Oproep aan de NIET-Vaxxers Verdwijn zoveel mogelijk in de anonimiteit

Coronavirus: van gratis flat in Hong Kong tot US $ 1,5 miljoen prijs in Californië

– wat is er nodig om de niet-gevaccineerde te overtuigen?

  • Overheden en bedrijven worstelen om de inentingspercentages te verhogen op een kritiek punt in de pandemiestrijd
  • Vrije tijd, gratis vliegtickets en gelukstrekkingen voor contant geld zijn slechts enkele van de aansporingen die worden aangeboden aan mensen die nog steeds aarzelen om hun foto’s te maken

HK $ 10,8 miljoen voor het grijpen in loterij om Hong Kong’s Covid-19 jabs drive te stimuleren

Hong Kong vastgoedmagnaties hebben vrijdag de handen ineengeslagen om een grote loterij te houden , met een hoofdprijs van HK $ 10,8 miljoen (US $ 1,4 miljoen) op ’s werelds duurste huizenmarkt als een stimulans voor aarzelende bewoners om zich te laten vaccineren tegen

Een gebrek aan vertrouwen in de overheid en zorgen over zeldzame bijwerkingen hebben geleid tot een trage uitrol van vaccinaties in Hong Kong. Vanaf vrijdag was het innamepercentage voor de eerste vaccindosis 17,6 procent, en het cijfer was 12,9 procent voor beide injecties onder de bevolking van de stad van 7,5 miljoen mensen.

Bij een dagelijks tarief van 28.564 toegediende doses zou het naar schatting 10 maanden duren om 75 procent van de inwoners te dekken.

Hieronder heb ik mijn punten onderverdeeld in drie soorten. Wij burgers gaan hetzelfde hanteren zoals de onderdrukkende kliek.

Het kan namelijk als een “stappenplan” worden doorgevoerd. Waarbij de lichtste maatregelen code GEEL dragen.

De maatregelen met een behoorlijke impact code ​ORANJE.

En de meest zware middelen code ROOD.

Code Geel:

Het boycotten van bepaalde nationale feestdagen

In de oorlog droeg men 1 dag per jaar dag een Anjer op de jas. Een ludiek signaal naar de Duitsers. Nu vieren we op 5 mei elk jaar onze vrijheid. Maar als we nu kijken dat wordt deze vrijheid met voeten getreden. En hier kunnen we een signaal afgeven en wel op 5 mei. Als de vlaggen halfstok gaan op 4 mei dan laten we ze de dag daarna op halfstok hangen. En eigenlijk kan men zich afvragen of we vanaf nu de vlaggen continu zo moeten laten hangen; het hele jaar door. En we halen de vlaggen niet weg totdat het oude normaal weer in ere is hersteld geheel naar de geest van onze bevrijding. Koningsdag: idem. Vier het niet en dos uzelf niet uit in oranje; maar eerder allemaal in het zwart of grijs. Prinsjesdag: Ga er niet heen. Laat de koets maar door lege straten rijden. Geen gejuich; geen applaus. Ze mogen het voelen. Boycot het Koningshuis zoveel mogelijk. Negeer ze. Draai ze de rug toe. Stuur ze geen bloemen; kaartjes of felicitaties. Ze zijn onderdeel van de huidige onderdrukking.

Ga geen loten meer kopen van loterijen

De Staatsloterij; de bankloterij en vooral zoiets als de PostCodeLoterij. Deze laatste financiert vooral extreem-linkse en globalistische politieke doelen zoals het hierheen brengen van economische geluksmigranten. En ik adviseer ook om het zogenaamde online gokken een tijdje met rust te laten.

Koop zoveel mogelijk rechtstreeks van de producent

Voor zover het legaal mogelijk is. Koop uw groente en vlees bij de boer zelf bij u in de buurt. Geef boeren wat meer toekomst door een meer eerlijke prijs te betalen met wat geld wat u uitspaart met de reeds genoemde zaken. Het is vaak nog gezonder en smakelijker ook! Steun zoveel mogelijk uw kleinere lokale ondernemers. En vermijdt zoveel mogelijk aankopen bij grote Multinationals. Ga naar de plaatselijke Snackboer in plaats van de McDonalds.

Zeg het lidmaatschap op van media zoals kranten en tijdschriften en omroepen

De media zijn met name niet meer onafhankelijk te noemen en dienen daarom niet meer te worden gesteund met uw geld. Ook de meer onschuldig lijkende tijdschriften die vaak liggen bij de tandarts verspreiden valse informatie; bedoeld om burgers achter een door de Staat gewenste visie te krijgen. Dit gaat vaak onopgemerkt zonder dat u dit in de gaten heeft. De vele trucs zijn heel subtiel. Zelfs bladen voor kinderen zijn ermee besmet geraakt. Voor omroepen geldt in feite hetzelfde als vakbonden. Het zijn politieke verlengstukken en instrumenten en er wordt gewoonweg keiharde censuur toegepast om maar te zwijgen over het verspreiden van leugens en halve waarheden. Uitzonderingen op bovenstaande bestaan. Maar men moet wel heel erg goed zoeken en kritisch blijven kijken. Adverteer als ondernemer zoveel mogelijk via eigen folders of maak uw eigen website etc. Dan drogen de inkomsten van deze media op. Ga omroepen niet meer spekken door betaalde SMS jes te sturen over wie door moet naar de volgende Voice of Holland ronde of wie Expeditie Robinson moet winnen. Kijk niet naar Big Brother of Utopia of het journaal; talkshows etc.

Bezoek geen kerk meer of moskee

Om de politieke partijen met een religie onder druk te zetten is het goed om de gebedshuizen van deze partijen te mijden. Er staat nergens in een boek beschreven dat het bezoeken verplicht is. U kunt thuis immers bidden. God is immers overal?  Doneer ook niets. Laat ze maar flink in paniek raken. Zeg uw lidmaatschap ook op indien u lid bent van een kerkgenootschap; maar in feite had ik dit punt al eerder genoemd. Laat je kind niet dopen of stel het uit.

Ga niet “SMART” maar blijf zo veel mogelijk analoog

Alles waar de term “SMART” op staat dat is een technologie vanuit het politieke systeem waar burgers heel erg mee moeten uitkijken. Het is ontwikkeld om zaken en mensen te controleren via SMART apparaten; aangesloten via een netwerk wat in de toekomst volop kan gaan draaien op 5G. Daarom wordt 5G ook zo ontzettend erdoor gedrukt.  Ik zal er verder nu niet op ingaan. Maar de gevolgen en “mogelijkheden” van deze technologie zijn enorm.

Stop met bevolkingsonderzoeken, testen en enquêtes, politieke polls etc

In feite alles wat de regering van u wil weten zonder dat het wettelijk verplicht is daar moet u direct mee stoppen. U helpt het corrupte systeem namelijk aan informatie dat tegen het algemeen belang kan worden gebruikt of verdraait. Gooi vragenlijsten van het CPB of het CBS in de container. Als men u belt gooi de hoorn erop. Stop vooral met Corona testen. Ga geen Corona Appjes op uw mobiel activeren of zet de automatische update uit

Code oranje

Zeg uw lidmaatschap op van uw vakbond

Het is geen geheim meer dat de vakbonden in feite een proloog zijn voor een invloedrijke politieke loopbaan van menig politicus. Tegen die tijd  komt altijd de Aap uit de mouw en laten ze zien uit welk hout ze echt zijn gesneden. Men hebt met   vakbondsgeld deze monsters in feite in het zadel geholpen. Een vakbond is niets meer geworden dan het voorportaal van de heersende politieke partijen, de carrierejagers. De bonden gaan de laatste jaren in tegen de belangen van niet alleen hun leden, maar ook tegen alle werknemers en hun gezinnen. Ze stemmen in met klimaatplannen; nog meer loonmatiging en ze gaan mee met de klimaatonzin en de ondermijning van de Nederlandse soevereiniteit en cultuur.  Als werknemer krijgen we in ruil daarvoor steeds minder rechten op een uitkering; rechten bij dreigend ontslag etc. Waarom zouden we nog lid blijven van dit soort nutteloze clubjes? Voor sentimentele overwegingen is nu geen ruimte meer. Bespaar geld. Hetzelfde effect gaan we straks krijgen als bij het vorige punt. De FNV zal Code Rood afgeven bij hun broeders van de PvdA fractie en de S.P. En het C.N.V. zal gaan bidden bij het C.D.A. Hun baantjes staan op het spel. Er is geen geld meer wat maandelijks op hun bankrekeningen komt.  De PvdA campagne wordt ook nog eens via ledengeld op poten gezet.

Stop met geld geven aan goede doelen

Het kankerfonds; het longfonds; het Rode kruis, Greenpeace, de Stichting voor bejaarde ezeltjes etc etc Men kan het zo gek niet benoemen of er is een goed doel voor te vinden. Laat de geldstroom opdrogen van al deze fondsen waaruit de directies meestal flink hoge salarissen ontvangen. En waarom zou men geld geven voor medisch onderzoek; wat wordt uitgevoerd door een pharmareus die zelf dan daaruit medicijnen ontwikkeld en u daar vervolgens duur voor laat betalen en daarvan de miljardenwinsten in eigen zak steekt? Denkt men werkelijk dat de producenten van medicatie tegen kanker flink in het rood staan op hun bankrekening en dat ze dat niet zelf kunnen betalen? Ze lachen zich he-le-maal krom om deze domheid; dat kan ik stellen. Als er al geld gehaald moet worden voor dergelijke zaken, dan mogen vooral multinationals dit gaan betalen. De Gates en de Rothschields van deze wereld. En dat geldt ook voor zoiets als Giro 555. Even keihard zijn veel te lieve en altijd maar weer gul gevende mensen van Nederland want bedenk; dat zijn ook degenen; die ons nu opsluiten en maling hebben aan uw welzijn en de geestelijke gezondheid van uw kinderen. Het zijn psychopaten die ongevoelig zijn voor uw leed; maar wel graag willen dat u uw portemonnee gul opengooit voor het leed wat ze vaak zelf hebben veroorzaakt. De Goede doelen industrie zal ook hier in een grote crisis geraken en ze kunnen niet anders dan zich wenden tot hun weldoeners of instanties voor steun of anders het loodje leggen. Maar bedenk dat een goed doel makkelijker weer is op te richten dan een familiebedrijf dat op de fles gaat of een boerenbedrijf waar ambachtelijke kennis verloren zal gaan

Stop met vrijwilligerswerk

Indien er geen levens van afhangen of een Bijstandsuitkering stop dan zoveel mogelijk uw onbetaalde activiteiten voor een stichting; vereniging een school etc. Want dit is wat de Overheid graag ziet. Rutte voerde een intense campagne om mensen ertoe te bewegen overheidstaken over te nemen. (We moeten voor elkaar zorgen).  De Staat trekt zich (met name financieel) terug op allerlei maatschappelijke terreinen; terwijl ze de miljarden wel smijt naar maatschappelijke doelen in Zuid-Europa en elders. Wilt u nog langer gekke Henkie of het braafste kind van de klas zijn? Het doel hiervan is nu dat er breed verzet gaat komen vanuit al deze maatschappelijke instellingen die ineens in grote problemen gaan komen. Ze zullen als een gek gaan trekken aan de mouwen van politici en de media. Maar zolang u hun personeel problemen op blijft lossen zal er weinig protest komen vanuit die hoek. Geloof mij; de impact zal groot zijn.

Code rood

Zeg uw lidmaatschap op van uw sportclub

Dit zal voor vele mensen moeilijk zijn. Maar bedenk dat we nu in een Lockdown en zelfs een avondklok waarvan het einde nog lang niet in zicht is (Bill Gates heeft het inmiddels al over het einde van 2022) en we eigenlijk al haast niet meer onze clubsport normaal mogen uitoefenen met publiek. Het gewenste effect is ook hier dat al die verenigingen flink aan de alarmbel gaan trekken bij politici. Vanuit elk maatschappelijk veld moet druk worden gezet. Verder brengen tv-zenders ook sportvermaak. Een goede bron van inkomsten. Kijk er niet meer naar. Wat is nu ook een wedstrijd zonder publiek. Het is een farce. Kijk niet naar komende WK’s EK’s en de olympische spelen. Kijk niet naar de Tour of de Giro. Krijg geen “Oranjekoorts”. Want voor je het weet word je ook nog eens getest.

Trek je terug als orgaandonor en bloeddonor

Dit is ethisch een hele moeilijke. Maar toch ga ik deze noemen. Want als ons leven en onze vrijheid en onze lichamelijke integriteit; de toekomst van onze kinderen op het spel staan; wat heeft de rest dan nog voor zin. Dan zou je echt naar elk middel moeten grijpen. En deze is er helaas ook 1 van. Het is namelijk de bedoeling dat hiermee alle corrupte en valse of bange artsen en specialisten; die het geluid napraten van het RIVM; Rutte en de Jonge, dat die nu eindelijk kleur gaan bekennen voor de waarheid. En dat ze stoppen met het toebrengen van schade aan de gezondheid van mensen middels het geven van experimentele vaccins. Er moet niet voor deze Zorgmensen worden geklapt. Om over die belachelijke dans sessies nog maar te zwijgen. Ze moeten juist onder druk worden gezet om hiermee op te houden.

Meld je niet aan voor een baan in het leger

De overheid wil graag dat je kinderen het leger ingaan; gezien de vele stoere spotjes op TV waar ze als reddende engel worden afgebeeld. Helaas is de waarheid anders in veel gevallen. En zijn hun missies achteraf; ondanks de vele kritiek; zinloos geweest. Zoals de missie Uruzgan. En we kennen allemaal mondiaal Vietnam. En wat de overheid graag wil dat gaan we ook hier niet meer doen. Laat je kinderen een ander beroep kiezen en maak ze daarbij bewust van de risico’s die ze oplopen in het legergroen. De verplichte vaccinaties die daar ongetwijfeld gaan komen sowieso en de vele gevallen van PTS die onze missies hebben opgeleverd. De vele depressieve ex-veteranen die tot hun dood een gevecht moeten leveren met zichzelf. En ook de erkenning die ze vaak vanuit de overheid en ook vanuit hun eigen omgeving vaak moeten missen. De spotjes geven niet een goed beeld. De realiteit nu zelfs is dat we zien dat mensen die getroffen zijn door (Nederlands) oorlogsgeweld financieel hun gelijk inmiddels krijgen bij de Rechtbank en miljoenen aan schadevergoedingen krijgen.

Meld je niet aan voor een baan bij de politie of als BOA

De huidige extreme onderdrukking van onze vrijheden en grondrechten vanuit onze regering kan alleen plaats vinden via keiharde inzet en handhaving door politie en BOA’s. Je zou maar politie zijn met een geweten en in deze tijd leven. Het is heel erg traumatiserend ook denk ik voor deze mensen. Maar er zijn er ook heel veel die blindelings doen wat ze wordt opgedragen en deze tijd eigenlijk wel spannend vinden en wappies meppen idem dito. Burgers beschermen is in feite verworden tot burgers onderdrukken voor een klein clubje. Ik lees nog veel te weinig berichten van politiemensen die het zat zijn; vooral vanuit het kader dat zich strak conformeert naar de onmenselijke wil van dit kabinet. Stimuleer je kind niet om bij de politie te gaan of om een opleiding daarvoor te gaan volgen. Goed argument is dat het risico ook niet opweegt tegen het slechte salaris en dat mensen je steeds meer gaan zien als een onderdrukker die graag bonnen uitdeelt om gaten in de begroting te dichten.

Het volgende aspect wil ik met voorzichtigheid betrekken.

Maar dit is wat op dit moment mijn persoonlijke reactie is ten aanzien van iemand die politieagent is en zich als vriend wil aanmelden op mijn facebook. Die hoef ik niet op mijn lijst.  Heeft mijn kind een relatie met een politieagent; krijgt het mijn zegen niet noch mijn trots. Maar zal ik vaak graag van de gelegenheid gebruik gaan maken om mijn woede naar hem of haar in het zwart/geel te uiten als potentiële schoonvader. Anno 2021 zal ik me ervoor moeten schamen politie in de familie te hebben of te krijgen gezien het leed en de pijn bij mensen die gewoon mens willen zijn en opkomen voor hun rechten waar miljoenen voor gestorven zijn en dat dit door de mensen in het Zwart (het is geen “blauw” meer) keihard neer wordt geslagen.

Het zou mooi zijn als er een collectief is van verschillende maatschappelijke elementen die achter dit principe kunnen staan en een tijdspad aan de regering gezamenlijk kunnen presenteren op welke datum e.e.a. in werking zou kunnen treden.  Maar daar is geen tijd voor vrees ik omdat dit tijd vergt; ingewikkeld is omdat dit land ook erg is verdeeld en de Corona regels het mensen moeilijk maakt om zoiets op poten te zetten. Wij burgers zijn geen collectief en dat is onze zwakte.

Want zeg het maar …..wie geeft het startschot?

Groeten Rene.

One thought on “Oproep aan de NIET-Vaxxers Verdwijn zoveel mogelijk in de anonimiteit

Geef een reactie

baby, kinderen Previous post Medisch kinderen gebruiken met experimentele vaccins is GODSHAAT en een gruwelijke misdaad
Ivermectine Next post UAE eerste land Sotrovimab (Vir-7831) antilichaam onmiddellijk klaar maken
%d bloggers liken dit: