BioNTech-oprichter Ugur Sahin met $ 4,7 miljard in de Forbes rijksten

BioNTech-oprichter Ugur Sahin $ 4,7


Armoede in de wereld en verschil tussen arm en rijk steeds groter


Donald Trump verloor tijdens het presidentschap ongeveer $ 1,6 miljard

Op de “Forbes” -lijst van de rijkste mensen ter wereld heeft de voormalige Amerikaanse president bijna 300 plaatsen verloren. Hij viel met 298 plaatsen en belandde op plaats 1.299. Volgens het Amerikaanse zakenmagazine wordt zijn fortuin geschat op 2,4 miljard dollar.

Donald Trump verloor tijdens het presidentschap ongeveer $ 1,6 miljardDie: http://www.globallookpress.com © via http://www.imago-images.de/www.imago-images.de Donald Trump verminderde zijn rijkdom tijdens zijn tijd als president.


De bewoner van de gouden Trump Tower in New York werd ooit in één adem genoemd met Tesla-baas Elon Musk of de nieuwe miljardair Kim Kardashian en twee schoenenondernemers, de rijkste en belangrijkste mensen ter wereld. Maar dat is veranderd. Omdat politiek net zo belangrijk voor hem was als het overzicht van zijn vastgoedimperium, gaf hij zijn zakelijke activiteiten niet op, zelfs niet als president.

Een grote fout, zegt Forbes . Als hij zijn bedrijfsaandelen had verkocht voordat hij staatshoofd werd, zou hij nu 1,6 miljard dollar rijker zijn en natuurlijk veel hoger op de ranglijst.

De Amerikaanse aandelenindex S&P 500 steeg met 70 procent tijdens het presidentschap van Trump – aanzienlijk meer dan het privévermogen van Trump, waardoor bepaalde conclusies kunnen worden getrokken: was de politiek van Trump belangrijker dan geld?

Op de 35e Forbes- lijst van ’s werelds rijkste mensen staan ​2.755 miljardairs. Meer dan ooit tevoren – 660 meer dan een jaar geleden. Ook interessant: tijdens de Corona-crisis werd 86 procent van hen nog rijker dan in maart 2020.

Op de eerste plaats: Jeff Bezos, de oprichter van Amazon met 177 miljard dollar, op de voet gevolgd door Tesla-baas Elon Musk met 151 miljard dollar op de tweede plaats.

 De meeste nieuwkomers komen uit Hong Kong en China. Maar ook het Amerikaanse mode-icoon Kim Kardashian is er voor het eerst met een vermogen van een miljard dollar. De rijkste van Europa, de Fransman Bernard Arnault, voorzitter van de luxegoederengroep LVMH, staat op de derde plaats met een geschat vermogen van 150 miljard dollar.

Duitsland staat bovenaan de Europese  Forbes- lijst omdat geen ander land op het continent zoveel miljardairs heeft – er zouden er 136 zijn. Dit zijn onder meer de Aldi-erfgenamen Beate Heister en Karl Albrecht Junior. Ze komen op de vijfde plaats in Europa met een geschat vermogen van $ 39 miljard.

Het totale vermogen van Europese miljardairs is in het Corona-jaar 2020 met een biljoen tot drie biljoen dollar (2,5 biljoen euro) gestegen. Alleen al die van Bernard Arnault is in een jaar tijd bijna verdubbeld dankzij de appreciatie van de LVMH-aandelen. Tot de nieuwkomers behoren ook BioNTech-oprichter Ugur Sahin met $ 4,7 miljard.

En dan dit:

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag. Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

BioNTech-oprichter Ugur Sahin $ 4,7 

Check Also

proces, corona, coronavirus

Overheid Noorwegen aangeklaagd – Misdaden tegen de menselijkheid

Noorwegen: Misdaden tegen de Menselijkheid Source: Overheid Noorwegen aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid – …

Geef een reactiepowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


%d bloggers liken dit: