VAKANTIE

PRETTIGE VAKANTIE ALVAST

PRETTIGE VAKANTIE ALVAST.

AD meldt dat Willem Engel een stuk grond heeft gekocht in Spanje 50.000 euro. Niet van mijn geld in ieder geval. Ik ben abonnee van http://gezondverstand.eu en als ik aan alle zaken mee zou doen was ik allang failliet. Ik ben Bill Gates NIET!

Astrazeneca gaat eruit Het Nederlandse JenJ kan ook vertrekken. Pfizer volgt want hier komt de eerste verklaring van de partner van BionTech “: PFIZER en Moderna zijn veiliger”. NIET VEILIG maar VEILIGER.

IN ISRAEL IS EEN GROOT ONDERZOEK NU GAANDE DAT PFIZER “WAARSCHIJNLIJK ZELFS EEN MAAND NA DE 2E DOSIS HARTONSTEKINGEN KAN VEROORZAKEN.

VAKANTIE

Alles en iedereen liegt en bedriegt met cijfers #Osterhaus #Gommers #overheid #omt #Rivm

http://brandhaard.com de ALLERGROOTSTE MISDAAD OP DE MENSHEID. HET WORDT NOG VEEL ERGER En bekijk ons volgend nieuws op http://vriendenplek.nl/setting/brandhaard

Prettige vakantie alvast Oh ja en lees dit nog even In India Tsjechie en Mexico spectaculaire daling aantal doden door een goedkoop geneesmiddel Ivermectine.

Mocht Zuckerberg en zijn beroerde slecht geinformeerde Factcheckers  berichten lijven die gebaseerd zijn op schokkende feiten weghalen dan breekt binnenkort de hel los bij Facebook dat beloven we hem en zijn censurerende company. Er staat een leger klaar!.

Pfizer vaccins geven wereldwijd en met name in de VS en Israel hartonstekingen in de leeftijdsgroep 16-30 jaar met de dood tot gevolg.

Kinder- en babyvaccinaties dienen per direct te stoppen Het is de ALLERGROOTSTE MISDAAD OP DE MENSHEID.

Waarom? Waarom ligt van de groep 50-59 de meeste mensen in het ziekenhuis nu die net zijn INGEËNT begin mei. Gommers liegt Als je gevaccineerd bent kom je niet meer in het ziekenhuis.

Gommers verteld pure lariekoek #NPO en #OP1 doen er een schepje bovenop door de aan wijn verslaafde #Osterhaus elke keer weer de grootste onzin te laten vertellen. Vertrouwd u een ALCOHOLIST?

T’ is de vraag of deze man überhaupt wel aan tafel durft te gaan zitten als hij niet eerst een paar slokken zijn strot in heeft gegooid. De onderstaande cijfers staan al maanden op dezelfde percentages en daar lijkt geen verandering in te komen. Zakt het aantal IC niet onder de 50.000 wereldwijd eind juli 2021 maak u dan maar op voor een wereldwijde lockdown in oktober 2021 Ga lekker op vakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk met bijna 10.000 besmettingen vandaag Rusland ook steeds tegen de 10.000 Wij raden u Tsjechië aan.

Na invoering van een goedkoop medicijn/geneesmiddel Ivermectine is het aantal IC bedden gezakt in 4 weken van 887 op IC naar nu vandaag 2 juni “slechts” 92

cycloon, zwarte schimmel

[feed url=”http://brandhaard.com/feed” number=”7″]

VAKANTIE

Geef een reactie

daystar.com Previous post WIJ DAGEN REFORMATORISCH DAGBLAD EN DE EO UIT
covid-19 Next post ‘Pandemie’ Aanpak vanaf het begin volstrekt verkeerd Vaccins worden de schuld