omtzigt

Doodsteek voor de CDA: VVD wordt VD. D’66 – D’69 en bij DA mag ook de C nu weg

Omtzigt:  „Psychopaat, zieke man, teringhond, eikel, gestoord, labiel.”

Omtzigt legt bom onder CDA, vernietigend document in handen van De Limburger

Bron: StopdeBankiers, De Telegraaf, De Limburger

Alle partijen zijn nu wel aan de beurt geweest en vermoedelijk kijkt de burger er niet eens meer naar om.

VVD: Leugenaars en Bedriegers, D’69 Sex schandalen en dan nu de CDA. Waren de excuses van Mark Rutte gemeend? -? Neen Natuurlijk Niet.

Hoeksktra is gesponsord door 3 grote sponsoren om de Hoekstra-deal er door te krijgen etc etc etc. Wie zijn de sponsors en bij de #NOS wordt dit alles niet gemeld. De NOS meldt dat Omtzigt en niemand groter is dan het CDA. Framing: Niet de waarheid vertellen dat wat er in het 76 pagina dikke rapport van Omtzigt staat. Ja opnieuw framing waar de #Staatsomroep zich nu al jaren schuldig aan maakt.

Omtzigt voelde zich niet veilig meer bij het CDA.  Werd het lijsttrekkerschap beloofd i.p.v. Hoekstra maar ja Hoekstra zit in de WEF en Omtzigt niet. Kortom een schandaal waarbij partijleden zich ook schuldig maakten om posters te bekladden met Hitler-snorretjes onder de neus van Omtzigt.

VVD wordt VD. D’66 – D’69 en bij DA mag ook de C nu weg

Omtzigt legt bom onder CDA, vernietigend document in handen van De Limburger

„Psychopaat, zieke man, teringhond, eikel, gestoord, labiel.” Het zijn zomaar enkele termen die CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt over zichzelf terug las in communicatie tussen CDA-fractiemedewerkers en -leden. Dat schrijft Omtzigt in een vertrouwelijk memo dat is bedoeld voor de commissie Spies.

Wat er de afgelopen maanden en misschien wel een jaar of meer bij het CDA gebeurd is, is absoluut vreselijk. Dat wordt bewezen door een intern CDA-document dat in handen is van De Telegraaf.

Het blijkt namelijk dat de top van het CDA op een ongekend schofterige wijze is omgegaan met Pieter Omtzigt, veruit het beste Kamerlid dat de partij ooit gehad heeft.

In WhatsApp-gesprekken van prominente partijleden wordt hij onder meer “labiel,” een “zieke man,” een “eikel,” “gestoord,” en zelfs een “teringhond” genoemd.

Als je dacht dat de ‘c’ in CDA voor ‘christen’ stond heb je het helaas bij het verkeerde eind. Het staat namelijk overduidelijk voor “cynisch.” Tot een andere conclusie kan je niet komen als je leest hoe CDA-fractieleden en -medewerkers met elkaar hebben gesproken over Pieter Omtzigt. Dat bericht De Limburger. De krant baseert zich daarbij op een document dat Omtzigt zelf geleverd heeft aan de commissie Spies, die de historische verkiezingsnederlaag van de partij moet verklaren.

Uit de memo, die maar liefst 76 kantjes telt!, blijkt dat Omtzigt enorm is tegengewerkt door zijn eigen partij. In WhatsAppberichten van prominente CDA’ers werd hij systematisch uitgescholden, bijvoorbeeld voor “teringhond,” “eikel,” “gestoord,” “labiel,” en “klootzak.” Als in het programma Op1 verkiezingsposters met hem erop in beeld komen appt één van de CDA’ers: “Focking Eikel met die Nazi posters.”

Dit, dames en heren, is het echte gezicht van het ‘Christen Democratisch Appel.’ Je zou erom lachen als het niet zo in- en intriest was.

En oh, dit was het allemaal nog lang niet hoor. Oh nee. Want de hetze was heel extreem. Zo waren er CDA’ers op verkiezingsavond die allemaal Hitler-snorretjes op zijn poster tekenden in de warroom van de partij. Even voor de duidelijkheid, de warroom van de partij is waar de top van de partij bij elkaar zit te wachten op de uitslag. Het is dus niet zo dat niemand dit wist. Oh nee. Dit was een haatcampagne die zijn weerga niet kent.

Dit was hoe CDA’ers normaal doen tegen Thierry Baudet en Geert Wilders. Maar nu deden ze het dus tegen één van zichzelf. En dan niet eenmalig, maar voortdurend. Gedurende een heel lange periode.

Vreselijk. Maar wacht, ook dat is het hele verhaal nog niet. Want toen de kieslijst van het CDA werd opgesteld moesten kandidaten zich melden bij de partij voor een “sollicitatiegesprek.” Tijdens dat gesprek kregen ze expliciet de vraag of ze Omtzigt steunden. Sowieso één geschikte kandidaat die daar positief op antwoordde kreeg vervolgens een heel lage plek op de lijst. Dit onder het motto: dat soort mensen willen we niet in de Kamer hebben.

Toen ik nog jong en onschuldig was zei mijn vader altijd tegen mij: het CDA is de meest hypocriete partij van Nederland. CDA’ers steken je met een glimlach op het gezicht zomaar met een mes in je rug. Nou, hij had gelijk. Niemand die daar iets van kan zeggen.

Wat een schandelijke partij. Wat een vreselijke mensen. Wat een onchristelijke bende maffiosi.

Omtzigt

Geef een reactie

conings, zoekactie Previous post Zoekactie levert rugzak met munitie op
Steven_Kirsch Next post Moet je je laten inenten? De Voor- en Nadelen van een vaccin