Wuhan corona in lab ontwikkeld Oud CEO Pfizer doet een boekje open op een puur informatieve manier

False Flag Wuhan 9/11 – 6/6 …

We gaan de zaken maar eens omdraaien. Laat de hoge heren (ELITE) maar eens bewijzen dat ze er niet in zitten in dit vuile spel.

Laten we ervoor zorgen dat het liegen en bedriegen gaat stoppen en dat in Nederland de 2ekamer altijd moet bewijzen dat iets niet of wel waar is.


De rollen gewoon omdraaien: Laat het kabinet bewijzen dat het NIET zo is want dat kunnen ze niet.


STOP; Met de kindermoorden via vaccins om de cijfers omhoog te krijgen. STOP met de vaccins die hartonstekingen, bloedstolsels, hartaanvallen, hersenbloedingenveroorzaken. STOP met het uitmoorden van de wereldbevolking. Vaccin ingenomen u blijft besmettelijk kijk naar hetVK.


Oud CEO Pfizer doet een boekje open op een puur informatieve manier wat er allemaal mis is met de vaccins met name Pfizer


Vaccin Verraad

BREAKING: GROOT TV NET Daystar.com IN DE VS GAAT VOL ANTI COVID VACCIN

We zijn klaar met #Buitenhof {{elitprogrammma voor de grote bedrijven} Media blijft allleen propoganda schrijven over hoe goed het allemaal wel gaat met mondkapjes waar nu blijkt dat het niet gaat om 9 miljoen maar 20 miljoen netto dat eigenlijk verduisterd zou zijn als Follow The Money er niet ingedoken was.


Echter onze vraag is wat doen al die omroepen die zwaar betaald worden door de overheid met name de #Staatsomroep #NOS en #RTLNieuws en dan alle andere kranten die alleen voor en in naam van de ELITE blijven schrijven.


#Volkskrant #Trouw #DeTelegraaf Online #NUNL allen in handen van de de DPG, notabene een Belgisch bedrijf, waar ook de Stentor ondervalt en die schrijft ook niet best.


Jammer jongens de journalistiek is in diepe mineur en dan lopen klagen dat je te vaak aangevallen wordt door burgers die het er helemaal mee hebben gehad met alle framing, wegsluizen van berichten over alle vacccindoden en serieuze bijwerkingen met blijvende invaliditeit tot gevolg.


We draaien het om!

Fake: modellen Van Dissel en OMT,

Fake: Ineens geen griep meer, {Dit jaar inmiddels bijna 7.000 doden}.

Fake: Mondkapjes die aantoonbaar niet werken,

Fake: PCR testen. Om de weg vrij te maken voor de Big Farma zodat ze de dodelijke vaccins konden gaan inspuiten.

Fake: De omvallende doden op straat. Videos door China gefabriceert om de wereld bang te maken.

Fake: Werkende Lockdowns.

Fake: Een zogenaamd werkende Avondklok.

Fake: werkende vaccins


Wuhan Lab suggereerde, en Fox News en de Mail on Sunday onthulden dat er zelfs Amerikaans belastinggeld naar ’gain-of-function’-onderzoek rond coronavirussen in Wuhan is gegaan. Bij gain-of-function-onderzoek wordt geknutseld aan virussen.


Langzaamaan en het begon afgelopen week met de gelekte emails van Fauci (de Jaap van Dissel} in Nederland en zijn van de grote online boeken verkopers geroyeerde geschriften.


Het lijkt er op dat Bolsonaro gelijk gaat krijgen Rutte, Kaag, Merkel China, Koopmans, Fauci, en deze lijst gaan we aanvullen, Ze Zitten er allemaal vet in in dit grove schandaal tegen de mensheid. Ik daag ze uit om het tegendeel te bewijzen.


1/11 Hoogleraar microbiologie Peter Palese zei vrijdag dat „verontrustende informatie” zijn geloof in een natuurlijke origine van het coronavirus heeft weggehaald. Palese was een van de 27 wetenschappers die vorig jaar een zeer invloedrijke brief…


Sinds het begin van de pandemie vragen sommigen zich af of de beruchte video’s van “ineenstortende mensen in Wuhan”, die eind januari 2020 opdoken (zie hierboven), in feite in scène waren gezet door de Chinese regering om het Westen angst aan te jagen en tot lockdowns en zelfvernietiging aan te zetten. Immers, zo wordt beweerd, dergelijke gebeurtenissen zijn later tijdens de pandemie nergens anders vertoond.

Labels

False Flag Wuhan

Geef een reactie

drama Previous post DRAMA
fake berichten Next post Australie: Nepvaccinberichten 2 jaar gevangenisstraf of detentiekamp
%d bloggers liken dit: