vaccindoden

In GODSHAAT vervulde mensen. Psycho’s en randdebielen die overheidsfuncties bekleden.

De wereld is nog niet klaar voor de waarheid, omdat de vaccindoden nog niet zijn geëxplodeerd

Meer sterfgevallen gemeld na J&J, AstraZeneca-vaccins, plus onderzoekers koppelen AstraZeneca aan beroertes bij jongvolwassenen

De COVID-vaccins van AstraZeneca en Johnson & johnson werden deze week opnieuw onder de loep genomen toen er meer meldingen van sterfgevallen – grotendeels als gevolg van bloedstolselstoornissen – opdoken in België, Canada en Griekenland, en een nieuw rapport het AstraZeneca-vaccin koppelde aan beroertes bij jongvolwassenen.

Helaas is de wereld nog niet klaar voor de waarheid over vaccins, biowapens, ineenstorting van de ontvolking en misdaden tegen de menselijkheid. En om deze onderwerpen nu te bespreken, nodigt alleen maar extreme bedreigingen uit van de vaccin-deep staet en zijn volgzame media-propaganda-outlets. Een vriend van me Richard V. wwaarschuwde me 15 jaar geleden al dat wat er werkelijk plaats vind met in GODSHAAT vervulde mensen. Psycho’s en randdebielen die overheidsfuncties bekleden.

Daarom zal ik met tegenzin het onderwerp oorlogsmisdaden moeten afwachten totdat het publiek klaar is om de waarheid te horen, aangezien het aantal sterfgevallen na vaccinatie explodeert als gevolg van Antibody Dependent Enhancement (ADE) of andere soortgelijke effecten. Zodra gevaccineerde mensen massaal beginnen te sterven, zal het duidelijk worden dat het enige dat ze allemaal gemeen hebben, het covid-vaccin is.

Maar tegen die tijd zal de ontvolkingsagenda natuurlijk grotendeels geslaagd zijn. Als de massa eenmaal is gedood door het vaccin, kunnen ze niet echt opstaan ​​en een onderzoek eisen, toch? Het lijkt erop dat de ontvolkingspushers al hebben gewonnen .

En dat is de essentie van het wereldwijde plan voor de ontvolking van vaccins: injecteer nu miljarden, voordat de waarheid naar buiten komt, wetende dat tegen de tijd dat mensen beseffen wat er is gebeurd, ze al aan het sterven zijn aan de effecten van het vaccin. Omdat u een prikproteïne-injectie niet ongedaan kunt maken, zullen de meeste van degenen die het vaccin hebben ingenomen, niet meer herstellen.

Het wereldwijde ontvolkingsdoel is ergens rond de zes miljard mensen, en volgens een recente Gallup-peiling zijn er wereldwijd minstens een miljard mensen die weigeren het vaccin te nemen. Uit dezelfde peiling bleek dat iets meer dan tweederde van de mensen over de hele wereld momenteel bereid is om het vaccin te krijgen. Dit betekent dat het vaccin aan veel mensen zal moeten worden opgedrongen om het wereldwijde doel van 70% te bereiken . En dat is de onderkant van hun wereldwijde doel. Ze willen echt een vermindering van de wereldbevolking met 90%.

De vaccin-push doorloopt dus vijf fasen: We zitten al in fase 3

Fase 1: Vaccineer de gemakkelijke mensen {ouderen, dementen, zwakzinnigen} die niet mogen wachten om de injectie te krijgen.

Fase 2: Bied prikkels en beloningen aan om degenen op het hek te overtuigen. (Gratis donuts, gratis bier, loten, gratis evenementen, schakel bekende mensen zoals Johan Derksen Godshater en onder een hoedje spelen met Hugo de Jonge in en laat de media vooral niets schrijven over de inmiddels al 16.000+ vaccindoden die er inmiddels gevallen zijn en de meer dan 600.000+ mensen met ernstige bijwerkingen wereldwijd enz.)

Willem van Hanegem snapt het, Johan Derksen niet Columnist en fotograaf Ad Nuis fileert in drie delen het onlangs verschenen rapport van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), Pieter-Jaap Aalbersberg, over de “verschillende gezichten van de coronaprotesten”. In deel 2 legt hij uit wat de demonstranten beweegt – want dat hebben ze bij de NCTV niet helemaal begrepen: “Weldenkende burgers framen als extremisten gaat niet werken.

Af en toe een Koekwaus die iets geks doet of doordraait in deze absurde tijden lijkt mij onvermij-delijk, maar is geen afspiegeling van de burgers die het beleid bekritiseren, die pleiten voor meer openheid over vaccinatie, meer discussie in de media tussen verschillende visies op vaccineren, die kritisch zijn op de wetenschap die sterk gelieerd is aan farma.”

Nuis prijst Willem van Hanegem, die kritische vragen durft te stellen, en serveert Johan Derksen af als een lakei van Hugo de Jonge en zijn vaccins. Hij daagt Derksen uit om te onderzoeken of de huldigingen van Cambuur en Ajax, waar Derksen schande van sprak, een effect hebben gehad op de ziekenhuiscijfers.

Of durft hij dat niet? Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Fase 3: Bestraf degenen die weigeren zich te laten vaccineren door hun rechten af ​​te nemen (geen toegang, geen reizen, enz.).

Fase 4: Maak vaccinresistente mensen strafbaar door verplichte vaccinwetten aan te nemen. {Zie Italie}

Fase 5: Gunpoint-medicatie: Lanceer huis-aan-huis vaccinteams om mensen onder schot onder dwang te vaccineren, tegen hun wil.

We zijn nu in fase 3, op weg naar fase 4.

Er is niet veel meer dat we kunnen doen voor degenen die moedwillig meegaan in hun eigen vernietiging

Het resultaat hiervan is dat degenen onder ons die wanhopig hebben geprobeerd de mensheid te waarschuwen, al alles hebben gedaan wat we kunnen doen. De mensen die bereid zijn – en zelfs gelukkig – zijn om zichzelf te laten injecteren met een dodelijk spike-eiwitbiowapen, kunnen niet worden gestopt om dit te doen, omdat het hun eigen (gehersenspoelde) keuze is.

En ouders die toestaan ​​dat hun kinderen worden gebruikt als menselijke proefkonijnen in medische experimenten met covid-vaccins, kunnen ook niet worden gestopt, omdat ze duidelijk krankzinnig en onbereikbaar zijn.

De samenleving heeft de wil om te overleven verloren en de overgrote meerderheid van de wereldbevolking stort zich met plezier in zelfvernietiging.

Als deze mensen geen actie ondernemen om zichzelf te redden, kunnen u en ik niet veel doen om namens hen tussenbeide te komen. Ze hebben hun keuze gemaakt en ze zullen ermee moeten leven (of sterven).

We leven in de eindtijd . Dit is het einde van de mensheid zoals wij die kennen. De menselijke soort is nu volledig geïnvesteerd in zijn eigen vernietiging, en de overgrote meerderheid van de individuen vindt het geweldig om ermee in te gaan.

Het lijkt erop dat de rest van ons zich nu moet concentreren op de voorbereiding op de wereldwijde ineenstorting die zeker zal volgen. We verspillen tijd met het redden van degenen die zich hebben gecommitteerd aan hun eigen vernietiging. In plaats daarvan zouden we informatie moeten delen over overleven, zelfredzaamheid van voedsel, versterking van de gemeenschap, lokale communicatie en dergelijke.

Dat ga ik dus ook doen. Ik heb waarschijnlijk al teveel tijd vastgehouden aan mensen die liever zelfmoord plegen met vaccinaties.

Als ze niet langer de bereidheid hebben om de waarheid te onderzoeken voordat ze zichzelf injecteren met onbewezen, riskante medische experimenten, wat hebben we dan te zoeken om hen van zichzelf te redden?

Ik denk niet dat we de wereldwijde agenda voor de uitroeiing van vaccins kunnen stoppen . De ontvolkingsmachine is te krachtig, buitengewoon goed gefinancierd en wordt gesteund door de regering, de media, de wetshandhaving en de corrupte “wetenschappelijke” tijdschriften. Iedereen die het ruimen van het vaccin wil overleven, zal het zelf moeten uitzoeken.

Het enige wat we kunnen doen is werken om bij de overlevenden te zijn . Terwijl massale sterfte de wereld overheerst, zullen er overlevenden zijn die het vaccindoodschot hebben afgewezen, maar zelfs die overlevenden zullen dan te maken krijgen met het veel moeilijkere overlevingsscenario van economische ineenstorting en ineenstorting van de beschaving. Globalisten streven naar massale wereldwijde ontvolking, maar ze lijken zich niet bewust te zijn van het feit dat zodra ze 90% (of meer) van de huidige bevolking doden, niemand meer in leven zal zijn om de kerncentrales te laten draaien. Uiteindelijk zullen ze falen en in meltdowns gaan, waarbij radioactieve wolken in de atmosfeer worden verspreid om door wind en weer te worden verspreid.

Het vaccin overleven is de minste uitdaging die nog moet komen, zo blijkt. Nu de doodsgolf van wereldwijde ontvolking toeslaat, zullen we ook de economische ineenstorting, het instorten van voedsel, tribale oorlogvoering, nucleaire ongevallen en al het andere dat door de wereldwijde ontvolkingsagenda wordt ontketend, moeten overleven.

Of misschien denk je dat dit allemaal sciencefiction is en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Het is opwindend om je vaccin te krijgen, nietwaar? Vertel het al je vrienden en vier je hervonden vrijheid! Bespot de “anti-vaxxers” terwijl je doet alsof het leven weer normaal wordt als iedereen wordt gedwongen hetzelfde covid-vaccin te nemen.

Veel plezier zolang je leven duurt, want het zal niet lang meer duren als de globalisten hun zin krijgen. Je bent zojuist ontvolkt in de naam van “het redden van de planeet” voor de machtige, rijke families die heerschappij over de aarde willen claimen.

Luister naar de Situation Update-podcast van vandaag om de rest van deze analyse te horen:

Vaccins

Geef een reactie

vaccin Previous post Bekende BBC TV presentatrice dood door Astra Zeneca vaccin – Is dit nog te stoppen?
corona-testcentra Next post Schandaal in Duitsland Meer gefactureerde testen dan ooit afgenomen
%d bloggers liken dit: