CORONA, GRIEP

HOE KRIJG IK GEEN CORONA OF GRIEP

Covid-19, Corona en Griep


1: EERSTE TIP BLIJF OP 4 METER AFSTAND VAN GEVACCINEERDEN ZE DRAGEN HET CORONAVIRUS MET NAME DOOR PFIZER EN NIET GEVACCINEERDEN WORDEN AANGESTOKEN GEVACCINEERDE IN HUIS GEHAD ALLES LUCHTEN EN SCHOONMAKEN WAAR ZE HEBBEN GEZETEN EN WEER ELKE DAG VITAMINE d3 APPEL EN ZINK


2; Stop alle onzin van Media zoals #CNN, #NOS en alle praatprogramma’s met alle virologen, dierenartsen, infliuencers nog te geloven. Zet een leuke video met muziek op en laat je leven niet langer bepalen door krankjorem volk, overheden, en journalisten die alleen het beste met zichzelf voor hebben en over uw rug veel geld verdienen aan vreemde deals en uitbuiting van grote groepen van de bevolking zoals bijv. de teoslagenaffaire


3: Neem elke dag Vitamine D3, een appel en zink om corona buiten de deur te houden.


Covid-19, Corona en Griep

Geef een reactie

VACCIN Previous post GELEKT: Niet voor het publiek: Pfizer vaccin vele malen dodelijker dan AstraZeneca Vaccin
baby, kinderen Next post Medisch kinderen gebruiken met experimentele vaccins is GODSHAAT en een gruwelijke misdaad
%d bloggers liken dit: