Youtube, Facebook en Twitter corrupt

YouTube liet weten: “Je account was opgeschort van overheidswege.

YouTube verwijdert kanaal BPOC2020 in opdracht van overheid, krabbelt terug na dreiging kort geding

Wilt u de politieverhoren lezen klik HIER

youtube
Foto: Kamerlid Gideon van Meijeren legt verklaring af bij BPOC2020it een wake-up call zijn. We moeten af van corporate (social) media. Ja, ook van Twitter,” zegt Jade nog.
Wilt u de politieverhoren lezen klik HIER

Corporate (social) media Youtube, Facebook en Twitter corrupt?

YouTube verwijdert kanaal BPOC2020 in opdracht van overheid, krabbelt terug na dreiging kort geding

Afgelopen nacht werd het YouTube-kanaal van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 door YouTube verwijderd. Wat heeft de commissie misdaan? Een podium geven aan afwijkende meningen.

Via Twitter liet de commissie weten: “BPOC2020 is van YouTube verwijderd! De censuur gaat dus door! Het kan even duren voor we terug zijn op een alternatief platform.”

De commissie dreigde met een kort geding, waarna het account weer werd hersteld.

YouTube liet weten: “Je account was opgeschort van overheidswege. We hebben je account opnieuw bekeken en vastgesteld dat deze de servicevoorwaarden niet schendt. We hebben de opschorting van je account daarom opgeheven.”

Ik sta toch wel even perplex

“Ik was niet eens echt verbaasd dat we werden verwijderd van YouTube, maar nu ze letterlijk toegeven dat ze dit hebben gedaan in opdracht van de overheid, sta ik toch wel even perplex. Wauw,” reageert medeoprichter Jade Kuit op Twitter.

Vandaag wordt er een privéserver geïnstalleerd voor BPOC2020. “Over twee weken zullen we vanaf deze server bereikbaar zijn om niet meer geconfronteerd te worden met deze totalitaire censuur!”

cycloon, zwarte schimmel

Wilt u de politieverhoren lezen klik HIER

Waarom ziet de overheid de BPOC2020 als een bedreiging? De commissie heeft veel getuige-deskundigen gehoord die kritiek hebben op het coronabeleid. Ook doet zij onderzoek naar sterfgevallen die optreden na de coronavaccinatie. De commissie heeft bovendien een aanklacht ingediend tegen de regering bij het Internationaal Strafhof.

Laat dit een wake-up call zijn

De overheid zal zich ook zorgen maken over het feit dat de commissie deze maand een politierapport uitbrengt. Tegelijkertijd met de presentatie van het rapport zullen gewetensbezwaarde politieagenten naar buiten treden. Vele tientallen agenten en ME’ers hebben bij de HIER ronduit schokkende verklaringen afgelegd over politiegeweld in opdracht van de overheid.

Vervolgens schreef de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in een rapport dat ‘de BPOC2020 intimiderende trekken heeft’.

“Natuurlijk ben ik blij dat ons YouTube-kanaal is hersteld, maar laat dit een wake-up call zijn. We moeten af van corporate (social) media. Ja, ook van Twitter,” zegt Jade nog.

Wilt u de politieverhoren lezen klik HIER

cycloon, zwarte schimmel

Youtube, Facebook en Twitter corrupt

Geef een reactie

banned_news Previous post We zijn klaar met dit land – Klaar met Egocentrische Egoïstische Psychopaten
wuhan, peter_daszak Next post Wuhan-medewerker Peter Daszak geeft toe dat hij “killer” coronavirussen heeft ontwikkeld met communistische Chinezen
%d bloggers liken dit: