conings, zoekactie

Vaccin – We stinken er allemaal in – Vaccins zijn levensgevaarlijk maar vakantie voor alles

Vaccin : Vaccins zijn levensgevaarlijk maar vakantie gaat voor alles


Heeft u een vaccin gehad en wordt u ziek dan is behandeling door een arts twijfelachtig.


We stinken er allemaal in: Overheden, de media, journalisten, artsen: Ze weten het allemaal, maar ze vertellen het echt niet. Zware coronagevallen zelfs na vaccinatie mogen niet geholpen worden met prima geneesmiddelen zoals Ivermectine en HCQ.


Schrijvers zoals ons mogen er geen woord over zeggen want je wordt gewoon van de socialmediakanalen afgesodemiert. Misschien dat het hard tijd wordt dat mensen media-kanalen zoals Bitchute.com, Vriendenplek.nl, Brighteon.com en vele anderen door u opgepakt gaan worden en dat u zich eens verdiept wat ze met u voor hebben.


En ik voorspel u weinig goeds.


Besmettingen na en coronaprik mogen niet meer gemeld worden


Gaat u dood aan een vaccin dan betaald uw levensverzekeraar niet uit


Sommige artsen zijn zo geïndoctrineerd en bang, dat ze de zieken zelf de schuld geven – ‘Ik werd door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren’


The Highwire, het snelst groeiende Amerikaanse internet gezondheidsprogramma dat al meer dan 75 miljoen kijkers heeft, besteedde onlangs aandacht een zorgwekkende trend in de VS, die zich mogelijk ook in andere Westerse landen voordoet. Steeds meer artsen weigeren namelijk om mensen te behandelen die lijden aan ernstige bijwerkingen en tegenreacties na inenting met een Covid-19 vaccin. De reden ligt voor de hand: het politieke- en farmaceutische establishment heeft deze gen-manipulatie vaccins feitelijk heilig verklaard. Als mensen er dan toch erg ziek van worden of zelfs door sterven – in de VS zijn er in 2021 al 4000% meer vaccinslachtoffers dan in heel 2020 door alle andere vaccinaties bij elkaar -, dan luiden de instructies dat het nooit aan het vaccin kan en mag liggen. Artsen die dat desondanks toch constateren, moeten vrezen voor hun baan en carrière.


Sommige artsen zijn zo geïndoctrineerd, dat ze de zieken zelf de schuld geven. Ze noemen mensen die lijden aan ernstige bijwerkingen na vaccinatie dan patiënten met een ‘conversie stoornis’, bang als ze zijn om in hun dossier te zetten dat het vaccin de vermoedelijke oorzaak is:


(Met andere woorden: ‘gaat u maar weer naar huis, mevrouwtje, want het zit tussen uw oren.’)


‘Op 4 januari werd ik door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren,’ vertelde Shawn Skelton. Nadat ze gehoorzaamde, kreeg ze onmiddellijk bijwerkingen zoals milde griepachtige verschijnselen. ‘Maar aan het einde van de dag deden mijn benen zo’n pijn, dat ik het niet meer kon verdragen. Toen ik de volgende dag wakker werd was mijn tong aan het trillen, en daarna werd het steeds erger. De dag erna kreeg ik over mijn hele lichaam stuiptrekkingen. Dat duurde 13 dagen.’


‘Te bang om ons te behandelen’


‘Een arts vertelde me dat de diagnose was dat ‘ik niet weet wat er met jou aan de hand is, dus wij jou de schuld geven’,’ legde Skelton uit. ‘De artsen weten simpelweg niet hoe ze de bijwerkingen van de mRNA vaccins moeten behandelen. Ik heb ook het gevoel dat ze er te bang voor zijn. Een andere verklaring waarom geen arts ons wil helpen, heb ik niet.’


Twee andere zorgmedewerkers, Angelia Desselle en Kristi Simmonds hadden vergelijkbare ervaringen. Ook zij kregen stuiptrekkingen, en ook hun artsen weigerden hen te behandelen. Een neuroloog wees de email verwijzing van Desselle naar hem af. ‘Hij was een bewegingsstoornis specialist, die ik volgens mij nodig had. Mijn huisarts zei dat het erop leek dat ik vergevorderde Parkinson had. Maar hij mailde terug dat hij zeer complexe taken had, en hij mij op dat moment niet kon zien.’


Omdat andere artsen eveneens de deur voor haar dicht hielden, ging ze naar een neuroloog zonder te vermelden dat ze zich tegen Covid-19 had laten vaccineren. ‘Ik wilde niet weer weggestuurd worden. Maar het staat wel in mijn medisch dossier, dus toen hij daar naar keek zei hij ‘dus u hebt het vaccin genomen?’ En ik zei ‘ja, maar ik wilde u die informatie niet geven, omdat


ik hulp nodig heb’.’ Nu wordt ze dan eindelijk behandeld voor haar migraine aanvallen. (1)


Strenge regels voor huisartsen en specialisten in Nederland


Het is ons niet bekend of huisartsen in Nederland ook ziek geworden gevaccineerde mensen wegsturen. Het is hen wel streng verboden om bewezen werkende en veilige medicijnen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine aan (veronderstelde) corona patiënten voor te schrijven.


Niets mag immers het ‘heilige’ massa vaccinatie programma – herstel: genetische manipulatie programma – in gevaar brengen.

De regering Rutte legde eerder dit jaar op voorhand iedere verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de Covid vaccinaties op het bordje van de zorgverleners en de mensen die zich ermee laten inenten. Het is daarom niet ondenkbaar dat ook in Nederland zorgmedewerkers en – specialisten niet staan te springen om vaccinatieslachtoffers als zodanig te erkennen, laat staan in behandeling te nemen.


cycloon, zwarte schimmel


INGREDIENTEN VAN VACCINS


◾️Formaldehyde/Formalin – Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.
◾️Betapropiolacton – Giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dodelijk/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof.
◾️Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.
◾️Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Houdt risico in op langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.
◾️Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie, en autisme.
◾️Polysorbaat 80 & 20 – Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
◾️Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
◾️Foetaal runderserum – Geoogst uit foetussen van runderen (koeien) die bij drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.
◾️Human Diploid Fibroblast Cells – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.
◾️Afrikaanse groene apenniercellen – Kunnen het SV-40 kanker veroorzakende virus dragen dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
◾️Aceton – Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.
◾️E.Coli – Ja, dat lees je goed.
◾️DNA van het varkenscircovirus type-1
◾️Humane embryonale longcelculturen(van geaborteerde foetussen)


Vaccins, Vaccins


[feed url=”http://brandhaard.com/feed” number=”5″]

Lees verder hieronder bij Xander

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


Vaccins zijn levensgevaarlijk

Geef een reactie

corrupt Previous post CORRUPT Universitaire Ziekenhuizen Walgelijk!
Vaccins - Corona - Covid-19 - PCR-testen en Neurenberg Proces OPLICHTING Next post OPLICHTING : Vaccins – Corona – Covid-19 – PCR-testen en Neurenberg Proces