dierproeven

Dierproeven met BioNTech-vaccin laten gevaarlijke concentraties nanodeeltjes in organen zien

Dierproeven met BioNTech-vaccin laten gevaarlijke concentraties nanodeeltjes in organen zien

In Japan heeft de vergunningverlenende autoriteit op verzoek op grond van de Freedom of Information Act eerder ontoegankelijke dierproefgegevens over het mRNA-vaccin van Pfizer / BioNTech gepubliceerd. Uit de gegevens blijkt dat de mRNA-nanodeeltjes niet zoals de fabrikanten beweren op de injectieplaats in het spierweefsel achterblijven, maar in veel gevallen de organen in hoge concentraties bereiken. RT DE vroeg het ministerie van Volksgezondheid op de federale persconferentie naar haar beoordeling.

Dierproeven

VRAAG WARWEG:

De Japanse regelgevende instantie voor vaccins heeft nu haar evaluaties van dierproeven met het vaccin van Pfizer/BioNTech ingediend of gepubliceerd . Hieruit blijkt onder meer dat, in tegenstelling tot wat de fabrikant beweert, de mRNA-nanodeeltjes niet op de prikplaats blijven, maar soms in hoge concentraties in organen worden aangetroffen, vooral in de eierstokken bij vrouwen. Ik zou geïnteresseerd zijn in: Heeft het federale ministerie van Volksgezondheid vergelijkbare gegevens voor Duitsland, en als ze beschikbaar zijn, hoe beoordeelt u ze?

NAUBER:

We hebben vier vaccins in Duitsland die zijn goedgekeurd door de EMA met de bijbehorende gegevens die voor hen zijn ingediend. Het vaccin van BioNTech/Pfizer is één van die vier vaccins. Ik zou het daarbij laten.

AANVULLENDE VRAAG WARWEG:

Mijn vraag had betrekking op het feit dat in ieder geval uit deze gegevens van de Japanse keuringsinstantie duidelijk is dat deze mRNA-nanodeeltjes niet op de prikplaats blijven, maar in hoge concentraties in de organen zijn aangetroffen. De federale overheid zal zeker ook overeenkomstige gegevens hebben over dierproeven met het vaccin in Duitsland. Is dit fenomeen waargenomen?

NAUBER:

Ik kan geen commentaar geven op wat de Japanse regelgevende instantie hier heeft gezegd. Ik kan je vertellen dat dit vaccin is getest door de EMA en regelmatig is goedgekeurd. Omdat het deze goedkeuring heeft, kan het zowel in Duitsland als in alle andere EU-landen worden gebruikt.

Als het al niet erg genoeg is:

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft een mogelijke associatie aangekondigd tussen pfizer’s COVID-19-vaccin en hartontsteking bij mannen van 16 tot 30 jaar.Drie teams van deskundigen onderzochten het mogelijke verband met gevallen van myocarditis en dienden bevindingen in bij het ministerie. De resultaten betroffen 275 gemelde gevallen van myocarditis van december tot mei, waarvan 148 rond het moment van vaccinatie. Ongeveer 27 gevallen dook op na de initiële dosis tegen een achtergrond van 5,4 miljoen gevaccineerde personen, terwijl 121 gevallen zich voordeden rond toediening van de tweede dosis.

Bijna alle gevallen waren mild en kwamen meestal voor bij jonge mannen van 16 tot 19 jaar na de tweede dosis. Ziekten vereisten meestal vier dagen ziekenhuisopname.

ONDANKS COVID-19-VACCINS, VELE VERPLEEGHUIZEN MET UITBRAKEN

“Er is enige kans op een mogelijk verband tussen de tweede vaccindosis en het begin van myocarditis bij jonge mannen van 16 tot 30 jaar”, luidt de aankondiging. “Deze link bleek sterker te zijn bij de jongere leeftijdsgroep, 16 tot 19 jaar, in vergelijking met andere leeftijdsgroepen. Deze link werd zwakker naarmate de gevaccineerde persoon ouder is. In de meeste gevallen nam myocarditis de vorm aan van een milde ziekte die binnen een paar dagen overging.”

Een werkgroep zou na het rapport beraadslagen over het uitbreiden van vaccinaties naar tieners, hoewel volgens Reuters een hoge ambtenaar zei dat een ministeriecomité vaccinaties voor adolescenten goedkeurde.

“De commissie gaf groen licht voor het vaccineren van 12- tot 15-jarigen, en dit zal vanaf volgende week mogelijk zijn”, vertelde Nachman Ash, israëls pandemie-responscoördinator, aan Radio 103 FM, via de outlet. “De werkzaamheid van het vaccin weegt zwaarder dan het risico.”

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) houden ook “actief” rapporten van myocarditis na vaccinatie in de VS in de gaten, maar hebben geen verband vastgesteld.

Meer dan 56% van de Israëlische bevolking is volledig gevaccineerd, volgens gegevens van de Johns Hopkins University. Het land is geprezen om zijn snelle uitrol van vaccins, die echte resultaten boden over het vermogen van het Pfizer-vaccin om infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen drastisch te verminderen.

Meer over het onderwerp – Noorwegen: BioNTech / Pfizer-vaccin “waarschijnlijk” verantwoordelijk voor de dood van sommige ouderen

cycloon, zwarte schimmel

[feed url=”http://brandhaard.com/feed” number=”7″]

Dierproeven

Geef een reactie

covid-19 Previous post ‘Pandemie’ Aanpak vanaf het begin volstrekt verkeerd Vaccins worden de schuld
vriendenplek Next post FACEBOOK EN YOUTUBE ZIJN VOORBIJ VOOR JUISTE INFORMATIIE
%d bloggers liken dit: