kindervaccinattie

Kindervaccinatie: 800 gevallen van hartontsteking na vaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

800 gevallen van hartontsteking na coronavaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

Neemt u het vaccin Ja of Neen Klik HIER De Voor- en Nadelen van een vaccin

Bij de Amerikaanse autoriteiten zijn meer dan 800 meldingen binnengekomen van hartontsteking bij mensen die het coronavaccin hebben gekregen. De gevallen van myocarditis en pericarditis zijn gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, schrijft de krant The Epoch Times.

It is a sad day when leading early treatment doctors for C-19 are deleted from Twitter without a second thought. They deserve a monument on the Washington Mall for their heroism during C-19.

Verenigde Staten rapporteringssyteem VAERS klik voor  alle cijfers HIER


Europa rapporteringssysteem EMA Europese database met bijwerkingen van geneesmiddelen voor COVID-19 “vaccins”: 12.184 doden en 1.196.190 verwondingen Bron: Artsenvoorvrijheid klik hierVoordat de vaccins begonnen was er het geneesmiddel Ivermectine dat prima hielp zoals in Tsjechie nu dat in 2 weken 82% minder doden geeft Kijk op de website van FLCCC.

De meeste gevallen deden zich voor na de tweede dosis van het Pfizer- of Moderna-vaccin, die gebruikmaken van de mRNA-technologie. Mensen die myocarditis krijgen, belanden in de meeste gevallen in het ziekenhuis.

hartontsteking

Stuk hoger dan verwacht

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, kondigde afgelopen maand aan onderzoek te doen naar meldingen van hartontsteking bij tieners- en jongvolwassenen die een coronavaccin hadden gekregen.

Direct stoppen met kindervaccinatie.

Stel dat het waar is  dat slecht 1% van alle waarnemingen bij VAERS doorkomt zijn het er veel en veel meer en is er sprake van kindergenocide.

Ook in Israël zijn honderden gevallen van hartontsteking gemeld. Uit een Israëlische studie is gebleken dat er ‘waarschijnlijk een verband is’ tussen de tweede dosis van de Pfizer-prik en myocarditis bij mannen van 16 tot 30 jaar.

Het aantal gevallen van myocarditis is een stuk hoger dan verwacht. Het CDC heeft donderdag aangekondigd op 18 juni een spoedvergadering te houden om de situatie te bespreken.

Alex Berenson, voormalig New York Times-verslaggever, haalt keihard uit op Twitter:

Is het niet vreemd dat je na het ontdekken van 800 gevallen van hartontsteking pas een week later een ‘spoedvergadering’ houdt en dat alle gezondheidsinstanties ouders in de tussentijd aanraden om jonge kinderen te laten vaccineren?

[feed url=”http://brandhaard.com//feed” number=”5″]

Source: 800 gevallen van hartontsteking na coronavaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

Kindervaccinatie en hartonsteking

Geef een reactie

Steven_Kirsch Previous post Moet je je laten inenten? De Voor- en Nadelen van een vaccin
Pieter-Omtzigt Next post Pieter Omtzigt: Ga maar Pieter Omtzigt Wij gaan MEE!
%d bloggers liken dit: