June 23, 2021
drama

DRAMA

DRAMA

Apeldoorn – De twee lichamen die donderdagmiddag in een woning aan de Houttuinen Noord werden aangetroffen, zijn van een 37 jarige moeder en haar 11 jarige zoontje. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een gezinsdrama. De politie gaat er vanuit dat de 37 jarige moeder eerst haar zoontje van 11 om het leven heeft gebracht waarna zij zich zelf om het leven bracht.

‘Dit drama heeft een grote impact op de buurt en de familie van het gezin. Wij respecteren hun privacy en geven dan ook niet meer informatie hierover’, aldus de politie. Die ging gistermorgen na een melding poolshoogte nemen aan de Houttuinen-Noord, een rustige buurt in de wijk Woudhuis. In de woning troffen ze twee lichamen aan.

De politie heeft een grootdeel van de dag onderzoek verricht in de woning. De Houttuinen Noord was gedurende het onderzoek volledig afgesloten.

Apeldoorn – De twee lichamen die donderdagmiddag in een woning aan de Houttuinen Noord werden aangetroffen, zijn van een 37 jarige moeder en haar 11 jarige zoontje. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een gezinsdrama. De politie gaat er vanuit dat de 37 jarige moeder eerst haar zoontje van 11 om het […] Moeder (37) en zoontje (11) overleden bij gezinsdrama in Apeldoorn — Incidenten Apeldoorn e.o.

 

Drama

Geef een reactie

committee Previous post Corona Committee: Hersenspoeling! “Het kost elke dag levens wereldwijd” – Deel 1 — RT EN
Next post Wuhan corona in lab ontwikkeld Oud CEO Pfizer doet een boekje open op een puur informatieve manier
%d bloggers liken dit: