dinsdag , mei 18 2021
Buy VPN
rutte

Klimaat Doctrine Rutte is een Farce NASA constateert scherpe temperatuurdaling

Global Cooling: Satellieten zien scherpe temperatuurdaling atmosfeer

Terwijl de ‘global warming’ profeten en andere fake science wetenschappers zich wanhopig vastklampen aan hun allang ontkrachte CO2 klimaatsprookje, gaat de natuur gewoon door met te laten zien wat er echt aan de hand is: Global-Cooling, als rechtstreeks gevolg van een nieuw, doorde NASA bevestigd Groot Zonne Minimum. Als we geluk hebben gaat dat maar enkele jaren duren, maar de kans dat we eentientallen jaren durende periode met dalende temperaturen, en daardoor slechtere oogsten, voedseltekorten, hongersnoden en virusuitbraken tegemoet gaan, wordt almaar groter nu satellieten bevestigen dat de atmosfeer van onze planeet de afgelopen twee maanden scherp is afgekoeld.

De gemiddelde temperatuur in de troposfeer zakte in januari tot slechts 0,12 graden Celsius boven de basislijn, een daling van 0,03 graden in één maand. In November stond de gemiddelde temperatuur nog op 0,53 graden.

De satellieten die dit meten hebben zo’n 15 instrumenten aan boord, en werken onafhankelijk van de weerstations op aarde. De lagere atmosfeer van onze planeet is op dit moment kouder dan het grootste deel van deze eeuw en de jaren 90, en eind 1987.

Falende klimaatmodellen

Klimaat-alarmisten kunnen met hun eigen falende modellen niet uitleggen dat de atmosfeer zo snel aan het afkoelen is, en dat de totale sneeuwmassa op het Noordelijke Halfrond flink boven het jarenlang gemiddelde van 1982 tot 2012 ligt. Vanaf begin jaren 90 hadden ze volgehouden dat het alleen maar zou gaan opwarmen, de zeespiegel extreem zou gaan stijgen, het ijs op de Noordpool in deze tijd zou zijn weggesmolten, en sneeuw tot het verleden zou behoren.

Al deze als ‘onomstotelijk’ gebrachte voorspellingen, waar het biljoenen kostend klimaat- en energiebeleid op is gebaseerd, zijn inmiddels volledig door de feiten ontkracht.

In januari zag Global Warming in Madrid er zo uit. (Afbeelding: (2)).Groot Zonne Minimum: Noord Amerika, Europa en Azië gelijktijdig getroffen door historische koudegolf – Totale sneeuwmassa Noordelijk Halfrond ruim boven jarenlang gemiddelde

Grillig weer, niet door CO2, maar lage zonneactiviteit

Nu wordt beweerd dat de kou het gevolg is van opwarming van de atmosfeer boven de Noordpool. Daarmee wordt slechts een halve waarheid verteld en een verkeerde indruk gewekt. Zoals door astronomen en onafhankelijke wetenschappers werd voorspeld, verzwakt de lage zonne activiteit de golfstroom in de atmosfeer, waardoor die niet meer gelijkmatig verloopt, maar een grillig patroon krijgt.

Het gevolg is dat in de zomer tropische warmte tot veel verder naar het noorden kan oprukken dan normaal, waardoor het zomaar 35 – 40 graden in Nederland kan worden. In de winter kan het er juist toe leiden dat de ijzige poolkou tot ver naar het zuiden wordt gedrukt. Andersom kan ook: zomers kunnen bijzonder fris en zelfs koud worden, en winters naar verhouding juist erg warm. Door de almaar zwakker en grilliger wordende golfstroom valt onmogelijk vooraf te voorspellen met welke extremen de komende zomer of winter te maken krijgt.

New York: Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar

Noord Amerika, Europa en Azië worden nu gelijktijdig in een historische koudegolf gedompeld. Amerikaanse meteorologen waarschuwen voor ‘gevaarlijk lage temperaturen’. Van Alaska tot het noorden van Texas kan het kwik wel eens tot 20 graden Celsius lager dan het winterse gemiddelde zakken. Daar lijken enorme ladingen sneeuw bij te gaan vallen, zoals in Californië, waar in de Sierra Nevada in 24 uur tijd dik 1,20 meter sneeuw viel, waardoor het totaal van deze sneeuwstorm op bijna 2,20 meter uitkwam.

In Philadelphia sneeuwde het vier dagen achtereen, wat in de geschiedenis nog maar drie keer eerder was gebeurd. New York kreeg met Orlena‘ de zwaarste sneeuwstorm in 50 jaarte verduren. In New Jersey werd het 122 jaar oude sneeuwrecord gebroken. Op de zonnige Bermuda eilanden werd het maar 9,5 graden, en door de koude wind voelde het aan als 4,4 C.. Ruim 14.000 km verderop noteerde meteorologen op Guam 20,5 graden, de laagste temperatuur ooit gemetenop het eiland.

Komende week ijzig koud en veel sneeuw in Europa

Madrid en grote delen van Spanje haalden eind januari het nieuws met beelden van record hoeveelheden sneeuw en kou. Grote delen van Europa zullen komende week eveneens met temperaturen te maken krijgen die 8 tot 20 graden Celsius lager zijn dan normaal in de winter.

Nederland moet zich schrap zetten voor temperaturen van -10 tot misschien wel -15 C., en een flinke lading sneeuw. Groot Brittannië heeft de afgelopen dagen en weken al diverse sneeuwstormen voor zijn kiezen gehad. In Schotland moesten zeldzame lawine waarschuwingen worden afgegeven. Meteorologen vrezen dat het de komende week nog zwaarder wordt, en er blackouts (stroomstoringen) kunnen optreden.

Big Freeze in Azië met temperaturen tot – 56

Azië heeft al sinds begin december te maken met zijn eigen ‘Big Freeze’. Het continent noteerde op veel plaatsen nieuwe kouderecords voor het Noordelijke Halfrond, met als gevolg dat de prijs van vloeibaar aardgas (LNG) naar record hoogte steeg, omdat zowel China, Japan als Zuid Korea enorme hoeveelheden gas nodig hebben om hun bevolking te verwarmen.

In de Chinese hoofdstad Peking zakte de thermometer begin januari tot – 19,6 C., de laagste temperatuur in 55 jaar. Zoals altijd met extreme kou rezen ook de prijs van groenten de pan uit.

Mongolië beleeft met -50 de meeste extreme winter ooit‘ (verklaring van het Rode Kruis?: ‘globale warming’), en in Kazachstan werd het zelfs -51 tot -56.

Enkele onverlaten plaatsten op YouTube een opzichtige fake videovan nepdieren (een hond, een wolf, een schaap en een rat) die staande zouden zijn bevroren.

Onzin natuurlijk (en een bijzonder misselijke ‘grap’ als een van deze dieren wel echt zou zijn), maar het geeft wel aan hoe extreem koud het in het land werd. De makers hebben zich vermoedelijk laten inspireren door de film ‘The Day After Tomorrow (2004).

Teveel geld en reputaties hangen af van het CO2-opwarmingsverhaal

De vele gebroken koude- en sneeuwrecords zijn keihard bewijs van het nieuwe – eerder door de NASA voorspelde, en door de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) bevestigde – Grote Zonne minimum, dat volgens de NASA de zwakste in 200 jaar wordt. Dat mag u alleen niet weten, want aan het valse antropogene CO2-opwarmingsverhaal hangt inmiddels een complete miljardenindustrie en de reputaties van hele volksstammen politici en systeemwetenschappers af, en last but not least de fors stijgende energiebelastingen, die vrijwel uitsluitend door burgers en MKB moeten worden opgehoest.

Nu onze stabiele en goedkope gasvoorziening stapsgewijs wordt afgebroken en wordt vervangen door dure, onbetrouwbare wind- en zonne-energie, lijkt onze toekomst koud, ziek en hongerig te zijn, tenminste, als we de grote oorlogen die historisch vaak uitbreken tijdens afkoelingsperioden zullen weten te vermijden of overleven.

Waarom mensen op 17 maart dan toch weer op dezelfde partijen gaan stemmen die dit met hun beleid allemaal mogelijk maken, is mij echt een raadsel. Misschien is onze samenleving ook in dit opzicht collectief suïcidaal geworden? Dat toekomstige geschiedschrijvers zich daar het hoofd over zullen breken kan voor ons bepaald geen troost worden genoemd.

Xander

(1) Electroverse
(2) Electroverse
(3) Afbeelding: social media

Zie ook o.a.:

25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw record, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen

Bron: Global Cooling zet door: Satellieten constateren scherpe temperatuurdaling atmosfeer – Xandernieuws

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER 
https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

Lees verder op http://dezeweek.eu

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Lees verder op http://dezeweek.eu

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld

Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Bron: Merck schrapt coronavaccins: doormaken van de infectie beter dan prik

Bron: Een open brief van Anatoly Yunitskiy aan Elon Musk en Jeff Bezos – Nieuws deze week

Buy VPN

Check Also

BEVRIJDINGSDAG

Bevrijdingsdag: VRIJHEID IS DOOD, Het Toneelstuk op de DAM RUTTE

Bevrijdingsdag – Vrijheid is DOOD! De Duitsers zijn binnen gevallen en Merkel komt ineens vanuit …

Geef een reactie

coronastatistieken


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.
Buy VPN

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.kkk


kkkProvincie en Steden Nieuws


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

%d bloggers liken dit: