dinsdag , mei 18 2021
Buy VPN

Mogen we niet meer zelf denken Waar [C] ovid voor staat?. [c} Ovid is de Latijnse naam voor SCHAAP

Michigan


Mogen we niet meer zelf denken

Mogen we niet meer zelf denken Waar [C] ovid voor staat?. [c} Ovid is de Latijnse naam voor SCHAAP – (brandhaard.com)


4 Mei 2021 12 staten eisen dat Big Tech alle toespraken over vaccinverwondingen censureert
Mike Adams. Ongelooflijk genoeg eisen procureurs-generaal uit 12 staten – natuurlijk allemaal geleid door anti-menselijke democraten – dat Big Tech het zwijgen oplegt en iedereen verbiedt die meldingen plaatst over vaccinatieschade, bijwerkingen of sterfgevallen.

Het doel van deze schandalige eis is om de doden en verwondingen veroorzaakt door covid-vaccins te verdoezelen, zodat meer vaccinslachtoffers kunnen worden gedwongen om de dodelijke schoten uit onwetendheid te nemen. Hoe minder ze weten, hoe groter de kans dat mensen in de rij gaan staan ​​en zich laten vaccineren.

Dit betekent dat door democraten gecontroleerde staten actief samenwerken met Big Tech om een ​​vaccinholocaust tegen de mensheid te plegen. Ze doen het expres, en ze doen niet eens meer alsof ze het niet meer doen.

PS My Situation Update-podcast voor vandaag zou zeer binnenkort moeten verschijnen op het HRR-kanaal op Brighteon.com. Het behandelt de vaccinholocaust in meer detail, inclusief de waarheid over hoe gevaccineerde mensen nu gezonde mensen ziek maken. Bekijk hier deze nieuwe podcast: https://www.brighteon.com/kanalen/hrreport


3 Mei 2021 Kennelijk niet! Facebook Pinterest, Youtube, instagram Whats-App, Twitter verbieden berichten m.b.t. tot goede medicijnen zoals Ivermectine {in Tsjechie goedgekeurd en 82% minder doden dan 14 dagen geleden}

Morgen gaan er weer berichten geplaats worden of Facebook We zijn even stil gewest door een flinke pijn in schouder

Met de website hebben we daar dan ook veel tijd voor gehad http://brandhaard.com om alle feiten weer te geven en er is GROOT Nieuws uit Belgie

En zoals rokende wapens gaan, is deze studie van hoog kaliber.
@UCSanDiego https://www.biorxiv.org/content/biorxiv/early/2020/12/04/2020.12.04.409144.full.pdf
en Chinese onderzoekers toonden aan dat de #SARSCoV2 spike-eiwit – degene die de vaccins je laten produceren – op zichzelf grote schade aan de wanden van bloedvaten kan veroorzaken.


https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/761027734780186
IN BELGIË ZIJN AL ALLE CORONA MAATREGELEN OFFICIEEL NIETIG VERKLAARD, OMDAT DE RECHTER VORIGE MAAND DE BELGISCHE STAAT 1 MAAND DE TIJD HAD GEGEVEN OM DEZE MAATREGELEN FATSOENLIJK TE ONDERBOUWEN EN AAN TE PASSEN NAAR/ WET EN REGELGEVING, DIT IS NIET GEBEURD.


LOGISCH NIET, OMDAT GEEN ENKELE MAATREGEL ONDERBOUWD WAS NOG OP FEITEN BERUST MAAR ENKEL OP LEUGENS GEBASEERD WAS. DIT ZAL HIER VOLGENDE WEEK OOK GEBEUREN!!!!
DAT WAS AL VOORSPELD!


DIT ZOU MOETEN BETEKENEN, DAT IEDER ZIJN SCHADEPOST DIE ONTSTAAN IS DOOR DEZE MAATREGELEN ZOU MOETEN KUNNEN VERHALEN BIJ DE STAAT VIA EEN GERECHTELIJKE PROCEDURE, LIJKT MIJ! https://www.facebook.com/watch/?v=761027734780186

Michigan is een gevangenenkamp en Weet u waar [C] ovid voor staat?. [c} Ovid is de Latijnse naam voor. Regering Whitmer verklaart dat de hele staat Michigan een vaccin – gevangenenkamp blijft totdat 70% is gevaccineerd.

Het doel heiligt alle middelen. Waar blijft de opstand. Wie gaat ervoor in de strijd?

Mijn moeder 99 jaar oud geworden zei altijd: ‘Aan mijn lijf geen polonaise’

Lang verhaal en mensen die me dierbaar zijn krijgen dit verhaal of ze het leuk vinden of niet.

Veel vrienden zal ik niet over houden. Maar enkele altijd!.

Je moet gewoon doen wat je goed lijkt.

Een arts, en daar krijg ik heel veel info van die ik niet eens kan plaatsen op de social media mag nergens over praten wat er in haar ziekenhuis gebeurt. Het mag ook niet in de pers dat een collega van haar ook longarts 24 uur na het nemen van Pfizer is overleden.

Dit heb ik telefonisch aangekaart en de reactie telefonisch meegedeeld. Reactie: ‘We mogen en kunnen het niet melden in de krant en op internet’.

Balen als een stekker omdat achter haar rug om mensen omvallen met andere klachten die ze goed had kunnen helpen.
De rechter die in Weimar,- die dragen van mondkapjes verbood op scholen-, daar is 2 weken geleden door agressoren zijn hele huis en auto op de kop gezet.

Deze rechter was niet omkoopbaar, maar zit nu in een strafkamp. Vroeger heette dat concentratiekamp.

Ik gebruik mijn hele leven al Quercetin dus een appel p/d zink en Vitamine D3 50MG daar hou je virussen mee weg. Uit Australië laat ik Colostrum komen als aanvulling.


Een huisarts in Lelystad {nu trending op twitter} is helemaal klaar met het geven van vaccins.
Andere huisartsen die het niet zo nauw nemen met hun eed schrijven voor 1 telefoontje voor 20 euro aan rekeningen per ingespoten vaccin. Hufters zijn het!

Huisartsen krijgen 150.000 euro boete via de Gezondheidsraad als ze HCQ of Ivermectine voorschrijven.

Waarom: Omdat de Big Farma wil dat deze goedkope medicijnen niet in de handel komen. Kijk op Ivermectine-artsen op FLCCC die van alle kanten geboycot worden door de social media.

Ik ben katholiek en van dat geloof heb ik geleerd “God wikt en beschikt”

Het heelal is zo groot dat wij geen idee hebben dat wat er boven allemaal is. Dat er iets is staat voor mij vast.

Daar staat tegenover dat mijn vader zei ‘Geloof nooit geen makelaars en apostelen” Judas het grote voorbeeld.

Er zweven 150 virussen in de lucht. Denkt u nog dat een vaccin de oplossing is?
Mensen die het vaccin nemen zijn de afgelopen 14 maanden gek gemaakt met dat de oplossing een vaccin is.

Wie gaat mij vertellen dat een vaccin, dat per 17 april 7966 doden en 370.000+ minder tot ernstige bijwerkingen laat zien normaal is in Europa. Dat zijn de officiele cijfers van de EMA.

Maar dat is allemaal normaal om een virus onder controle te krijgen?.

Ik heb teveel ervaring met de clusterhoofdpijnen en durf te zeggen dat neurologen en artsen long-hart of wat dan ook, alleen, maar gericht zijn om een patiënt te behandelen, het liefst door het op te lossen met een operatie.

40% van Nederland heeft een aandoening. Jongeren snuiven en gebruiken de meest idiote drugs. Er zijn 1.400.000 verslaafden aan alcohol.

Er zijn 1.000.000 arme mensen in Nederland die zelfs niet eens geld hebben om überhaupt vitamines te kunnen kopen en slecht of nauwelijks of niet eten.

Daar zit jij niet bij?!
Als je jezef goed voelt en je ingrediënten neemt die nu eenmaal nodig zijn is geen enkel vaccin een oplossing.

Daarbij komt dat de overheid nu al vaccins in gaat kopen in 4 x de hoeveelheid zodat je in 2022 er 4x per jaar mee geprikt gaat worden.

In Brazilië zijn nu al 14 varianten. 6 van die varianten zijn niet te verhelpen met de vaccins in Nederland. Vliegverkeer zal straks de varianten ook hier naar toe brengen.

Daarom gaat het veel langer duren dan iedereen denkt.
Overigens heb ik een gesprek gehad met mijn huisarts en die zegt precies hetzelfde.

Er gaan meer mensen dood aan andere klachten dan aan het hele corona-geneuzel. In Duitsland elke dag 105 doden in het verkeer.


Dat is voor de mensen niet angstaanjagend want dat wordt er de hele dag niet ingepompd met 6 praatprogramma’s door de NOS.
De omroep NOS is zo verschrikkelijk corrupt dan zeg ik het nog netjes.

Het gaat niet om Bill Gates. Je mag er ook anders instaan! Gates is een pion in het hele spel.

Het gaat erom dat mensen zich moeten realiseren dat er een x een eind aan het leven komt en daarmee leren leven en dan kun je heel veel zelf doen.

Ik sta er heel anders in:
Mijn vader was militair is 71 geworden, 25 jaar geleden overleden en heeft in Indie de naarste dingen moeten doen. MOETEN omdat van zijn verhalen die ik een keer op een middag van hem hoorde de honden geen droog brood lusten.

Na die middag heeft hij er nooit meer over gepraat. De wereld met al zijn psychopaten is zo intens slecht dat het niet te geloven is dat mensen met een hoog of laag IQ het allemaal geloven.

Toen al in die Indie-tijd in de jaren 50 was een derde van de wereld een duivelse psychopaat.

Die verhalen van mijn vader hebben invloed op me gehad en dat neemt niet weg dat ik denk dat we zwaar belazerd worden ook omdat alle cijfers het aangeven,

De pers de Godganse dag bezig is met u angst aan te jagen en onze ministers liegen en bedriegen en u alles gelooft en slikt als zoete koek.

Als ik morgen dood ga aan corona,- Jammer dan! Dan is dat voorbeschikt. Maar niet met troep in mijn lijf waar ik mijn hele leven al tegen ben.

We blijven waarschuwen voor het vaccin, – ook de 156 andere vaccins die eraan komen.

Ik heb een leeftijd dat ik dit eigenlijk niet hoef te schrijven daar ik van deze zotte wereld al afstand genomen heb.

Alles in de strijd om u en uw familie te vaccineren. Het gaat allang niet meer over corona.

Het gaat om een vaccin dat straks dodelijker is dan welk virus dan ook. Bijna niemand wil of kan zich dat realiseren.

In het Chinese vaccin zitten en beweren Braziliaanse wetenschappers dat ze levende, replicerende adenovirussen hebben ontdekt in de Russische covid – vaccins

Michigan – gevangenenkamp

PureSocial-oprichter Doug Wade geïnterviewd door Mike AdamsBekijk deze video
Situatie-update, 30 april 2021: Regering Whitmer verklaart de hele staat Michigan tot een vaccingevangenkampBekijk deze video
Pastor Leon Benjamin geïnterviewd door Mike Adams over geloof, leven en de toekomst van de mensheidBekijk deze video

Voedselprijzen stijgen enorm op stijgende landbouwfutures terwijl de prijzen voor hout, gas en andere grondstoffen stijgen te midden van een aanhoudende pandemieDoor JD Heyes | Lees het volledige verhaal
Zeg niet langer dat je “je onderzoek hebt gedaan” voordat je het Covid-19-vaccin kreeg … want JIJ BENT het onderzoekDoor SD Wells | Lees het volledige verhaal

MSN overdrijft MMS-risico’s met een valse kop, maar bagatelliseert de gevaren van het Covid-19-vaccinDoor Cassie B. | Lees het volledige verhaalMichigan – gevangenenkamp
Waarom is hij niet gearresteerd? John Kerry zou naar verluidt geheime informatie over Israël hebben gelekt naar het terroristische Iraanse regimeDoor JD Heyes | Lees het volledige verhaal


coronastatistieken

Braziliaanse wetenschappers beweren dat ze levende, replicerende adenovirussen hebben ontdekt in de Russische covid-vaccinsDoor Lance D Johnson | Lees het volledige verhaal

Michigan – gevangenenkamp

Buy VPN

Check Also

coronavaccins

Meer opnames door bijwerkingen coronavaccins

Coronavaccins Meer opnames door bijwerkingen coronavaccins De politiek doet niets. De media houdt alles stil. …

Geef een reactie

coronastatistieken


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.
Buy VPN

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.kkk


kkkProvincie en Steden Nieuws


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

%d bloggers liken dit: