globalists

Reiner Fuellmich: Experimentele gentherapie! – “Ze geven alleen om geld en macht.”

Reiner Fuellmich: Experimentele gentherapie!


“Ze geven alleen om geld en macht.”


Advocaat Fuellmich is van mening dat er zelfs een corona-rechtbank-zaak international moet komen om alle overheden, virologen, dierenartsen, Fauci’s. Jaap van Dissels, OMT, RIVM, WHO en alle leugenaars en bedriegers en psychopaten voor het gerecht te krijgen.


U bent vanaf het begin af aan belazerd en bedonderd en we waarschuwen u al 15 maanden en gaan door tot het bittere eind.


Voor veel mensen die al gevaccineeerd zijn zal het een EYE-OPENER worden.


Maar hou er rekening mee dat alles voorlopig uit onze corrupte MEDIA weggehouden wordt omdat overheden afspraken hebben met de media. Ze komen allemaal aan de beurt.


Ergens  begrijpen we het wel want als een complete bevolking in Nederland, leugenaars en bedriegers, dat nu wel aangetoond is, in het zadel houdt door er weer op te stemmen, verklaard dat het kuddegedrag dat er psychologisch al die maanden is ingeramd door ook de media.


Ook het inspelen op uw angst en dat u niet met vakantie naar het buitenland mag zonder vaccinatiepaspoort zegt genoeg dat u erin bent getrapt want denk nu eens na.


Houdt het virus ook rekening met landsgrenzen?


kkk

India

Waarom zouden er elke dag duizenden mensen sterven als een meerderheid van de mensen herstellen met antilichamen? Waarom zouden er nog duizenden mensen per dag sterven, als miljoenen vaccins immuniteit garanderen?


Kan vaccin-geïnduceerde antilichaamafhankelijke verbetering in het spel zijn? Kunnen de vaccins spike-eiwitten uit de gevaccineerde verspreiden, waardoor de niet-gevaccineerde in gevaar komen?


Kennelijk is men er zeer van overtuigd dat ze er nog steeds lang mee kunnen doorgaan, maar de vele doden door vaccins en het aantal hoge niet te genezen bijwerkingen is afschuwelijk en blijft niet onopgemerkt. Wat onze reden is om het vaccin niet te nemen kunt u lezen alhier.


Vaccins: Dit is een experiment.


“Alle mensen die zijn ingeënt, zouden van tevoren op de hoogte moeten zijn gesteld van het feit dat dit geen vaccin is, maar een experimentele gentherapie – dit is nog nooit eerder gedaan – en dat het geen ondersteunend medisch onderzoek is. Dit is een experiment. De mensen die eraan meedoen, zijn niet geïnformeerd. Zij zijn de proefkonijnen met als koploper Israel dat als proefvijver gebruikt wordt.”


Fuelllmich: “We zullen ze krijgen”!


Fuellmich


“Iedereen die hier deel van uitmaakt – inclusief de artsen die de prikken zetten, de mensen die de boel aansturen, de mensen die hiervan profiteren en de overheden die mensen ertoe aanzetten om zich te laten vaccineren – zijn verantwoordelijk voor gruweldaden tegen de mensheid”..


Dit zijn echt misdaden tegen de menselijkheid. Ik denk dat we een internationale coronarechtbank nodig hebben om deze puinhoop op te ruimen.” Over twee tot drie weken kan Fuellmich hier meer over vertellen.


“Dit is erger dan wat er is gebeurd in het Derde Rijk. We moeten iets doen, want de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, kennen geen empathie en zijn extreem gevaarlijk.


“Ze geven alleen om geld en macht.”


Fuellmich heeft goede hoop: “We zullen ze krijgen!”


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


Lees verder: Wat onze reden is om het vaccin niet te nemen kunt u lezen alhier.

Fuelllmich

Geef een reactie

Conings, Ivermectine Previous post Massale steunbetuigingen Jürgen Conings. Conings is nu eenmaal geen KUDDEDIER
vaccin Next post De Prik het Vaccin MOET er in: Tactiek en de Manipulatie Trap er NIET in!
%d bloggers liken dit: