Vaccin

Hoe verwijder ik mijn vaccingegevens uit het RIVM dossier MAAR PAS OP!


Verwijder uw vaccingegevens uit het RIVM dossier


Heden ontvingen wij eindelijk van RIVM het bericht hoe je uit hun vaccingegevens – dossier kan komen.


skyway


Bedankt voor uw e-mail. U heeft aangegeven dat u uw persoonsgegevens uit het COVID-vaccinatieregistratie systeem wilt laten verwijderen.


Helaas biedt uw e-mail te weinig informatie om uw verzoek op dit moment in behandeling te nemen.


Om uw verzoek in behandeling te kunnen nemen dient u de ontbrekende gegevens uiterlijk 24 mei 2021 naar ons toe te zenden. Indien we op dat moment geen aanvullende gegevens hebben kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen.


Om uw verzoek zo snel mogelijk te kunnen verwerken adviseren wij u gebruik te maken van het webformulier, deze vindt u op onze pagina Rechten van betrokkenen.

Maar nu komt het

De pagina hierboven als u daar bent en daarna de link ‘recht op vergetelheid’ aanklikt werken ze met formulieren van formdesk.com en als u deze aan klikt krijgt u een 404. Als daarna in de browser klikt naast de website url op het vraagtekentje blijkt dat de website formdesk dus niet veilig is en u afgeraden wordt om daar uw gegevens in te vullen. Is dit met opzet? Dus blijft er niets anders over de gegevens met uw ID kaart naar onderstaande email te sturen.


Voor het verwijderen van uw gegevens dient u het formulier ‘Recht op vergetelheid’ in te vullen. Mocht u geen gebruik willen maken van het webformulier dan kunt u uw gegevens (uw naam, adres, welke gegevens u verwijderd wilt hebben en een kopieID) sturen naar het mailadres onder aan deze e-mail.


Indien u na 1 april al een webformulier op onze pagina Rechten van betrokkenen ingevuld heeft, dan hoeft u verder geen actie te ondernemen. Hieronder vindt u meer achtergrondinformatie over uw persoonsgegevens bij het RIVM.

Uw persoonsgegevens bij het RIVM

Het RIVM ontvangt uw persoonsgegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens hebben we nodig om het vaccinatieprogramma te verzorgen.


Zo organiseren we de uitvoering, de registratie, bewaking en evaluatie van de vaccinatie.


Gebruik van Basisregistratie Personen (BRP) door RIVM wettelijk vastgelegd

Bij wet heeft het RIVM toestemming om persoonsgegevens afkomstig uit de BRP te registreren. Uw BRP gegevens zijn namelijk nodig om u een oproep voor uw vaccinatie te kunnen sturen, en om uw vaccinatiegegevens aan uw persoonsgegevens te kunnen koppelen.


Als u bij het ontvangen van de vaccinatie geen toestemming geeft om uw gegevens over uw vaccinatie te delen met het RIVM, worden uw BRP gegevens in ons systeem niet met de vaccinatiegegevens aangevuld.


Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

In de Privacyverklaring Covid-19 vaccinatie vindt u meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens uit het COVID-vaccinatieregistratie systeem bij het RIVM te laten verwijderen heeft dit enkele gevolgen voor u:


  • Het RIVM kan u niet oproepen voor een (vervolg)vaccinatie.

  • Het RIVM kan u niet benaderen als er een probleem met een vaccin blijkt te zijn.

 


Door een grote toename van verzoeken en de zorgvuldigheid waarmee deze behandeld worden, zal de afronding langer duren dan door de AVG-gestelde initiële termijn van 1 maand. duren.


Wij doen ons uiterste best uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken, maar informeren u hierbij dat de reactietermijn op uw verzoek met twee maanden wordt verlengd.


Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.


Met vriendelijke groet,


AVG-team
Dienst Vaccinvoorziening en Preventie-programma’s
………………………………………………………………………….
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 | Postbus 1 | 3720 BA Bilthoven
vaccinatieregistratie@rivm.nl
………………………………………………………………………….

skyway

Vaccinatiegegevens RIVM


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

eco-heta besparing

Geef een reactie

coronavaccins Previous post Meer opnames door bijwerkingen coronavaccins
corrupt Next post CORRUPT Universitaire Ziekenhuizen Walgelijk!
%d bloggers liken dit: