Check out the full podcast here.

 

Rechtbank in Peru besluit dat de pandemie een GROTE HOAX IS.

Vermonters met een lichte huid mogen zich nu voor het Chinese virus laten injecteren zolang ze 50 jaar of ouder zijn. 50% zekerheid? Vermonters met een donkere huidskleur komen in aanmerking als ze 16 jaar of ouder zijn.

Deze prioriteitstelling van jongere “zwarte, inheemse en gekleurde mensen” boven jongere blanke mensen is de manier van Vermont om “herstelbetalingen” te betalen aan donkere mensen. Vermont is trouwens een van Amerika’s “witste” staten.

“Als u of iemand in uw huishouden zich identificeert als Black [sic], Indigenous of een persoon van kleur (BIPOC), inclusief iemand met Abenaki of een andere First Nations-erfenis, kunnen alle leden van het huishouden die 16 jaar of ouder zijn zich aanmelden om een vaccin ”, legt de website van het Vermont Department of Health uit.

“OPMERKING: Als u pas in aanmerking komt voor een vaccin om een ​​andere reden dan uw leeftijd (bijvoorbeeld BIPOC Vermonters), moet u wellicht een paar nieuwe toelatingsvragen beantwoorden voordat u een afspraak maakt”, voegt hij eraan toe.

Wat deze ‘geschiktheidsvragen’ met zich meebrengen, is niet bekend, maar ze zijn waarschijnlijk bedoeld om blanke mensen zoals Rachel Dolezal uit te roeien die doen alsof ze ‘zwart’ zijn door hun haar kroezend te maken en bruin te worden.

Vermont creëerde speciale BIPOC-klinieken voor zwarten, zodat ze zich meer op hun gemak voelen als ze worden geïnjecteerd

Omdat sommige zwarte mensen zich blijkbaar ongemakkelijk voelen om geïnjecteerd te worden voor de Wuhan-griep op reguliere distributiepunten zoals Walgreens en CVS, heeft Vermont speciale “BIPOC-klinieken” opgezet die specifiek op hen gericht zijn.

De Windham County NAACP, de Racial Justice Alliance, de Vermont Professionals of Color Network en verschillende andere zwarte suprematie-groepen werken naar verluidt in de hele staat om zwarte vaccins te leveren aan zwarte mensen in hun eigen zwarte klinieken.

Immigranten en vluchtelingen krijgen ook te horen dat ze naar de BIPOC-klinieken kunnen gaan om speciaal voor hen speciale bruine vaccins te krijgen. Dit is de manier waarop Vermont laat zien dat het belangrijk is om zwarte en bruine levens te redden.

Blanke Vermonters moeten op dit moment ouder zijn om in aanmerking te komen voor een injectie. Jongere blanken die in Vermont wonen, zullen uiteindelijk in staat zijn om gestoken te worden als ze dat willen, maar voorlopig zijn zwart en bruin vooraan in de rij gezet.

Waarom iemand überhaupt geïnjecteerd zou willen worden met een experimentele gentherapiecocktail, ongeacht de kleur van hun huid, blijft een anomalie.

Gebaseerd op wat we al weten over deze zogenaamde “vaccins”, lijkt het erop dat de regering van Vermont prioriteit geeft aan zwarte en bruine mensen voor injectie als middel om ze uit te roeien, niet om ze in leven te houden.

Chinese virusprikken zijn helemaal niet nodig, 50% zekerheid?. Ze bereiken niets nuttigs en dienen alleen om het DNA van de ontvangers te herprogrammeren om ze tot genetisch gemanipuleerde hersenschimmen te maken .

Vanuit dit perspectief probeert Vermont blijkbaar de levens van niet-blanken te vernietigen voordat ze uiteindelijk naar blanken gaan. Dit is eugenetica in actie, en toch lijkt de Amerikaanse samenleving op dit punt zo dom dat maar weinigen in staat zijn de waarheid te zien.

Op 19 april komen alle Vermonters van 16 jaar en ouder in aanmerking voor injectie. Zullen de “vaccins” die op dat moment beschikbaar zijn dezelfde zijn als die welke nu aan BIPOC’s worden toegediend? Zou het kunnen dat verschillende groepen op verschillende tijdstippen verschillende injecties krijgen als onderdeel van een groter en sluwer eugenetica-script?

Aangezien de antwoorden op deze vragen onbekend zijn, waarom zou u dan zelfs het risico nemen? Vertrouw op je eigen immuunsysteem, niet op het immuunsysteem dat Anthony Fauci en Bill Gates met geweld in je lichaam willen installeren.

Meer gerelateerd nieuws over Chinese virusvaccins is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

HealthVermont.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

Zwarte mensen weer de klos

Check Also

DE DOMSTE DINGEN

Mexicaanse politicus stapt uit doodskist aan begin van campagne | NU.nl

  https://www.youtube.com/watch?v=CBideiH63zc Een Mexicaanse politicus is dinsdag op een opvallende manier zijn verkiezingscampagne gestart. Carlos …

Geef een reactiepowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


%d bloggers liken dit: