VACCIN

GELEKT: Niet voor het publiek: Pfizer vaccin vele malen dodelijker dan AstraZeneca Vaccin

AstraZeneca rapport: Drie keer meer sterfgevallen na Pfizer vaccin dan na AstraZeneca

Farmaceutisch bedrijf AstraZeneca beweert in een recent rapport dat het aantal sterfgevallen in zes Europese landen na inenting met het Pfizer-vaccin drie keer hoger is dan na een vaccin met het AstraZeneca-vaccin.

AstraZeneca-Bericht: Dreimal mehr Todesfälle nach Pfizer-Impfung als nach AstraZenecaBron: AFP © Lennart Preiss AstraZeneca vaccin (archiefbeeld)

In een recent wetenschappelijk rapport van AstraZeneca analyseerde het farmaceutisch bedrijf gegevens uit Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Oostenrijk en Italië.

AstraZeneca-experts ontdekten dat in de zes staten het aantal sterfgevallen per miljoen Pfizer-vaccins drie keer hoger is dan het overeenkomstige sterftecijfer voor AstraZeneca-vaccinaties. Dat meldt het Russische persbureau RIA Novosti, dat het rapport heeft.

Forscher finden Ursache für Blutgerinnsel nach AstraZeneca-Impfung
Onderzoekers vinden oorzaak van bloedstolsels na vaccinatie AstraZeneca

Deskundigen zeggen dat er 45,3 sterfgevallen zijn geweest per miljoen doses van het Pfizer-vaccin toegediend in Frankrijk en 17,9 sterfgevallen na vaccinatie met AstraZeneca. In Duitsland zijn de cijfers respectievelijk 29,9 en 6,5, in Groot-Brittannië respectievelijk 20,7 en 24,2, in Noorwegen respectievelijk 164,3 en 44,6, in Oostenrijk respectievelijk 47,5 en 7,5 en in Italië respectievelijk 10,9 en 7,3.

Het bedrijf beweert ook dat het AstraZeneca-schandaal niet alleen het vaccin zelf schaadt, maar ook het hele concept van vaccin. AstraZeneca-experts zijn van mening dat een dergelijke perceptie het vertrouwen in andere vaccins aanzienlijk zou verminderen. Ze bekritiseerden ook de besluiten van de regeringen van Europese landen om tijdelijk te stoppen met vaccineren met AstraZeneca-vaccins.

“Het besluit dat is genomen met betrekking tot een specifiek vagayear-belang (en een ontheffing van gebruik) zou de mate van vertrouwen in andere vaccins mogelijk kunnen verminderen. (…) Een vaccin dat niet op grote schaal wordt toegepast, kan de pandemie verlengen”, aldus het rapport.

De moskouse vertegenwoordiging van AstraZeneca bevestigde de authenticiteit van het verslag. De informatie was echter niet “bedoeld voor het grote publiek”, aldus een medewerker.

vACCIN

Geef een reactie

corona-testcentra Previous post Schandaal in Duitsland Meer gefactureerde testen dan ooit afgenomen
CORONA, GRIEP Next post HOE KRIJG IK GEEN CORONA OF GRIEP