Ivermectine

Ivermectine: prima resultaten voor mensen met COPD, Astma en huisartsen mogen het niet uitschrijven

Ervaringen van een Ivermectine gebruiker

Ik ben een groot voorstander van Ivermectine en ik steun het voor preventieprotocol.

Ik hoorde erover en mijn huisarts wist niet echt veel op de een of andere manier, dus ik snuffelde rond en ontdekte dat in Canada de leverancier niet op voorraad was.

Toen las ik over IndiaMart en ze hebben het en ze hebben geen recept nodig in India. Het wordt daar over de toonbank verkocht, net zoals wij Tylenol verkopen. Ik was bezorgd over ziek worden van Covid omdat ik de 2021VAERSData-spreadsheets heb gedownload en het ENORME aantal sterfgevallen zag. De mensen die stierven na het vaccin, hadden een vergelijkbare co-morbiditeit als ik. “Auto-Immune Disease”, Astma of COPD, en Overgewicht, en Senior.

De laatste keer dat ik het downloadde, had het bestand 4.015 sterfgevallen. en 182.560 bijwerkingen van vaccins.

Ik ben geen Anti-Vaxer, maar ik wil wachten op een vaccin dat niet knoeit met mijn auto-immuunsysteem. Ivermectine dient om Covid te doden wat ik geweldig vind. De medicatie is uitgedeeld meer dan 50 jaargeleden en heeft een geweldige staat van dienst.

Het is aan meer dan een miljard mensen gegeven en niemand stierf aan Ivermectine. Ze zijn misschien gestorven aan een parasiet, maar niet aan de Ivermectine. Ivermectine lijkt te reageren op Covid alsof het denkt dat Covid een parasiet is.

Het krimpt gewoon naar de spike-eiwitten en dus kunnen de spike-eiwitten niet in de Ace2-receptoren komen. Ivermectine kan zelfs worden gegeven aan mensen die al zijn gevaccineerd, omdat het niet interfereert met wat het vaccin doet.

Ivermectine stopt gewoon het Covid Virus. Ik heb ook ontdekt dat de Ivermectine mijn ademhaling heeft geholpen. Ik gebruik een voorgeschreven puffer voor mijn astma. Toen ik begon met het nemen van de Ivermectine pillen, het heeft mijn puffer veranderd in een ‘Turbo-Puffer’ en echt mijn luchtwegen geopend. Dus het is een win-win situatie.

Azarius Smartshop

India verhoogt het aanbod van het nationale protocol medicijnen met inbegrip van Ivermectine

Terwijl we in Nederland door een aantal corrupte kabinetsleden en meerdere oppositie partijen ”verarscht’ worden met name door #HugodeJonge die totaal geen belang heeft bij de bevolking door een kennelijk Stockholm Syndroom en een vermoedelijke cokeverslaving waardoor zijn zogenaamde daden crimineel zijn geworden.

#Astrazeneca #Vaxzeria en het financiële gewin voor De Jonge’s eigen familieleden.

Dus moet het weer aan de groep 60-65 gegeven worden. #DeJonge moet nu echt uit het torentje getrokken worden. CDA weigert #Ivermectine als geneesmiddel te gaan gebruiken evenals de volgende partijen Dit is niet uit te leggen. Laat het over aan specialisten i.p.v. alleen RIVM en OMT

TEGEN: @PartijvdDieren @SPnl @VoltNederland @groenlinks @cdavandaag @PvdA @VVD @D66 @DenkNL @christenunie @CU @SGPnieuws @JuisteAntwoord @PolitiekBIJ1.

In Tsjechië is het aantal doden in 2 weken gedaald van 800+ op 1 miljoen naar 200+ op 1 miljoen.

Omdat alle vaccins experimenteel zijn zal ivermectine met best verbluffende resultaten niet worden goedgekeurd omdat dan de afspraken met de Big Farma worden geschonden en vaccinatie moet worden verboden.

#India gaat #Ivermectine weer gebruiken en Zimbabwe heeft het ook ingevoerd. De Jonge is schuldig aan de grootste aanslag op levens van onze mensheid en alle andere partijen die tegen de #wybrenvanhaga motie hebben gestemd zijn net zo schuldig.

Ivermectine

De Indiase overheid, gezondheidsautoriteiten, bedrijven en elementen binnen het maatschappelijk middenveld blijven vechten tegen deze ernstigste golf van de COVID-19-pandemie, aangedreven door een virulente variant verspreid door migrerende werknemers die op de vlucht zijn voor lockdowns, zoals TrialSite op 8 mei meldde. 

Sindsdien meldt TrialSite dat de inspanningen van de overheid om te zorgen voor een adequaat aanbod van therapieën die op het nationale protocol van het land staan, worden geïntensiveerd, terwijl een opmerkelijk medicijn kan worden geschrapt.

Blijkbaar heeft India toestemming gegeven voor een vervijfvoudiging van de productie van ivermectine van 15 miljoen tabletten van 12 mg in april tot 77 miljoen tabletten in mei.

Hoewel de regering eigenlijk beweerde dat het ook de Remdesivir-productie met 10 keer heeft opgevoerd (1 miljoen flacons in april tot 10 miljoen flacons in mei), suggereert wat materiaalgebabbel in de Indiase pers dat de Indian Council of Medical Research (ICMR) Remdesivir uit zijn landelijke COVID-19-protocol zou kunnen laten vallen.

Deskundigen zetten blijkbaar vraagtekens bij de werkzaamheid van het antivirale geneesmiddel, net zoals de Wereldgezondheidsorganisatie heeft als gevolg van de resultaten in de Solidariteit-studie.

Het op Ivermectine gebaseerde behandelingsprotocol voor de hele bevolking in Uttar Pradesh komt overeen met een dramatische vermindering van het aantal nieuwe gevallen — is er een verband?

Ivermectine vaccinatieprogramma en Zorgen over sterftecijfer

Hoewel berichten in de media en op grond van ziekenhuisbed- en zuurstoftekorten vaak voorkomen, betekent dit ook een gebrek aan toegang tot Remdesivir, dat wordt toegediend aan patiënten in het ziekenhuis. Op 26 april meldde TrialSite dat de regering van premier Modi een bevel had om 551 zuurstofcentrales over het hele land te distribueren in zorginstellingen.

Ondanks nieuwe besmettingsgevallen die afnemen, betekent de som van de accumulerende gevallen dat miljoenen ziek zullen zijn en een ras alles zal doen wat mogelijk is om het aantal doden te verminderen.

Volgens een gegevensbron nadert het totale aantal COVID-19-infecties van India dat van Amerika, nog steeds, het land met de meeste gevallen met 33,8 miljoen infecties in vergelijking met de 26 miljoen infecties in India. In Amerika zijn er in totaal 602.000 gestorven in vergelijking met 291.000 in India, hoewel deze aantallen mogelijk ondergerapporteerd zijn.

Over het geheel genomen, als de cijfers in deze rapporten juist zijn, is het werkelijke sterftecijfer in India aanzienlijk lager in Amerika. Die situatie kan echter veranderen, omdat er nog steeds een enorme hoeveelheid accumulerende gevallen, een lage vaccinatiegraad en een uitgestrekt gezondheidszorgsysteem zijn. Aan de positieve kant lijkt een pragmatische omarming van benaderingen, zoals Ivermectine, te werken.

Maar enkele positieve indicatoren

India’s totale gerapporteerde COVID-19-gevallen nemen nu af, gemeten aan de hand van nieuwe dagelijkse gevallen. Op 6 mei werden 414.188 gevallen op één dag gemeld volgens gegevens van de Johns Hopkins University.

Azarius Smartshop

Hoewel ivermectine sinds afgelopen zomer door een aantal staten wordt gebruikt, merkte TrialSite op dat op 22 april het antiparasietgeneesmiddel op het nationale protocol van de ICMR werd geplaatst.

Sindsdien kan in sommige staten een agressieve bevolkingsbrede strategie tot opmerkelijke resultaten leiden.

Over het geheel genomen ervaart het land nu een snelle daling van het aantal dagelijkse nieuwe gevallen. Op 20 mei daalden de dagelijkse nieuwe gevallen tot 259.551. In de tussentijd zijn de nieuw gemelde sterfgevallen hoog op 4.209 gemeld op één dag op 20 mei, omdat de tekorten aan ziekenhuisbedden, zuurstof en medicijnen zoals Remdesivir bijdragen aan de ongelukkige statistiek.

Op 12 mei meldde TrialSite onlangs dat in de meest bevolkte staat van het land, Uttar Pradesh, autoriteiten een agressief, bevolkingsbreed initiatief hebben opgenomen met ivermectine en resultaten hebben gezien.

Het programma werkt duidelijk. Op 24 april, slechts twee dagen nadat het nationale protocol ivermectine bevatte, registreerde Uttar Pradesh 37.944 nieuwe gevallen. Begin mei werd het Ivermectine-initiatief geïntensiveerd en TrialSite meldde op 12 mei dat de gevallen daalden tot 18.023. Snel vooruit naar donderdag 20 mei, en het gerapporteerde aantal dagelijkse gevallen daalde verder tot 6.681 volgens de gegevens van Johns Hopkins University.

Sleutelprotocol medicijnen en Gecoördineerde Productie

Hoewel nauwelijks vermeld in de westerse pers, india’s nationale protocol omvat Remdesivir, Enoxaparin, Dexamethason en Ivermectine, terwijl niet-protocol medicijnen omvatten Favipiravir, Amphotericin en Apixaban.

Zoals gerapporteerd in de Business Standard, wil de Indiase gezondheidsautoriteiten de levering van geneesmiddelen, vooral die op het protocol of als hulpstoffen bestemd zijn, maar beschouwen Ivermectine samen met Remdesivir en Favipiravir “essentieel voor de behandeling van matige tot kritische COVID-19 patiënten.

Nog steeds sterven er teveel mensen in Nederland aan en door Covid-19 terwijl met ivermectine het aantal doden per 1 miljoen, dat nu op 608 per 1 miljoen staat allang onder de 100 had kunnen zitten. Tsjechië is het grootste bewijs.

coronastatistieken

Hier wordt een “drieledige strategie” toegepast, waaronder 1) supply chain management, 2) demand side management en 3) betaalbaarheid zoals gerapporteerd in The Hindu.

Volgens de pers werkten de Central Drugs Standard Control Organization (CDSCO) en de National Pharmaceutical Pricing Authority (NPPA) samen om ervoor te zorgen dat de productie robuust is: ze meldden onlangs dat het aantal productiefaciliteiten dat Remdesivir maakt, is toegenomen van 20 naar 60 locaties, wat leidt tot een verdrievoudiging van de beschikbaarheid in iets minder dan een maand.

Remdesivir laten vallen voor Ivermectine ?

Maar de autoriteiten hebben het ook over het laten vallen van Remdesivir. Meerdere media, waaronder Live Mint en de Business Standard,suggereren dat de autoriteiten Remdesivir niet op het protocol mogen houden. Zoals gemeld in Live Mint,dr. DS Rana, voorzitter van het Ganga Ram Hospital in New Delhi, twijfelde aan het bewijs dat het antivirale medicijn ondersteunt. Hij verklaarde: “Als we het hebben over andere geneesmiddelen die we gebruiken bij COVID-19-behandeling, is er geen dergelijk bewijs met betrekking tot Remdesivir dat werkt bij COVID-19-behandeling. Medicijnen die geen activiteit hebben om te werken, zullen we moeten stoppen.”

Vaccinatietekorten gemeld door zowel westerse als Indiase pers beïnvloedden het vermogen van het land om versnelde vaccinatieprogramma’s toe te dienen.

De tweede meest bevolkte natie met 1,4 miljard mensen, volgens sommige gegevensbronnen, hebben slechts 147 miljoen mensen ten minste één prik ontvangen, wat iets meer dan 10% van de bevolking vertegenwoordigt. Maar slechts 41,2 miljoen mensen hebben beide jabs ontvangen, wat slechts 3% van de bevolking vertegenwoordigt. Dit is in een land met misschien meer vaccinproductiecapaciteit dan waar ook ter wereld.

Geef een reactie

vaccin Previous post De Prik het Vaccin MOET er in: Tactiek en de Manipulatie Trap er NIET in!
vaccin Next post Faillissementen
%d bloggers liken dit: