covid-19

‘Pandemie’ Aanpak vanaf het begin volstrekt verkeerd Vaccins worden de schuld

Het wordt nog veel erger als ze straks de vaccins de schuld gaan geven.

Er zijn dit jaar inmiddels bijna 7.000 doden door griep. Ineens zijn sinds 3 weken de griepcijfers er weer

Momenteel gaan er meer dood aan griep dan aan corona

In het VK is het nu de schuld ineens van de voetbalfans dus is het constant groepen zoeken om de schuld te geven Het niet melden dat de zogenaamdde grieppandemie volstrekt verkeerd aangepakt is zal nooit gebeuren.

  • Speculatie dat Portugal wordt geconfronteerd met de verplaatsing van de britse ‘groene lijst’ naar de ‘amberlijst’ die vandaag wordt herzien
  • Als het wordt verplaatst naar een strengere categorie, moeten reizigers zichzelf 10 dagen isoleren en een coronavirustest doen
  • Verhuizen zou weer een bittere klap zijn voor vakantiegangers die deze zomer naar het buitenland willen.
  • Dodelijk voor de reis industrie
  • Griekenland en Spanje lijken deze maand op de amberlijst te blijven staan met Malta als enige mogelijke toevoeging

Bron: Marc  Vriendenplek.nl

Het is mooi weer, al genoeg reden om vrolijk en opgewekt te zijn. En dat was ik ook.

Vandaag ging ik voor nieuwe orthopedische schoenen. Best blij, zijn mijn eerste nieuwe schoenen na mijn linker onderbeen amputatie. Dus vrolijk met een lekker muziekje en zon in de auto.

Eenmaal aangekomen veranderde de stemming al snel. Ik kwam binnen zonder mondkapje, dat ging nog. Tot dat ik me melde bij de balie. Ik kreeg al een blik die mij waarschijnlijk moest doodden.

Toen mij gevraagd werd een mondkapje op te doen vertelde ik dat ik gebeld had en dat het met een artsenverklaring geen probleem zou zijn. (blijft vreemd dat je dan niet besmettelijk zou zijn!) Nou, die verklaring wilde ze dan wel even zien.

Zeer keurend werd deze verklaring bestudeerd op wellicht mogelijke fouten. Na dat deze toch was goedgekeurd vertelde ze mij plaats te nemen achterin het pand onder de trap. Dit omdat ze vinden dat er respect getoond moet worden voor mensen met angst! Ze willen geen confrontaties in het pand. Ergens was ik volledig lamgeslagen. Geen confrontaties?

Heb je enig idee hoe je mij nu behandelt? Ben ik een paria geworden of zo?

Is het zo erg dat je een groep mensen onder de trap gaat zetten? En o ja, of ik geen gebruik wilde maken van het koffie apparaat. Maar rechtstreeks onder de trap plaats wilde nemen.

Zelden tot nooit heb ik mij zo klein gevoeld, zo vreselijk vernederd in mijn mens zijn. Eerst was ik des duivels, en als ik geen schoenen nodig zou hebben had ik vloekend en tierend de tent verlaten. Toen ik eenmaal was gekalmeerd dacht ik dat zij de zielige zijn en niet ik. De deugmens vind het blijkbaar deugdelijk om anderen zo te benadelen.

Ik zoek na bijna 58 jaar op deze mooi planeet naar een deugmens die deugd, ik het niet vinden, uitzonderingen daargelaten natuurlijk!

Maak er een mooie dag van, ik “moest” dit even van mij afschrijven….

tnx! Blijft maar een vraag over; where is the love?

http://cashfxgroup.nlcycloon, zwarte schimmel

[feed url=”http://brandhaard.com/feed” number=”7″]

Vaccins

Geef een reactie

VAKANTIE Previous post PRETTIGE VAKANTIE ALVAST
dierproeven Next post Dierproeven met BioNTech-vaccin laten gevaarlijke concentraties nanodeeltjes in organen zien