Conings, Ivermectine

Massale steunbetuigingen Jürgen Conings. Conings is nu eenmaal geen KUDDEDIER

Massale steunbetuigingen Jürgen Conings.


Het kan allemaal in dit land en dan ineens is iedereen verbaasd dat er een militair als Jurgen Conings op staat. Het is te schijnheilig voor woorden.


Een Belgische federaal procureur roept de voortvluchtige militair Jürgen Conings op contact op te nemen “met iemand die hij vertrouwt”.Hij deed die oproep op de Vlaamse televisie. Er wordt al bijna een week gezocht naar Conings,die mogelijk zwaarbewapend is.


In een afscheidsbrief suggereert hij dat hij geweld gaat gebruiken tegen de Belgische overheid en virologen. De oproep lijkt bedoeld om de zaak op vreedzame wijze tot een goed einde te brengen.De procureur wees erop dat er nog geen slachtoffers zijn gevallen en dat justitie ieders veiligheid,dus ook die van Conings zelf,wil garanderen.


Dat Sigrid Kaag (D66) de sponsoring aan de Palestijnse club die de moord op het 17-jarige Israëlische meisje Rhina Shnerb financierde juist nú weer heeft hervat, laten we maar even voor wat het is.


Iemand die haar huwelijk met een lid van het kabinet van Yasser Arafat voor haar werkgever, het ministerie van Buitenlandse Zaken, verzwijgt, is immers tot alles in staat.

Laatste Nieuws Jurgen Conings


Facebook, Youtube, Instagram, en gewijzigde beleidsbeslissingen vanuit de overheid opgelegd hebben tot gevolg dat u alleen nog berichten krijgt die volledig afgestemd en gestuurd zijn op uw persoonlijke voorkeuren. Heb je een andere mening dan is het gebeurt op deze kanalen.


Er mag geen verkeerd woord vallen bij de Media. 70-Jarigen worden geweigerd bij het Eurosongfestival en ook BMI mensen zoals Caroline v.d. Plas die haar ticket terugstuurde omdat dikke mensen niet welkom zijn.

Als je ouder bent dan 70 ben je dus afgeschreven en ook als je te dik bent. Werken tot je 67ste en dan het liefst als het aan de overheid ligt direct de kist in.

Weg ERMEE! met AL DEZE ONZIN is nog net niet de slogan maar we gaan keihard die kant op.

Alles wordt uit de kast getrokken:

Wetenschappers zien een nieuw type coronavirus dat is ontstaan in HONDEN en mensen kan infecteren. Kan betekenen dat al die avondklokhonden weer  op straat gezet worden en dat we dan met heel veel verhuishonden zitten.

Uiteindelijk leven we in een wereld in een Waan van de Dag en kijken we niet verder dan onze neus lang is.

Zeven van de acht in het ziekenhuis opgenomen met het coronavirus waren kinderen in Maleisië.

Experts zeggen dat ze ‘geen reden zien om een nieuwe pandemie van het virus te verwachten’ om even later te zeggen: Onderzoekers zeggen dat de studie het gevaar van dier-op-mens virussen onderstreept.

Terwijl Wilders Segers en Klaver vallen over een mevrouw in de tweede kamer met een hoofddoek gaan wij cijfers verzamelen zodat Ivermectine en HCQ goedgekeurd gaat worden en dan mag er geen vaccin meer gegeven worden.

Conings, Ivermectine

We doen het zonder enig wapen en we hopen dat de 250 politie en de 150 licence to kill-militairen in Belgie in gaan zien waar ze werkelijk voor ingehuurd worden. Het monddood maken van iemand die het allemaal wel gezien heeft.

Gewoon nu keihard de social media gebruiken om Ivermectine en HCQ te promoten.

@geertwilders @gertjansegers en @JesseKlaver en #genocidekaag #kaag Wat jullie moeten doen is je bezig gaan houden met #Ivermectine en #HCQ

Er is iets heel erg mis in de wereld en dat weten jullie allen. Zes maanden gevangenisstraf in Australie als een huisarts I.. en H.. voorschrijft.

#RIVM #OMT Nederland en meerdere landen 150.000 euro boete. Pers en Media die alles verzwijgen MAAR India, Tsjechie, Zimbabwe gaan Ivermectine weer gebruiken. Een dodendaling van minimaal 78% is nu al aangetoond in Tsjechie.

Goed Nieuws en Stop de Vaccindoden en het uitmoorden van mensen met levensgevaarlijke en experimentele vaccins die alleen al in Europa 10.445 levens hebben gekost.

Massale steunbetuigingen voor Jürgen Conings op sociale media

Op sociale media regent het steunbetuigingen voor de extreemrechtse en nog steeds voortvluchtige militair Jürgen Conings. Sinds de man zoek is, springen facebookgroepen over hem als paddenstoelen uit de grond. Ook petities doen gretig de ronde. ‘Jürgen Conings is een militair die gans zijn leven aan de staat gaf!’, klinkt het onder meer.

De mogelijk zwaarbewapende Conings (46), die nog steeds spoorloos is sinds hij maandagochtend zijn woning verliet in Dilsen-Stokkem, kan rekenen op steeds meer steun.

Eerder deze week kreeg hij al lofredes van Tomas Boutens, de voormalige en veroordeelde leider van de extreemrechtse groepering BBET (Bloed, Bodem, Eer en Trouw).

Boutens schreef in een Facebookpost dat Conings, net zoals vele andere militairen die op buitenlandse missie zijn geweest, “erg donkere dagen gekend heeft.”

Die lijn wordt nu verder gezet door andere Facebookgebruikers. Conings zou een “held” zijn, die “alles deed voor zijn Vaderland”. Verschillende groepen winnen sinds eergisteren aan populariteit en worden speciaal opgezet om de man te steunen.

Sommigen hebben al duizenden leden. Niet enkel oud-militairen, militairen of vrienden en kennissen van Conings plaatsen gretig berichtjes in de platformen, ook enkele publieke figuren dragen de man op handen.

Carrera Neefs, voormalig gemeenteraadslid voor Vlaams Belang uit Wuustwezel, schrijft dat Conings “al heel zijn leven werkt” en dat het “probleem van anderen is dat hij rechts is” en “de corona waanzin beu is”.

Ook via petities werd er steun gevraagd om “Jürgen te laten leven”. Via AVAAZ, het platform voor burgerpetities, werd een petitie die pas sinds donderdag online stond ondertekend door duizenden mensen. De petitie is inmiddels wel weer afgesloten. “Omdat ze onjuiste of misleidende informatie bevatte. De initiatiefnemer van de petitie is op de hoogte gebracht”, klinkt het op de website.

Auteur van de petitie Raf V. insinueerde dat de “staat die hem (Conings) jarenlang gebruikt heeft om het vuil werk op te knappen, hem wil vermoorden.” Volgens de anonieme auteur zou Conings eveneens “tilt” geslagen zijn. Raf V.: “De man heeft een vrouw en twee kinderen en is wellicht tilt geslagen. Jürgen Conings is een militair die gans zijn leven aan de staat gaf!”

Raf V. beweerde in zijn petitie dat hij “geen enkele politieke voorkeur heeft”.

Source: W.T.F Massale steunbetuigingen voor Jürgen Conings op sociale media | SDB

Geef een reactie

Vaccins - Corona - Covid-19 - PCR-testen en Neurenberg Proces OPLICHTING Previous post OPLICHTING : Vaccins – Corona – Covid-19 – PCR-testen en Neurenberg Proces
globalists Next post Reiner Fuellmich: Experimentele gentherapie! – “Ze geven alleen om geld en macht.”