vrijdag , mei 14 2021

Wochenblick de

Wochenblick de

Uitslaande zolderbrand in centrum van Apeldoorn 2 Personen springen uit raam Vitamine D 50 mg. per dag met zink tegen Covid-19 Toeslagenaffaire Ministerraad over kritische Kamerleden – “geloof geen Makelaars en Apostelen” – Rutte is een KOKOSNOOT Bananenrepubliek Oostenrijk? Internationale media verontwaardigd door Kurz & Co. De Corona crash is niet meer te stoppen! Vrouwen vrezen voor vruchtbaarheid: Ernstige bloedingen na Corona-vaccinatie Vallen voor schaarste: Duitsers worden ingeënt in Rusland Yale-professor geschokt: “60 procent van de nieuwe patiënten wordt gevaccineerd”
Groen Paspoort: Geen vrijheid, maar meer toezicht op burgers

Duurzaam tot de grote reset: hoe globalisten ons willen ontmantelen en onteigenen Enkele dagen na tweede vaccinatie: Cult hacker, 42, overlijdt ‘aan diabetes’ Geen onderwerp voor griepgolven: Intensive care-afdelingen aan de limiet – al jaren “Corona Hell” India? Hoe China profiteert van zijn grootste vijand India wordt momenteel overspoeld door een golf van corona, althans dat suggereren mediaberichten. De megastaat met 1,3 miljard inwoners is tot nu toe…

Wochenblick de

De Corona crash is niet meer te stoppen! Na een jaar van Corona-waanzin en de bijbehorende dwangmaatregelen van de regeringen, die bijna alle Europese staten hebben gegijzeld, hebben veel mensen al lang… Steeds meer vrouwen klagen over ernstige bloedingen na de Corona vaccinatie. Een Amerikaanse professor maakte hier een online enquête over en ontketende een lawine: Talloze vrouwen… Werknemers kunnen geen masker dragen – ondanks dat ze plotseling zonder kennisgeving worden ontslagen! Christoph K. had op afstand niet gedacht dat zijn maskervrijstellingscertificaat een ramp voor hem zou kunnen zijn. Sinds augustus van het voorgaande jaar heeft hij een… Politieke verwarring: Is Sahra Wagenknecht rechts links? Of een linkse rechtse? In ieder geval noemde het tijdschrift Compact haar ooit “Rechts Links”. Maar wat we zeker weten is dat ze… Vanaf vrijdag exit testplicht: Nu komt Hallein naar de Corona gevangenis Terwijl in Oost-Oostenrijk maatregelen worden besproken, sluit de deelstaatregering van Salzburg mensen weer op in de op een na grootste stad van de staat. Verhoogde “infectieaantallen” worden beschouwd als… Weerstand bereikt universiteiten: Tegen toetsdruk en vrije toegang tot onderwijs Met een open brief protesteren studenten tegen de Corona-beperkingen aan universiteiten en tegen een mogelijke toetseis die de toegang tot onderwijs verder zou verbeteren. Zweden: PCR-test volledig ongeschikt om infecties op te sporen De website van de Zweedse gezondheidsautoriteit definieert wat PCR-tests wel en niet kunnen doen. Het land heeft erkend wat velen al lang weten:
En het wordt aan ons verkocht als “bevrijding”: Green Pass van mei De “Green Pass” is al op 25 maart in de Nationale Raad aangenomen en zal vanaf mei worden toegepast. Het hele ding zal ook… Ondanks ernstige longembolie: Ziekenhuis geadviseerd om tweede vaccinatie te geven Het Corona-vaccin wordt momenteel tegen alle bezwaren en ondanks al het nieuws over enkele van de ernstigste bijwerkingen geduwd. Zelfs vaccins die in andere landen worden gebruikt… Gastro-werknemers in crisis: Ze zullen binnenkort hun werkloosheidsuitkering verliezen De Coronacrisis heeft het toerisme en de gastronomie zwaar getroffen. Duizenden hebben kort gewerkt of zijn hun baan helemaal kwijt. Nu bedreigen sommige mensen ook… Eng: Bijna 354.000 vermoedelijke vaccinatiegevallen in EU-databank Vanaf 24 april 2021 bevat de database van het EU-Geneesmiddelenbureau (EMA) in totaal bijna 354.000 “vermoedelijke gevallen van bijwerkingen van geneesmiddelen in stoffen” – d.w.z…. +++ EILT +++ Huiszoeking bij rechter na weimar vrijheidsuitspraak Het was een knaller: met onmiddellijke ingang schafte rechter Christian Dettmar de masker- en testplicht in de Weimar-scholen af. Na het moedige vrijheidsvonnis…

Na aandringen op vaccinatie: Ex-president van Peru wordt ziek van Corona

Hoewel Covid-19 al is gevaccineerd, hebben de 58-jarige ex-president van Peru, Martin Vizcarra, en zijn vrouw corona positief getest. Beide hebben symptomen en zijn in quarantaine…. Horrorscenario: WEF-planningsspel simuleert cyberaanvallen op toeleveringsketens Nog voordat we Corona kenden, werd de pandemie uitgespeeld op het rampzalige “Event 201”. Nu staat er weer een megalomaan evenement van het World Economic Forum op het programma. Mad:…

#allesdichtmachen: Moedige acteurs moeten vrezen voor hun leven!

In 53 video’s bekritiseerden Duitse en Oostenrijkse acteurs satirisch de Corona-dictatuur. Nu staan de acteurs onder onvoorstelbare druk. Bepaalde kringen werken hier met grote motivatie aan,…

Migratiecrisis

Algemeen

A like Ali: Het Duitse spellingsalfabet wordt “diverser”

De Cancel Culture, ook wel de bluscultuur genoemd, heeft weer een etappeoverwinning behaald. Voorlopig moeten de Duitse dicteeregels over de top worden gegooid, omdat ze… Algemeen

WHO en mensenrechtenactivisten tegen gedwongen vaccinatiepaspoort

Een alliantie die niet anders kan, verwerpt nu het verplichte vaccinatiepaspoort voor reizigers: WHO-kringen en burgerrechtenactivisten en verschillende luchtvaartverenigingen. Kornelia Kirchweger vreest de voormalige… Algemeen

Geweld en beledigingen: Agressieve asielzoeker slaat mantelzorger

Omdat hij geen sigaretten kreeg, flipte een Georgische asielzoeker in het vluchtelingenhuis in Baden volledig en viel een verzorger aan. In tegenstelling tot de aankondigingen van de… Algemeen

Minister van Binnenlandse Zaken geeft toe dat actie tegen Corona-demo’s buitensporig was

Eind januari 2021 werden de protesten tegen de uitzetting van drie afgewezen asielzoekers door de politie ontbonden. Minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer heeft nu een parlementaire vraag beantwoord over de… Algemeen

Over het artikel ’30 arrestaties tegen zedendelinquent deportatie: Groene politici blokkeerden ook snelweg’

In de originele versie van het artikel ’30 Arrestaties – Tegen Zedendelinquent Deportatie: Groene Politici Geblokkeerde Weg’ werd ook gemeld, ook dat NAbg. Dr. Ewa… Algemeen

EU-Commissie bevordert meer immigratie onder #NextGenerationEU

Op een Instagram-foto laat de Europese Commissie zien hoe zij Europa voor ogen heeft in het post-Corona-tijdperk. Een verdere toename van de immigratie maakt deel uit van de…

Wochenblick de

coronastatistiekenpowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


kkk


kkkProvincie en Steden Nieuws


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Check Also

Ivermectine

2 Rechtzittingen maar als helemaal niets meer helpt, kiezen rechters voor Ivermectine

Ivermectine: Als niets anders werkt, kiezen rechters de kant van Ivermectine. Mary Beth Pfeiffer 4 …

Geef een reactie

coronastatistiekenpowered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


kkk


kkkProvincie en Steden Nieuws


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

%d bloggers liken dit: