Skyway

Skyway Alternatieve oplossing verzenden van goederen via het Suezkanaal

Skyway Transport


UST, Inc. heeft een alternatieve oplossing voorgesteld voor het verzenden van goederen via het Suezkanaal


2216 lezers

De officiële website van SkyWay company developer heeft een artikel gepubliceerd over hoe het stringtransport een alternatief zou kunnen worden voor het verschepen van vracht door het Suezkanaal.

skyway

Ter herinnering: op 23 maart 2021 liep het vrachtschip Ever Given aan de grond in het Suezkanaal, waardoor 30% van al het containerverkeer en 12% van de wereldwijde handelsactiviteiten plaatsvinden.

De dagelijkse verliezen van het blokkeren van de doorgang in beide richtingen bedroegen ongeveer $9.6 miljard tot het kanaal de verrichting op 29 Maart hervatte. Na deze gelegenheid gingen veel logistieke bedrijven op zoek naar betrouwbaardere manieren om goederen te leveren. Een dergelijke oplossing werd aangeboden door Unitsky String Technologies, Inc.

Het bedrijf kondigt aan dat er een 156,4 km lange snaarbaan kan worden aangelegd langs het Suezkanaal, waarop het Unicont-vrachtvervoer zal rijden voor het vervoer van zeecontainers. Unicont bevat twee tractiemodules voor het transport van standaard zeecontainers van 20ft en 40ft. De voertuigen worden aangedreven door elektromotoren aangedreven door een hoogspanningslijn of batterijen.

Skyway Transport

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Op de UST, Inc track, zal het mgelijk zijn om goederen te vervoeren met een snelheid van 80 km / h, wat 5 keer sneller is dan per schip. Als gevolg hiervan wordt de levertijd van een container van Port Said naar Port Tawfik teruggebracht van 14 uur naar 2 uur en duurt het laad- en losproces niet meer dan 65 seconden. Geschat wordt dat de kosten voor de aanleg van een 156,4 km lange baan langs het Suezkanaal $ 10 miljoen per km zullen bedragen, exclusief het rollend materieel en laad- en losterminals. Dat is vijf keer minder dan de aanleg van het kanaal zelf.

Het voorstel werd becommentarieerd door Skyway Unitsky String Technologies, Inc. CEO Nadezhda Kosareva:

«De situatie in het Suezkanaal heeft de noodzaak benadrukt om de logistiek van de wereldeconomie
te diversifiëren. Met onze innovatieve transportoplossingen draagt  Skyway graag bij aan de versterking ervan.

Skyway Transport

Geef een reactie

wef, rutte, kaag Previous post EXTREEM NIEUWS WEF: Kaag en Rutte werken aan ‘Access Denied’ Internet
Eric_Clapton Next post Eric Clapton in een statement: “Ik had ver weg van het AstraZeneca vaccin moeten blijven”
%d bloggers liken dit: