ivermectine

BREAKING Toen kwam er een olifant en… -Online boekhandels annuleren Fauci ’s boek

Na e-mail onthulligen over omgaan met coronavirus

Arts: Fauci is schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid en heeft miljoenen doden op zijn geweten

De e-mails van Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, die deze week naar buiten zijn gekomen, hebben geleid tot wereldwijde verontwaardiging. De epidemioloog schreef bijvoorbeeld al in februari 2020 dat mondkapjes ‘niet erg effectief zijn’ tegen corona.

Arts Vladimir Zelenko zei in gesprek met One America News dat Fauci misdaden tegen de menselijkheid heeft gepleegd die in de Verenigde Staten hebben geresulteerd in honderdduizenden doden en wereldwijd in miljoenen doden. Hij deed alles wat hij kon om mensen de toegang tot behandelingen te ontzeggen, aldus Zelenko.

De arts vindt dat er een einde moet worden gemaakt aan deze onnodige massamoord en genocide zodat we weer terug kunnen gaan naar normaal en mensen niet langer in angst hoeven te leven. Er zijn veilige behandelingen beschikbaar en informatie hierover moet worden verspreid naar ieder mens op de planeet, zei hij, toevoegende dat er momenteel een propagandaoorlog aan de gang is.

Marion Koopmans

Ook de naam van OMT-lid Marion Koopmans duikt op in een e-mail aan Fauci. De e-mail is opgesteld door Jeremy Farrar, een lid van het Britse OMT. Op 1 februari 2020 schreef hij aan onder meer Fauci en Koopmans dat informatie in vertrouwen wordt gedeeld en pas mag worden gedeeld tot er overeenstemming is over de volgende stappen. Zij was ook op de hoogte van wat Fauci al in een vroeg stadium wist.

ivermectine

Online boekhandels annuleren Fauci’s boek

Internationale boekverkopers hebben het boek van Dr. Anthony Fauci over leiderschap in de pandemie uit zijn assortiment verwijderd – slechts één dag nadat het werd aangekondigd en onmiddellijk na de opkomst van een enorm e-mailarchief dat de Amerikaanse COVID-19-sherriff in een onaantrekkelijk licht plaatst.

Nach E-Mail-Enthüllungen zu Umgang mit Coronavirus: Online-Buchhandlungen streichen Faucis BuchBron: http://www.globallookpress.com © Jim LoScalzo – Pool via CNP/Consolidated News Photos

De zoektocht naar het boek door de Amerikaanse overheid Covid-19 Special Representative Dr. Anthony Fauci, “Expect the Unexpected: Ten Lessons on Truth, Service, and the Way Forward” bij de wereldwijde online retailer Amazon USA en de Amerikaanse online boekhandel Barnes &Noble leverde op donderdag 3 juni 2021 geen resultaat op. Door op de hyperlink te klikken (of direct het adres in te voeren) voor voorafgaande kennisgeving resulteerde dit in een “pagina niet gevonden”.

Een officiële verklaring werd door geen van beide bedrijven aangeboden. Fauci’s national geographic boeken uitgever, echter, zei dat het boek uit het assortiment was gehaald omdat het “vroeg in de verkoop was gegaan”. Verder is het boek “in verband” met een aankomende national geographic documentaire over Fauci; en ten slotte zou hij geen winst of royalty’s maken met de verkoop.

Op de website van National Geographic Books werd fauci’s boek echter niet eens genoemd of vermeld – zelfs niet als een aankomende publicatie (in tegenstelling tot verschillende andere, waarvan sommige helemaal geen titels hebben). “Expect the Unexpected” was ook beschikbaar voor pre-order op verschillende internationale Amazon-sites – in het VK, Het Duitseland en Japan – evenals bij de Australische retailer Booktopia.

vergezocht…

Fauci’s boek, waarvan de publicatie, gepland voor 2 november 2021, pas dinsdag werd aangekondigd, was bedoeld als een compilatie van interviews over Fauci’s 34-jarige carrière als hoofd van het nationale onderzoekscentrum National Institute of Allergy and Infectious Diseases en bespreekt zijn rol in het leiden van de Amerikaanse actie tegen de COVID-19-pandemie.

“Degenen die hun leven een doel willen geven en compassie er meer ruimte in willen geven, zullen inspiratie vinden in [Fauci’s] unieke kijk op leiderschap, op het verwachten van het onverwachte en het vinden van vreugde in moeilijke tijden,” aldus de promotietekst op de Barnes & Noble-website, die nu is verwijderd. Daarin werd Fauci ook beschreven als “de dokter die Amerika het meest vertrouwt.”.

… en de staart ingetrokken

Wat is er veranderd van dinsdag naar woensdag? Het Amerikaanse internetmediaportaal BuzzFeed ontving een enorm archief van e-mails van en naar Fauci als reactie op een FOIA-verzoek. Hoewel de berichtgeving over de gelegenheid door zowel BuzzFeed als andere bedrijfsmedia zoals de Washington Post en CNN in een positieve framing was gedaan (zo niet met een heroïsche verflaag), publiceerden internetdetectives snel screenshots van sommige e-mails die een heel ander beeld schetsen.

Onder de e-mails was Fauci’s correspondentie met Peter Daszak, het hoofd van de non-profit EcoHealth Alliance. In deze brief bedankt Daszak de bureaucraat voorhet “publiekelijk opstaan”en verklaren “dat het wetenschappelijke bewijs spreekt tot een natuurlijke oorsprong van COVID-19 door de overdracht van vleermuizen op mensen – en niet voor een vrijlating van het Wuhan Institute of Virology.”

Daszak werkte samen met het chinese onderzoeksinstituut in kwestie aan het onderzoek naar vleermuis coronavirussen – uit fondsen die zijn NGO EcoHealth had ontvangen van het Amerikaanse onderzoeksinstituut onder leiding van Fauci.

Een andere screenshot toont een e-mail van Fauci’s plaatsvervanger Hugh Auchincloss. Daarin informeerde hij Fauci over een rapport uit 2015 over gain-of-function onderzoek naar een “SARS-achtige cluster van circulerende vleermuis coronavirussen.” (Gain-of-function onderzoek heeft tot doel de overdraagbaarheid en/of mutatie- en schadepotentiaal van een ziekteverwekker te vergroten, waardoor beter of sneller onderzoek naar een huidige of potentiële ziekteverwekker mogelijk wordt. Noot van de redactie) In een volgende brief voegt Auchincloss eraan toe dat hij wil controleren “of we verre banden hebben met dit werk in het buitenland.”.

Vorige maand ontkende Fauci fel elke bewering dat zijn instituut een rol speelde in eventuele gain-of-function experimenten toen de Amerikaanse senator Rand Paul (Republikeinse Partij, Amerikaanse staat Kentucky) hem opnieuw fel bekritiseerde tijdens een van hun vele argumenten tijdens vergaderingen van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Binnenlandse Veiligheid en Regeringszaken (die ook de COVID-19-pandemie in de VS behandelt).

Ongenaakbare functionarissen van de vorige Amerikaanse regering onder Trump zouden ook hebben beweerd dat Fauci de drijvende kracht was achter het besluit van de Amerikaanse regering om een al lang bestaand verbod op dergelijk onderzoek op te heffen. In december 2017 publiceerde het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Zorg een herzien gain-of-function-beleid, hoewel het destijds onder een waarnemend secretaris van gezondheid en zorg stond.

Fauci, naar verluidt de hoogste ambtenaar in de Amerikaanse regering ooit, was een sleutelfiguur in de coronavirus-taskforce van het Witte Huis onder de regering-Trump. Als onderdeel van zijn werk aan deze taskforce voerde hij campagne voor lockdowns, maskerregelingen en schoolsluitingen. Hij was een vaste waarde op de kabelnieuwskanalen en op de covers van tijdschriften en werd door aanhangers van de Democratische Partij gezien als de hoogste autoriteit in het omgaan met de pandemie. President Joe Biden verhief hem tot zijn belangrijkste medisch adviseur.

Source: Na e-mail onthullingen over de behandeling van coronavirus: Online boekhandels annuleren Fauci’s boek — RT EN

Fauci

Geef een reactie

Tamara van Ark Previous post Curatele? – Zit Minister Tamara van Ark nu ook in het complot?
Next post Amy (16) is mantelzorger voor haar moeder: soms is het wel zwaar
%d bloggers liken dit: