bloedvaten

Vladimir Zelenko: Nieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan: DE Vacccins zijn puur gif

Geneeskunde: Goedkope medicijnen tegen C.ovid en een Nobelprijs voor de vrede.

Of het nu welk mediaplatform is waar u zo zeker van bent: “wij wijken met brandhaard.com niet en nergens voor allleen als ze ons uit huis trekken zoals in Duitsland nu al gebeurt is met een rechter.

  • Analyse door academici van de Washington University beweerde dat de ziekte wereldwijd 6,9 miljoen mensen heeft gedood  
  • De schatting van het team is meer dan het dubbele van 3,2 miljoen officieel verklaard door de Wereldgezondheidsorganisatie
  • Wetenschappers zeiden dat de tol van de pandemie ‘aanzienlijk erger’ is dan je denkt vanwege een gebrek aan tests

Dit alles had voorkomen kunnen worden

De BigFarma wil niet dat er geschreven wordt evenals de Social Media over prima en goedkope medicijnen omdat anders de miljarden winsten die er al gemaakt zijn aan flarden gaan.

Nederlanders willen naar het theater, naar de bioscoop, naar musea, naar het buitenland en laten zich alleen daarom ineneten maar willen de gevaren niet onder ogen zien. Paternotte van D66 deed er vandaag en gisteren nog eens een schepje bovenop door erop te wijzen dat alleen een paspoort dit nog mogelijk maakt voor die mensen die dat willen.

Dat sommige mensen geen vaccin mogen hebben vanwege gezondheidsgebreken werd door hem volledig buiten beschouwing gelaten

Kaag zie of hoor je niet!. Eigenlijk dus doortrapte viespeukerij van de gehele fractie D66.

De vraag van velen aan mij is ook: “Wil je dan niet op vakantie wil je dan niet naar een goed concert”?

“Neen als ik belazerd wordt door een overheid die mislijdende cijfers gebruikt en blijft liegen en bedriegen waar u ook weet van heeft dan zeker niet ten koste van een vacccin of vaccinatiepaspoort die te vergelijken is met de Gele Ster in WOII“.

En ineens is er dan weer de griep in het VK waar nu meer mensen aan overlijden dan aan Covid.

Wandaden van alle overheden aan het licht stellen en of we nu wel of niet geweigerd worden door welk social media platform dan ook zal toch betekenen dat allen straks voor het Neurenberg proces komen te staan met als advocaar Reiner Fuellmich en dan gaan er koppen vallen net als in 1949.

Vandaag hebben we de voorbereidende debatten op TV uitgezet deze keer onder leiding van Fleur Agema van de PVV. Het oeverloze geouwehoer over mensenrechten die op alle manieren zijn geschonden  door ons kabinet zet ons er toe aan dat we een nog eerlijkere en hardere toon moeten gaan voeren.

DE MEDIA ZWIJGT IN ALLE TALEN

De angsthype veroorzaakt door media als ZDF ARD de NOS blijft doorgaan met als voorbeeld India en telkens weer ook in de debatten vanmorgen komt naar voren dat sommige parlementariërs niet eens weten waar ze het over hebben zoals de opmerking van een van de parlementsleden die aangeeft dat India een groot crematorium is terwijl Nederland meer dan 800+ doden op 1 miljoen heeft en India nog maar 165 op een miljoen.

De cultuur van India is daarentegen niet te vergelijken met die van Nederland ook al omdat het aantal doden door verkeersongelukken in India vele malen hoger is dan doden door Covid

Heel veel mensen die het vaccin hebben genomen hebben nu ongelooflijke spijt.

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de spike-eiwitten die in het lichaam worden aangemaakt na coronavaccinatie je bloedvaten beschadigen. Tevens zal het niet lang meer duren dat een gevaccineerde een tijdbom wordt voor een niet-gevaccineerde en dat is allemaal te vinden in het boek van Klaus Schwab en The Great Reset.

Na een vaccin kunnen er vervolgens bloedproppen en blauwe plekken ontstaan.

Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen.

Horrorsccenario’s door het kabinet en ziekenhuizen zijn volledig uit de lucht gegrepen. In veel ziekenhuizen in Nederland is geen moer te doen en corona-patienten worden stuk voor stuk overgeplaatst naar een en hetzelfde ziekenhuis in de regio waar het dan uiteraard stampensvol loopt.

De spike-eiwitten zijn eigenlijk een soort gif en brengen schade toe, vatte arts Vladimir Zelenko samen tijdens een interview met One America News.

Medicijnen


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


 


Medicijnen

Geef een reactie

Michigan, gevangenenkamp Previous post Mogen we niet meer zelf denken Waar [C] ovid voor staat?. [c} Ovid is de Latijnse naam voor SCHAAP
NOS, MEDIA, CNN, NYT Next post India, Ivermectine De uitbraak in India: eerste beoordeling van de gegevens
%d bloggers liken dit: