baby, kinderen

Medisch kinderen gebruiken met experimentele vaccins is GODSHAAT en een gruwelijke misdaad

Het is tijd om onderzoekers te arresteren en te vervolgen die kinderen gebruiken voor medische experimenten met covid-vaccins

De gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid die ooit door het Derde Rijk werden nagestreefd, worden nu herhaald in Amerika, maar dit keer onder het label van “covid-vaccins”.

UPDATE: Dit artikel wordt verkeerd geïnterpreteerd. Het vraagt niet om geweld. Het roept op tot Neurenbergse stijlproeven tegen die onderzoekers die kinderen gebruiken voor medische experimenten.

Gezonde menselijke kinderen worden geïnjecteerd met dodelijke biologische wapens – spike-eiwitten die zelfs het Jonas Salk Instituut overtuigend identificeert als de boosdoener achter vasculaire ziekten en bloedstolsels. Deze kinderen worden gerekruteerd in mRNA medische experimenten die hun eigen lichaam transformeren in biowapenfabrieken, waarbij spike-eiwitdeeltjes worden uitgezonden die hen kunnen doden, terwijl onderzoekers de gruwelijke gevolgen bekijken en documenteren.

Dit wordt allemaal openlijk toegegeven door de FDA, die het gebruik van menselijke kinderen voor potentieel dodelijke medische experimenten met covid-vaccins onderschrijft. De FDA heeft gruwelijke rapporten van bijwerkingen ervaren door kinderen gepubliceerd in een Pfizer covid vaccin “factsheet” gelabeld 144413. Zie het originele FDA-document hier (PDF).

In het geval dat de FDA dit blad verwijdert, hebben we het gearchiveerd op Natural News servers hier (PDF).

Luister naar mijn volledige Situation Update podcast (aan het einde van dit artikel) voor de volledige discussie over wat dit allemaal betekent.

FDA geeft toe dat mRNA-vaccins bijwerkingen veroorzaken bij 86% van de kinderen, maar noemt het toch “veilig”

Deze Pfizer-paginal bij de FDA biedt links naar alle factsheets en persberichten waar de FDA viert dat ze haar toestemming voor noodgebruik uitbreidt naar kinderen van 12 tot 15 jaar.

Deze factsheet bevat de volgende tabel die de schokkende snelheid van bijwerkingen en schade beschrijft die 12 – 15-jarigen (d.w.z. kinderen) hebben ondervonden die de mRNA-injecties kregen:

Tabel 5: Studie 2 – Frequentie en percentages adolescenten met gevraagde lokale reacties, naar maximale ernst, binnen 7 dagen na elke dosis – Adolescenten van 12 tot 15 jaar

Zoals u kunt zien in de tabel, kregen 1127 kinderen de eerste dosis van het vaccin en 1097 kinderen kregen de tweede dosis. Wat is er gebeurd met de 30 kinderen die niet kwamen opdagen voor de tweede dosis? Zijn ze gestorven?

Onder die kinderen geïnjecteerd met het mRNA vaccin medisch experiment:

  • Een schokkende 86% ondervond bijwerkingen.
  • Bijna 44% leed aan “matige” bijwerkingen gedefinieerd als “interfereren met activiteit.”
  • 66% van de kinderen had koorts.
  • 65% had hoofdpijn.
  • Andere bijwerkingen ervaren door deze kinderen als onderdeel van deze medische experimenten omvatten koude rillingen, braken, diarree, koorts, spierpijn en zelfs gewrichtspijn.
  • Zelfs nadat 86% van de kinderen dergelijke bijwerkingen ondervonden nadat ze met de eerste dosis waren geïnjecteerd, bleven onderzoekers de kinderen schaden met een tweede dosis. Dit is een duidelijke schending van het Amerikaanse recht, het internationaal recht en de Code van Neurenberg.

De FDA beweert dat dit allemaal draait om het “beschermen” van kinderen terwijl het meer vaccinverkopen pusht om miljarden dollars aan winst te genereren voor Pfizer

Verbazingwekkend genoeg beweert de FDA in haar feestelijke persbericht dat het uitbreiden van Pfizer’s experimentele vaccin naar 12- tot 15-jarigen een soort doorbraak is, geen misdaad tegen kinderen:

“De uitbreiding door de FDA van de noodgebruiksautorisatie voor het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin met adolescenten van 12 tot 15 jaar is een belangrijke stap in de strijd tegen de COVID-19-pandemie,” zei waarnemend FDA-commissaris Janet Woodcock, M.D. “De actie van vandaag maakt het mogelijk om een jongere bevolking te beschermen tegen COVID-19, waardoor we dichter bij een gevoel van normaliteit komen en de pandemie beëindigen. Ouders en voogden kunnen er zeker van zijn dat het agentschap een rigoureuze en grondige beoordeling van alle beschikbare gegevens heeft uitgevoerd, zoals we hebben gedaan met al onze COVID-19-vergunningen voor noodgebruik van vaccins.”

Met andere woorden, de FDA geeft toe dat ze zich volledig bewust zijn van de 86% bijwerkingsgraad als het gaat om het injecteren van kinderen met experimentele mRNA “vaccins”.

Ze weten dat dit kinderen schaadt. Dat is het hele punt.

Dat maakt de FDA medeplichtig aan het uitvoeren van gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid door kinderen te onderwerpen aan deze krankzinnige wetenschappelijke medische experimenten die doen denken aan Josef Mengele en de nazi-holocaust.

Vergeet nooit dat Pfizer eerder dodelijke medische experimenten op kinderen in Nigeria heeft uitgevoerd. De regering van Nigeria heeft zelfs arrestatiebevelen uitgevaardigd voor Pfizer-leidinggevenden over de dood van 11 Nigeriaanse kinderen tijdens medische experimenten. Uit het verhaal, Nigeria geeft arrestatiebevelen voor top Pfizer ambtenaren na drugsexperimenten uitgevoerd op kinderen:

Rechter Shehu Atiku, zittend in de stad Kano, zei dat het Nigeriaanse Pfizer-hoofd Ngozi Edozien en hoge bedrijfsfunctionarissen Lare Baale en Segun Donguro niet voor de rechtbank verschenen in overeenstemming met een gerechtelijk bevel van 6 november.

De staat Kano eist 2,6 miljard dollar van Pfizer, die aanklaagt dat het bedrijf illegaal een experimenteel antibioticum, Trovan, heeft getest op kinderen in Kano tijdens een meningitis-uitbraak in 1996. Volgens de regering werden de drugsproeven uitgevoerd zonder de geïnformeerde toestemming van de ouders van de kinderen of de Nigeriaanse regering, en leidden tot de dood van 11 kinderen. Tientallen andere kinderen zouden door de drug zijn geschaad.

Of het nu in Nigeria of Amerika is, Pfizer schaadt kinderen in naam van Big Pharma-winsten

Als het gaat om mRNA-vaccinproeven in de VS, wanneer ernstige reacties zoals gezichtsverlamming worden geïdentificeerd in de gevaccineerde groep, verwerpt de FDA (en vermoedelijk de onderzoekers) het als toeval. Uit het eigen document van de FDA:

Bell’s verlamming (gezichtsverlamming) werd gemeld door vier deelnemers aan de Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccingroep. Het begin van gezichtsverlamming was dag 37 na dosis 1 (deelnemer kreeg geen dosis 2) en dag 3, 9 en 48 na dosis 2. Er werden geen gevallen van verlamming van Bell gemeld in de placebogroep. Momenteel beschikbare informatie is onvoldoende om een oorzakelijk verband met het vaccin te bepalen.

Dus, ongeacht welke gruwelijke bijwerkingen worden veroorzaakt door het vaccinexperiment, worden ze afgewezen en genegeerd. Er zijn immers miljarden dollars te verdienen met het toestaan van meer medische experimenten op kinderen, en ze kunnen bijwerkingen niet in de weg laten staan van hun agenda.

Covid-vaccins

Dit FDA-document geeft zelfs toe dat het vaccin niet is goedgekeurd en kan ernstig letsel of zelfs de dood veroorzaken:

FDA heeft toestemming gegeven voor het noodgebruik van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, dat geen door de FDA goedgekeurd vaccin is.

Bijwerkingen in klinische studies

Bijwerkingen na het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin die zijn gemeld in klinische onderzoeken zijn pijn op de injectieplaats, vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn, koude rillingen, gewrichtspijn, koorts, zwelling op de injectieplaats, roodheid op de injectieplaats, misselijkheid, malaise en lymfadenopathie (zie volledige EUA-voorschrijfinformatie).

Bijwerkingen bij postautorisatie-ervaring

Ernstige allergische reacties, waaronder anafylaxie, en andere overgevoeligheidsreacties (bijv. huiduitslag, pruritus, urticaria, angio-oedeem), diarree, braken en pijn in extremiteit (arm) zijn gemeld na toediening van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin buiten klinische studies. Bijkomende bijwerkingen, waarvan sommige ernstig kunnen zijn, kunnen duidelijk worden bij een breder gebruik van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.

De FDA geeft zelfs toe dat levensbedreigende anafylactische shock kan optreden na het vaccin, of dat vaccinontvangers het bewustzijn kunnen verliezen:

Een passende medische behandeling die wordt gebruikt om onmiddellijke allergische reacties te behandelen, moet onmiddellijk beschikbaar zijn in het geval dat een acute anafylactische reactie optreedt na toediening van pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.

Syncope (flauwvallen) kan optreden in combinatie met toediening van injecteerbare vaccins, met name bij adolescenten. Er moeten procedures worden getroffen om te voorkomen dat letsel door flauwvallen wordt veroorzaakt.

Covid-vaccins

Geef een reactie

CORONA, GRIEP Previous post HOE KRIJG IK GEEN CORONA OF GRIEP
Next post Oproep aan de NIET-Vaxxers Verdwijn zoveel mogelijk in de anonimiteit
%d bloggers liken dit: