Het is meer dan een ​​jaar dat na de versnelling van de besmetting met het Sars-Cov 2 coronavirus en er is nog geen specifieke behandeling tegen het virus gevonden. De hoop van de mens berust voornamelijk op een mogelijk vaccin. Daarom is er over de hele wereld nog steeds een race voor vaccins tegen Cavid-19 aan de gang.
Coronavirus

Covid-19

Het coronavirus, ook wel “covid-19” genoemd, is meer geworden dan een virus dat de fysieke gezondheid van mensen bedreigt en dat het leven van kinderen en gezinnen heeft veranderd, dit laatste vertegenwoordigt een humanitaire ramp die transformaties veroorzaakt die rechtstreeks aanvallen in het hart van samenlevingen. Na de eerste gevallen die in december 2019 werden gemeld in Wuhan, China, is het aantal getroffen mensen gestaag gegroeid, en gezien de ernst van de situatie zijn er besluiten aangekondigd om de pandemie te beteugelen, waaronder het opleggen van een ‘quarantaine’. “، Die ernstige psychische problemen veroorzaakten, zoals:

Ongerustheid:


De uitbraak van het coronavirus heeft de angst en angsten verergerd, mensen vinden het misschien moeilijk om relaties met vrienden te herstellen nadat de uitbraak is afgenomen, ze kunnen moeite hebben om uit hun isolement te komen en om te gaan met anderen, psychologen zijn inderdaad bang voor de verspreiding van ‘chronische eenzaamheid’ als gevolg van sociale afstandsmaatregelen tijdens de pandemie.

Frustratie en verveling:


Psychologische effecten zoals verveling, frustratie en gevoelens van isolatie veroorzaakt door opsluiting en gebrek aan fysiek en sociaal contact kunnen het begin zijn van psychische problemen.

Obsessief-compulsieve stoornis :


Obsessief-compulsieve stoornis

 

Een groep medische professionals heeft in het British Medical Journal gewaarschuwd dat ” de gevolgen van de pandemie voor de geestelijke gezondheid naar verwachting langer zullen aanhouden dan de gevolgen voor de lichamelijke gezondheid “.

Psychologen zijn van mening dat een van de psychologische problemen die op de lange termijn na de epidemie kunnen aanhouden door covid-19, de obsessief-compulsieve stoornis {JEZELF BESCHADIIGEN} is.
Dit zijn echter niet de enige effecten van het Coronavirus Sars-Cov 2 , omdat het een negatieve invloed heeft gehad op het sociale leven, zien we de verspreiding van sociale ongelijkheden – werkloosheid, vrouwenmoord en armoede .

En dan dit: Covid-10

Tsjechie heeft 82% minder doden door goedkeuring behandeling Covid-19 in ziekenhuizen met Ivermeectine

Volg ons via het niet-gecensureerde platform vriendenplek HIER  https://vriendenplek.nl/register?ref=DeZeWeekEU

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag. Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/forzanieuws Volg ons op Twitter: https://twitter.com/dezeweekeu Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nieuwswereld Volg ons op Telegram: Dezeweek.eu staat voor rapportage buiten de mainstream.

We laten zien en schrijven wat anders wordt verborgen of weggelaten.

Covid-19