Vaccins bijwerkingen -doden en blijvende invaliditeit cijfers

Vaccin Bijwerkingen en Vaccin Doden

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Vandaag  de Eudra-vigilance database hierboven. Ik daag je uit. Reis met me mee. Klik op de link, klik op de letter C, scroll down naar COVID-19 en open de Moderna bijwerkingen pagina. Of leuker, de Pfizer TOZINAMERAN bijwerkingen pagina. Of op Astrazeneca of Janssen. Zie het met je eigen ogen. Of lees gewoon dit artikeltje.

Ik stel voor dat je klikt op Pfizer TOZINAMERAN. In totaal zijn er over dit vaccin in Europa 121 duizend bijwerkingen gemeld, waarvan 12 duizend alleen al uit Nederland:

de grafiek gegevens van tab “Number of Individual Cases by EEA countries” weergegeven in een tabel

* Naar schatting gebaseerd op Coronadashboard.rijksoverheid.nl

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Klik hier voor het overzicht van alle gemelde bijwerkingen.

Het totale aantal sterfgevallen in verband gebracht met Pfizer TOZINAMERAN is helaas niet in 1 keer uit de database te halen met de standaard dashboards. Dit moet je doen door alle “reactie groepen” 1 voor 1 op te vragen. In de restcategorie alleen al zitten meer dan 1100 sterfgevallen. Bij hartfalen zitten er 360. Klikt u mee? Zie plaatje hieronder. Tab “Number of Individual Cases for a selected Reaction”. Selecteer als volgt, reaction group = “General disorders and administration site conditions”:

Scroll naar beneden. In deze restgroep zitten 1147 meldingen van sterfgevallen die in verband worden gebracht met een vaccinatie met TOZINAMERAN:

Ga je naar de reactie groep “cardiac disorders”, zeg maar hartproblemen, dan worden er per 27 maart 368 fatale hartproblemen in verband gebracht met het Pfizer vaccin.

Dit kan je voor alle ongeveer 25 reactie groepen doen. De globaal research webpagina heeft gelukkig al per reactie groep gekeken voor ieder van de vaccins hoeveel sterfgevallen met de vaccins in verband werden gebracht. Tot en met 13 maart waren dat er bijna vierduizend (3964). Als u ongeveer 100 keer wenst te klikken (4 vaccins, 25+ reactiegroepen) kunt u kijken hoeveel het er nu zijn. Voor Pfizer hebben we bij twee reactie groepen al 1500 doden te pakken.

Vergelijk dit met HCQ. Dat door de autoriteiten wordt ontraden en als Nederlandse artsen dit voorschrijven als behandeling tegen corona kunnen ze een boete krijgen tot 150 k euro. Dit preparaat wordt al decennialang voorgeschreven.

HCQ is niet zo onschuldig als het lijkt, in de overige reactie groepen categorie worden 190 doden in verband gebracht met dit preparaat. Vergeet echter niet dat dit product al lang op de markt is, de Engelstalige Wikipedia pagina meldt: Hydroxychloroquine was approved for medical use in the United States in 1955. It is on the World Health Organization’s List of Essential Medicines. In 2018, it was the 129th most commonly prescribed medication in the United States, with more than 5 million prescripties.

DENKT u MEE?
In nog geen 3 maanden worden vierduizend sterfgevallen in Europa in verband gebracht met vaccinaties. Hoeveel Europeanen moeten er nog sterven op het vaccinatie altaar? Voor een ziekte die voor meer dan 80 procent van de Europeanen nauwelijks een risico met zich meebrengt? Waarom moeten 70 minners het risico van een vaccinatie lopen? Waarom moeten zelfs kinderen dit risico lopen? Ik heb het niet voldoende kunnen uitzoeken, maar meestal is het aantal dodelijke slachtoffers het topje van de ijsberg. En is het aantal slachtoffers dat levenslang last heeft vele malen groter dan het aantal dodelijke slachtoffers. Moeten tienduizenden Europeanen sterven of beperkingen ervaren van deze vaccinatie drang? Hoe kan je met vierduizend doden in minder dan 3 maanden beweren dat de vaccins veilig zijn? Dat ze uit en te na getest zijn? Waarom richt de MSM zich op enkele tientallen doden met een bijzondere trombose-variant en negeert men de 4000 andere doden?

Ik kan de antipathie tegen HCQ niet plaatsen. Dit is voor mensen die al ziek zijn. Terwijl vaccins gezonde mensen doden. Die nog niet ziek zijn. Waarom spelen met vuur en 70 minners vaccineren? Als je ziek bent, en er is geen goed geneesmiddel, waarom dan geen HCQ? Alleen al het placebo-effect kan meer mensen redden dan het kost.

Ik roep u op om zelf deze OBIEE oplossing, deze database, te bezoeken. Met name Pfizer is relatief dodelijk. De gegevens van dit artikel zijn afkomstig van een in mijn ogen perverse organisatie, de EU. Als zelfs de database van de EU meldt dat er zoveel doden zijn, dan is er VUUR.

Disclaimer: er kan sprake zijn van onderrapportage waardoor het aantal dodelijke slachtoffers (veel) hoger kan zijn. Aan de andere kant is het zo dat een melding geen bewijs is, de melder vermoedt een verband en meldt dit. Dat wil niet zeggen dat dit verband er daadwerkelijk is. Dus er kan ook een overrapportage zijn. Feit blijft dat of er nu tweeduizend, vierduizend of achtduizend vaccinatie sterfgevallen gerelateerd worden aan vaccinaties, de vaccins moeilijk als “veilig” kunnen worden gerepresenteerd. Eenieder die dat beweert is een WAPPIE.

UPDATE: volg svp zelf de linkjes, en kijk met eigen ogen of het waar is wat er in dit artikel staat. Ik wil niet inspelen op angst. Vaccinatie moet een persoonlijke keuze zijn en ik kan me goed voorstellen dat er kwetsbare ouderen zijn die ondanks de mogelijke bijwerkingen bewust kiezen voor een vaccin. Er zijn in de EU bijna zeshonderdduizend mensen overleden met corona. Velen waren kwetsbare ouderen. Een vaccin kan dan aanlokkelijk zijn.

En dan dit:

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag. Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Vaccin Bijwerkingen en Vaccin Doden

Check Also

Omtzigt

Onze regering wil Pieter Omtzigt het liefste dood hebben en Wouter de Winther Telegraaf werkt er aan mee

Wouter de Winther journalist bij de Telegraaf speelt het gehele vieze spel met de overheid …

Geef een reactiepowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


%d bloggers liken dit: