coronavaccins

Meer opnames door bijwerkingen coronavaccins

Coronavaccins


Meer opnames door bijwerkingen coronavaccins


De politiek doet niets. De media houdt alles stil. Maar u moet zelf beslissen wat u doet!.


Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een verklaring af voor een Texaanse senaatscommissie. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen ziet ontstaan bij mensen die het coronavaccin krijgen of hebben gehad.


“Dat is een uitstekende vraag,” zei Bartlett. “Ik zie nu op de spoedeisende hulp meer mensen met complicaties als gevolg van de coronaprik. Ze zijn twee weken lang benauwd nadat ze de prik hebben gekregen, ze hebben tijdelijk last van neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze op de grond vallen, ze zijn duizelig en hebben het gevoel dat ze gaan flauwvallen.”

We bevinden ons in een andere situatie


“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin,” benadrukte de spoedarts. Bartlett zei dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, 18-jarigen binnenkomen die voor de prik nog kerngezond waren. Er kwam ook een man binnen die al twee weken benauwd was als gevolg van de inenting.


De arts zei dat er tijdens zijn laatste dienst in een tijdsbestek van 48 uur geen coronapatiënten waren binnengekomen. “We bevinden ons in een andere situatie.”Na Vaccin moeten mensen mondkapkjes blijven dragen Lees hier de ramp die we tegemoet gaan. Gevaccinneerden worden een gevaar voor niet gevaccineerden.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


Coronavaccins


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

eco-heta besparing

Geef een reactie

Eric_Clapton Previous post Eric Clapton in een statement: “Ik had ver weg van het AstraZeneca vaccin moeten blijven”
Vaccin Next post Hoe verwijder ik mijn vaccingegevens uit het RIVM dossier MAAR PAS OP!
%d bloggers liken dit: