fake berichten

Australie: Nepvaccinberichten 2 jaar gevangenisstraf of detentiekamp

Australische gezondheidsautoriteit wil “fake vaccin berichten op Facebook verwijzen naar wetshandhaving

Fake berichten

Het bestuursorgaan dat verantwoordelijk is voor alles wat met “geneeskunde” in Australië te maken heeft, is van plan om alle “anti-vaccin” berichten op sociale media naar de politie te verwijzen voor vervolging onder het wetboek van strafrecht van het land.

Volgens de Therapeutic Goods Administration (TGA) zou het maken van “valse” beweringen over wuhan coronavirus (Covid-19) injecties op Facebook of Twitter illegaal moeten zijn omdat sommige niet-gevaccineerde mensen ze zouden kunnen lezen en besluiten om niet te worden geparteld, wat Anthony Fauci en andere medische fascisten van streek zou maken.

De TGA is vooral beledigd dat sommige gebruikers van sociale media anderen waarschuwen dat Chinese virusnaalden hen kunnen doden, dit is gebaseerd op gegevens die worden genoemd in de officiële overheidsdatabase.

Volgens de TGA is er slechts één persoon gestorven aan het vaccin, en zelfs die dood telt niet omdat de medische deep state heeft verklaard dat alle vaccins “veilig en effectief” zijn, wat het automatisch waar maakt.

“Afgezien van het enkele Australische geval waarin de dood werd gekoppeld aan TTS [Trombose met trombocytopeniesyndroom of bloedstolsels], zijn COVID-19-vaccins niet gevonden om de dood te veroorzaken,” stelt de TGA.

Anders beweren is “bijzonder zorgwekkend” voor de TGA omdat het zegt dat het iedereen “veilig” wil houden tegen Chinese ziektekiemen, wat betekent dat ze boetes of gevangenisstraf dreigt voor overtreders die weigeren “de verspreiding te stoppen” door middel van chemische injectie.

Als de TGA zijn zin krijgt, kunnen degenen die iets anders zeggen dan positieve dingen over Wuhan Flu-schoten online een maximale straf van maximaal twee jaar gevangenisstraf krijgen, ervan uitgaande dat de Australische federale politie (AFP) meegaat met het voorstel.

“Het risico van dergelijke verkeerde informatie, in de loop van de COVID-19-pandemie, vormt een onaanvaardbare bedreiging voor Australiërs”, beweert de TGA.

Mensen die de zeer reële risico’s van Wuhan Flu-injecties overwegen, zijn “zorgwekkend, ronduit gevaarlijk”, zegt pro-vaccinpoliticus

Arbeidswetgever Julian Hill wordt gecrediteerd voor het doen van dit flagrante voorstel, dat veel meer levens dreigt te ruïneren dan het onzichtbare dode paardenvirus waarover hij en andere deep state politici niet kunnen stoppen met angst zaaien.

“We moeten ervoor zorgen dat ze [Australiërs] de juiste informatie krijgen uit geloofwaardige bronnen – of dat nu het ministerie van Volksgezondheid of hun arts is,” wordt Hill geciteerd, opmerkend dat veel opmerkingen op sociale media van Australiërs “ongelooflijk zorgwekkend” zijn en “ronduit gevaarlijke en gekke dingen” bevatten, zoals wetenschappelijke gegevens die tienduizenden verwondingen en sterfgevallen aantonen die verband houden met Injecties met Het Chinese Virus.

“Niet geloven in dingen die nep zijn, maar er echt uitziet – dat is de echte zorg,” voegde hij eraan toe. “Dat mensen die voorzichtig zijn en proberen uit te zoeken wat goed voor hen is, deze gekke dingen, die worden verspreid, die er officieel uitzien, echt geloven.”

Facebook voldoet natuurlijk aan de eis van Hill om alle scepsis over Chinese virusinjecties van het platform te verwijderen om te voorkomen dat het anderen ontmoedigt om zich te laten vaccineren. Facebook is het ermee eens dat gezond scepticisme over de jabs zijn “desinformatie”-beleid schendt.

“We hebben meer dan 18 miljoen stukjes schadelijke COVID-19-desinformatie verwijderd en waarschuwingslabels toegevoegd aan meer dan 167 miljoen extra COVID-19-inhoud”, kondigde Facebook trots aan in een vervolgverklaring.

Elke gebruiker, inclusief een klokkenluider, die wetenschap, nieuwsverhalen of andere inhoud presenteert die op enigerlei wijze suggereert dat Wuhan Flu-injecties onveilig kunnen zijn, wordt nu door Facebook getagd als het promoten van “vaccin aarzeling.”. Dergelijke gebruikers hebben hun berichten ofwel gecensureerd of gecensureerd.

Terug in februari, meer dan 20 procent van de mensen in Australië vertelde een poll dat ze ofwel “waarschijnlijk” of “zeker” niet zullen worden geïnjecteerd voor het Chinese virus. Meer recent is dat cijfer gestegen tot meer dan een derde.

Meer van het laatste nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) injecties en de medische fascisten die proberen ze op iedereen te dwingen is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

Breitbart.com

Geef een reactie

Previous post Wuhan corona in lab ontwikkeld Oud CEO Pfizer doet een boekje open op een puur informatieve manier
banned_news Next post We zijn klaar met dit land – Klaar met Egocentrische Egoïstische Psychopaten
%d bloggers liken dit: