banned_news

We zijn klaar met dit land – Klaar met Egocentrische Egoïstische Psychopaten

Egocentrische Egoïstische Psychopaten

False Flag Wuhan 9/11 – 6/6 …

We gaan de zaken maar eens omdraaien. Laat de hoge heren (ELITE) maar eens bewijzen dat ze er niet in zitten in dit vuile spel.

Laten we ervoor zorgen dat het liegen en bedriegen gaat stoppen en dat in Nederland de 2ekamer altijd moet bewijzen dat iets niet of wel waar is.


De rollen gewoon omdraaien: Laat het kabinet bewijzen dat het NIET zo is want dat kunnen ze niet.


STOP; Met de kindermoorden via vaccins om de cijfers omhoog te krijgen. STOP met de vaccins die hartonstekingen, bloedstolsels, hartaanvallen, hersenbloedingen veroorzaken tot de dood erop volgt.


STOP: met het uitmoorden van de wereldbevolking. Vaccin ingenomen u blijft besmettelijk kijk naar hetVK.


Oud CEO Pfizer doet een boekje open op een puur informatieve manier wat er allemaal mis is met de vaccins met name Pfizer


Vaccin Verraad

BREAKING: GROOT TV NET Daystar.com IN DE VS GAAT VOL ANTI COVID VACCIN

We zijn klaar met #Buitenhof {{elitprogrammma voor de grote bedrijven} Media blijft allleen propoganda schrijven over hoe goed het allemaal wel gaat met mondkapjes waar nu blijkt dat het niet gaat om 9 miljoen maar 20 miljoen netto dat eigenlijk verduisterd zou zijn als Follow The Money er niet ingedoken was.


Echter onze vraag is wat doen al die omroepen die zwaar betaald worden door de overheid met name de #Staatsomroep #NOS en #RTLNieuws en dan alle andere kranten die alleen voor en in naam van de ELITE blijven schrijven.


#Volkskrant #Trouw #DeTelegraaf Online #NUNL allen in handen van de de DPG, notabene een Belgisch bedrijf, waar ook de Stentor ondervalt en die schrijft ook niet best.


Jammer jongens de journalistiek is in diepe mineur en dan lopen klagen dat je te vaak aangevallen wordt door burgers die het er helemaal mee hebben gehad met alle framing, wegsluizen van berichten over alle vacccindoden en serieuze bijwerkingen met blijvende invaliditeit tot gevolg.

cycloon, zwarte schimmel


Leverfalen door vaccin ModernaWe draaien het om!

Fake: modellen Van Dissel en OMT,

Fake: Ineens geen griep meer, {Dit jaar inmiddels bijna 7.000 doden}.

Fake: Mondkapjes die aantoonbaar niet werken,

Fake: PCR testen. Om de weg vrij te maken voor de Big Farma zodat ze de dodelijke vaccins konden gaan inspuiten.

Fake: De omvallende doden op straat. Videos door China gefabriceert om de wereld bang te maken.

Fake: Werkende Lockdowns.

Fake: Een zogenaamd werkende Avondklok.

Fake: werkende vaccins


Wuhan Lab suggereerde, en Fox News en de Mail on Sunday onthulden dat er zelfs Amerikaans belastinggeld naar ’gain-of-function’-onderzoek rond coronavirussen in Wuhan is gegaan. Bij gain-of-function-onderzoek wordt geknutseld aan virussen.


Langzaamaan en het begon afgelopen week met de gelekte emails van Fauci (de Jaap van Dissel} in Nederland en zijn van de grote online boeken verkopers geroyeerde geschriften.


Het lijkt er op dat Bolsonaro gelijk gaat krijgen Rutte, Kaag, Merkel China, Koopmans, Fauci, en deze lijst gaan we aanvullen, Ze Zitten er allemaal vet in in dit grove schandaal tegen de mensheid. Ik daag ze uit om het tegendeel te bewijzen.


1/11 Hoogleraar microbiologie Peter Palese zei vrijdag dat „verontrustende informatie” zijn geloof in een natuurlijke origine van het coronavirus heeft weggehaald. Palese was een van de 27 wetenschappers die vorig jaar een zeer invloedrijke brief…


Sinds het begin van de pandemie vragen sommigen zich af of de beruchte video’s van “ineenstortende mensen in Wuhan”, die eind januari 2020 opdoken (zie hierboven), in feite in scène waren gezet door de Chinese regering om het Westen angst aan te jagen en tot lockdowns en zelfvernietiging aan te zetten. Immers, zo wordt beweerd, dergelijke gebeurtenissen zijn later tijdens de pandemie nergens anders vertoond.

alse Flag Wuhan

cycloon, zwarte schimmel

Bangmakerij: Ineens 66% meer besmettingen in het VK Een leugen weer een leugen en blijven liegen

Alleen omdat het teveel werk wordt ik ga er verder niets meer over zeggen Ik trek me gedeeltelijk terug in de anonimiteit.

Het is klaar in Nederland. Richard een vriend van me is vertrokken naar Thailand en komt niet meer terug.

Hij kon dat nog doen. Hij was 15 jaar geleden begonnen met daar een huisje te bouwen en had de vergunningen en alles binnen en is vertrokken. In Duitsland is een ware emigratiehause aan de gang.

1.4 miljoen Nederlanders zitten in grote armoede Daklozen worden aan hun lot overgelaten.

Er liggen komend jaar 100.000 faillissementsaanvragen bij de rechtbanken. Het Midden- en Kleinbedrijf gaat kapot en dat is de opzet van de WEF onder leiding van Klaus Schwab.

Het grootste deel van de MKB is al naar de kloten door maatregelen die bewijsbaar nergens op slaan. 10-duizenden mensen zijn de afgrond in gedrukt door #Rutte en consorte. De MKB die overblijft moet binnen 3 jaar alle voorschotten terug betalen aan de belastingdienst. Neen straks staan alle programma’s zoals Kassa en Radar weer bol van dit soort zaken. Maar ook die hoor je nu niet.maar altijd acheraf. Alles voor de kijkers.

Weghorst: ‘Een kerel met ballen’. 

Acteurs, Actrises, Zangers, zangeressen neen die hoor je niet terwijl ze dat nu juist wel moeten doen in plaats van dat ze straks allemaal weer goede-doelen evenementen moeten doen voor de mensen die in diepe sh..t komen te zitten.

Daarom ook gunnen we Wout Weghorst vanavond zijn mooie goal tegen Georgie want die heeft het hele spel allang door en heeft dat in de Duitse Media ook goed duidelijk gemaakt.

Jammer van de wissel Frank de Boer. Je begrijpt er niet erg veel van. ‘Een Advocaatje’ en je snapt het publiek niet!

Kuddedieren die elkaar in elkaar slaan omdat de een de ander verwijt dat hij of zij geen mondkapje draagt. We stinken er allemaal in.

Straks diezelfde kuddedieren die misschien in het buitenland in aanraking komen met corona. Ik kan u vertellen: Komt u in het ziekenhuis terecht dan gaat u dat allemaal zelf betalen en met de huidige rekeningen kan dat tot armoede voor de rest van uw leven leiden.

Is er een overheid die u daarvoor waarschuwt?.

Is er een overheid die u waarschuwt voor de levensverzekeraars, die straks niet betalen omdat er een kans is dat u overlijdt aan een vaccin.. Omdat het vaccin experimenteel is.

Heeft u zich daar überhaupt in verdiept of gaat u dat nog doen.? Neen natuurlijk waarschuwt de overheid u niet want u moet de vaccinpercentages wel hoog houden

Maar duidelijk is dat als je met een van de grootste bedriegers in dit land dus met psychopaat Mark Rutte verder gaat, dan wil je niet anders.

Egocentrische Egoïstische Psychopaten

De media die de kuddedieren nu al 15 maanden in een dwangbuis houdt en doet aan: framing, en weer liegen en bedriegen en allang de waarheid niet willen of mogen brengen.

Een media die zich diep, heel diep moet schamen.

Huisartsen die niet uit de kast komen en blijven vaxxen met vaccins die experimenteel zijn en levensgevaarlijk. Als u dan een prik neemt wat uw goed recht is, dat u dan eerst een verklaring af moet leggen dat als er iets gebeurt  u van iedere aansprakelijkheid af zult zien.
Gaat er dan echt geen lampje branden. Kennelijk niet!

Kuddedieren die in het buitenland zich straks buitensporig gaan gedragen zodat we in oktober weer in een lockdown zitten, als het niet al een klimaatlockdown gaat worden, want wees eerlijk we laten ons alles wijs maken en u wordt en moet onder de duim gehouden worden.

Waarom denk je dat ik een stacaravan heb, mijn hele leven al. Mijn vrijheid is me heilig en dat blijft zo dat gaat niemand van mij afnemen. Dus heb ik geen buitenland nodig.

Nederland is strontziek.

Straks de klimaatcrisis die uit de kast wordt getrokken en let goed op de eerste die er over gaat beginnen in opdracht van de overheid is de NOS. Omroep is Staatsomroep

De klimaatcrisis die allang geen crisis meer is volgens de geleerden van NASA.

Mijn vrouw is kapotgemaakt in dit fijne land na 40 jaar hard werken door bestuursvoorzitters directeuren en directrises, die het niet welgelegen komt als de waarheid wordt gezegd en als ze dan last van je hebben je wordt weggewerkt en opgeruimd.

Zulk volk is eigenlijk Laag Allooi waar je achteraf beter niets meer mee te maken wil hebben. Die alles voorliegen en bedriegen en in de doofpot stoppen en mooi met je meepraten als het maar wel in hun eigen belang is. Training gehad van de campagneleiders van Mark, denk ik!.

Mijn vrouw is niet de enige die dit overkomen is. Het zijn er vele in het onderwijs. Misschien dat u het verhaal kent van de onderwijzeres die zich van het leven benomen heeft doordat bestuurders van onderwijsinstellingen, die allemaal in het keurslijf lopen en chantabel zijn haar volledig kapot gemaakt hebben. Een onderzoek van journalisten bij AD die daar 6 maanden onderzoek naar hebben gedaan. U leest het en vindt het allemaal best. Als het maar niet in uw buurt komt. Toch?

cycloon, zwarte schimmel

Onze anonimiteit gaat definitief in

Ik bepaal mijn eigen vrijheden zelf en houdt me aan de regels.

Als anderen mijn regels gaan bepalen zoals nu gebeurt wat in Nederland neerkomt op VERNEDERING dan hebben ze het bij mij in ieder geval te bont gemaakt.

VERNEDERING van burgers, dat gaat mij niet gebeuren.

Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mensen. Globalisten hebben het voor me bedorven. De Rockefellers, De WEF. The Great Reset die al vanaf 2010 door de Rockefellers in werking is gezet waar bullebakken in zitten als Kaag, Rutte, Hoekstra, Maxima, Schwab.

Een WEF die als grote sponsor de #NOS in haar gelederen heeft! Ik hoor u nu denken,- is dit waar?. Kijk op de WEF website en zoek de sponsoren. U schrikt zich dood.

Wij slikken de meeste vormen van vitamines We hebben een prima immuniteit en dan ga je geen shot nemen dat vermoedelijk pas in 2023 goedgekeurd gaat worden.

En al helemaal niet door een Jaap van Dissel die het voor elkaar heeft gekregen samen met het OMT u alles wijs te maken wat met zijn prachtige modellen.

Ik begrijp dat gewoon niet.

Richard is jonger dan ik. Ik ben nu 63 en naar het buitenland gaan heeft voor mij weinig zin meer. Dus dan gewoon het beste er maar van maken lijkt me met mijn vrouw en onze honden. Anonimiteit en op naar de stacaravan.

We gaan niet meer stemmen op liegende en bedriegende kabinetsleden em kamerleden die op dit moment alles maar maar meeblazen als ze straks maar mogen regeren.

We doen ok oniet meer mee met de Big Farma, en de alleen op geldbeluste mensen, die alleen maar in deze wereld staan voor zichzelf en niemand anders.

Egocentrische Egoïstische Psychopaten die het geen moer scheelt of u ziek wordt van mondkapjes, avondklokken, lockdowns en experimentele vaccins en uitgestelde verzorging en operaties die ook vele doden heeft gegeven.

Labels

Egocentrische Egoïstische Psychopaten

Geef een reactie

fake berichten Previous post Australie: Nepvaccinberichten 2 jaar gevangenisstraf of detentiekamp
Youtube, Facebook en Twitter corrupt Next post YouTube liet weten: “Je account was opgeschort van overheidswege.
%d bloggers liken dit: