dinsdag , mei 18 2021
Buy VPN

Politica Haberl schokt wereld

Duitse politica Haberl schiet uit haar slof

Politica Haberl schokt wereld: “Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking.”

Een schokkend bericht uit Duitsland.

Er is vorige week een spraakbericht opgedoken van AfD-politica Andrea Haberl waarin ze vertelt over de gevolgen van een nieuwe strenge wet waarmee de Duitse regering overal lockdowns kan invoeren.

Vorige week pikten wij het artikel hierover op bij Ninefornews waar een geluidsopname van Haberl gepost stond en wij zijn aan het vertalen en ondertitelen geslagen.

Het ging NOOIT over corona

Niet alleen buiten de politiek waarschuwen miljoenen mensen voor het plan dat hier wordt uitgerold. Ook binnen de politiek staan mensen op en bevestigen dat corona een zwendel is gebleken en dat het hier gaat om uitdunning en controle van de wereldbevolking en dat het systeem, waar ze zelf in meedraaien, omver geworpen moet worden.

In Nederland hebben we Baudet en van Haga en hopelijk nog 6 oprechte integere mensen die geen blad voor de mond gaan nemen maar ook échte oppositie voeren die niet ophoudt in de nietszeggende Tweede Kamer. Een oppositie die het volk in gang gaat zetten en zich letterlijk aansluiten bij het volk. Daar is een oppositie voor tijdens noodsituaties zoals deze en zij kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Daar MOETEN zij een belangrijke rol in gaan spelen als je een Forum bent voor de Democratie. Want die democratie staat op het punt voorgoed om te vallen.

Doen ze dat niet dan zullen ze alsnog de geschiedenis in gaan als “zij die niets deden toen het kon.”

Hoe hard ook: Als je er aan begint en je belooft het dan moetje het doen ook zonder enige angst voor politieke consequenties. Je wilt toch van het systeem af?

Ook in Duitsland doen politici eindelijk hun mond open en één van hen is de Duitse Beierse politica van de AfD Andrea Haberl.

Haberl

“Het ging nooit over Corona”, waarschuwt Andrea Haberl, secretaris van de AfD-districtsvereniging Freising-Pfaffenhofen.

Mocht u direct de video/opname willen beluisteren:
(onder de video een beknoptere samenvatting)

Duitse politica Haber

Buy VPN

Check Also

BEVRIJDINGSDAG

Bevrijdingsdag: VRIJHEID IS DOOD, Het Toneelstuk op de DAM RUTTE

Bevrijdingsdag – Vrijheid is DOOD! De Duitsers zijn binnen gevallen en Merkel komt ineens vanuit …

Geef een reactie

coronastatistieken


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.
Buy VPN

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.kkk


kkkProvincie en Steden Nieuws


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

%d bloggers liken dit: