vriendenplek

FACEBOOK EN YOUTUBE ZIJN VOORBIJ VOOR JUISTE INFORMATIIE

Alternatieve platforms gelanceerd ter vervanging van Facebook en YouTube

We DRAAIEN ER NIET MEER OMHEEN Alle niet-censuur op een website

BLUE TIGER BLCKBX CAFÉ WELTSCHMERZ EEN OORLOG REEDS VERLOREN JORN LUKA PIERRE CAPEL MEER

Heel veel mensen richten ze nog steeds op de vroegere Social Media Facebook, Youtube, Instagram, WhatsApp. Social Media die direct binnen kijken in uw profielen om u de zogenaamde juiste informatie te verstrekken.

Maar deze gegevens die uzelf afgegeven heeft aan de platforms wordt misbruikt om u juist niet meer van de informatie te voorzien die de media u ook niet meer vertellen.

U heeft de afgelopen 15 maanden alles geloofd wat NOS, Op1, De Vooravond, Beau, Jinek, en alle kranten van de DPG media naar verwijst en dat is u constant onder curatele te houden i.o.v de overheid. Op deze pagina zzullen we een indeling gaan maken van Nationale- en Internationale platforms die geen doekjes winden om u van informatie weg te houden, die er wel degelijk toe doet.

Onderstaand drie websites die u misschien kunt gaan volgen met alle info due u nodig zult hebben.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.


powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

kkk


De tijd is voorbij dat je alles op internet kon doen. De censuur is groot en mensen realiseren zich vaak niet eens hoever deze censuur al gaat. Zelfs serieuze informatie ten gunste van de gezondheid en geschreven door goede en bekende deskundigen wordt verwijderd. De redelijkheid lijkt te zijn overgenomen door de zelfingenomenheid van factcheckers en alles wat niet binnen hun kaders past, wordt geen enkel daglicht gegund. Café Weltschmerz en vele andere kanalen, die tot alternatieve informatie platformen zijn bestempeld, hebben inmiddels al ervaring met deze censuur.

En als er dan wordt gecensureerd, dan is het ook gelijk gedaan met onpartijdigheid en keuzevrijheid. Een mens hoort de vrijheid te hebben om meerdere kanten van een verhaal te kunnen belichten en zelf na te kunnen denken om een weloverwogen keuze te maken.

Gelukkig laten steeds meer mensen zien dat ze creatief zijn en oplossingsgericht denken. En zo ontstaan er ook nieuwe initiatieven die de censuur omzeilen.

Social entrepeneur Marc van den Broek vertelt bij Café Weltschmerz aan Karel Beckman over zijn alternatief voor Facebook: Vriendenplek.nl, een alternatief voor YouTube: Deeljevideos.nl. en een derde platform: Andernieuws.eu. EN DE NIEUWE VIDEOWEBSITE https://hetanderenieuws.nl/

Geef een reactie

dierproeven Previous post Dierproeven met BioNTech-vaccin laten gevaarlijke concentraties nanodeeltjes in organen zien
Tamara van Ark Next post Curatele? – Zit Minister Tamara van Ark nu ook in het complot?
%d bloggers liken dit: