Media

WATEROVERLAST Klimaatcrisis-Neen: HAARP en WEER ALS WAPEN. THE GREAT RESET GAAT VEEL VERDER

WATEROVERLAST

HAARP: de geheime weermakers?

Hoelang duurt het nog voordat de kuddedieren de ogen open doen? Vermoedelijk NOOIT! We schreven al eeerder over In GODSHAAT vervulde mensen. Psycho’s en randdebielen die overheidsfuncties bekleden.


De gehele wereld wordt met de neus op de feiten gedrukt. Alles gaat nu op de klimaatscrisis gegooid worden. Wat ze er niet bij vertellen is dat bijvoorbeeld in China de dammen al meer dan veertig jaar oud zijn en dat op deze dammen al 18 jaar geen enkele veiligheidscontrole meer uitgevoerd is. Inmiddels zijn er in China drie dammen ingestort vele mensen verzopen en velen hebben helemaal niets meer.

Corona en de wateroverlast worden gebruikt om mensen te onderweroen aan de komende dictatuur. Volwassenen en kinderen worden nu al panisch als het begint te regenen. Mensen diie in een ANGST-HYPE denken niet mer na!.

Rampgebied Duitsland krijgt tot 400 miljoen euro aan noodhulp

BuitenlandWoen sdag 21 Juli 2021Telegraaf


De door overstromingen getroffen gebieden in Duitsland krijgen tot 400 miljoen euro aan noodhulp. De deelstaten stellen tot 200 miljoen euro beschikbaar. Dat bedrag wordt door de federale regering verdubbeld. Berlijn zal klaarstaat om meer hulp te leveren als dat nodig blijkt, aldus minister Olaf Scholz van Financiën.

Hoelang laten we ons nog belazeren?.

Indianen probeerden het weer te beinvloeden met een hele hoop dans en tam tam. De globalisten zoals bijvoorbeeld SOROS doen het gewoon.4Woensdag 21 Juli 2021

Politiemacht tegen plunderingen België: ’We lijken wel derdewereldland’

De zware overstromingen in België hebben de afgelopen dagen een grote golf van solidariteit op gang gebracht, maar in het rampgebied wordt men nu ook geconfronteerd met de keerzijde van de medaille: onverlaten maken misbruik van…


Bron: GeenStijl: De overstromingen zijn gewoon manipulatie door klimaatlobby / greatreset / timmermans / davos / NWO/’ze’ etc. om nog meer klimaatwetten erdoor te drukken.

Die regen wordt gemaakt met geo-engineering, ook wel bekend als chemtrails en vooral heel erg veel HAARP.

Dat werkt nauw samen met 5G en magnetische vaccinaties, ook daarom dus extra regen. Kijk maar goed op een mooie dag: dan zie je eerst een vliegtuig (wat feitelijk een als vliegtuig vermomde orb is), dan ineens witte strepen (chemtrails, niet te verwarren met onzichtbare chemtrails, ‘contrails’ volgens de MSM) en dan ineens Hele Rare Vreemde Wolken die je anders nooit ziet want normaal hebben wolken altijd een specifieke vorm, dusssss…. Wat ook opvalt is als je het midden van een buienradarkaart neemt je gewoon zelluf kunt zien waar de HAARP 5G-mast staat. Ze doen geeneens moeite het te verbergen, schaapjes! Verdiep je eens!Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is in 1990 gebouwd voor een bedrag van 300 miljoen dollar door het  Amerikaans militair  (USA Air Force) en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, om onderzoek te doen naar de ionosfeer*. Het onderzoek richt zich op hoogfrequente elektromagnetische bestraling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd.

En binnen twee dagen is het gebied rondom CHINA EN Kroatie aan de beurt

WATEROVERLAST

*De ionosfeer is het gebied van onze atmosfeer, op 50 km tot 1.000 km hoogte, waar de concentratie vrije elektronen voldoende is om de voortplanting van radiogolven te beïnvloeden).

In augustus 2015 is de onderzoeksapparatuur van HAARP, onder de naam: Education Partnership Agreement (EPA), overgedragen aan het UAF (de University of Alaska Fairbanks, een van de staten van de VS). De verantwoordelijkheid voor de HAARP-faciliteiten en -uitrusting is in 2015 formeel overgedragen van het leger aan UAF. Om het UAF gezag en managementcontrole te geven, is een Cooperative Research and Development Agreement (CRADA)* opgesteld.

*CRADA ’s zijn unieke overeenkomsten die toegang bieden tot uitgebreide, door de overheid gefinancierde middelen, die kunnen worden gebruikt om krachtige resultaten te behalen. Het is gebruikelijk dat overheidsinstanties eigendom van onderzoeksapparatuur overdragen aan universiteiten voor de voortdurende ondersteuning van de wetenschap.

HAARP-sluiting om weercatastrofes
HAARP werd in 2013 officieel gesloten door het leger. De sluiting vormde het excuus om de live-uitzending van HAARP-signalen op een openbare website te stoppen, die sterk bewijs gaven van verbanden tussen HAARP-activiteiten en grote weerscatastrofes. De exploitatie van de faciliteit werd in 2015 overgedragen aan de Universiteit van Alaska. Ongetwijfeld wordt HAARP-achtige weersbeheersing en militair onderzoek elders voortgezet. Zoals in andere landen.

Wat doet HAARP na 2015
De Space Vehicles Directorate and the University of Alaska Fairbanks (UAF) gaat volgens Fallen, assistent onderzoeks-professor in ruimtefysica, een “kunstmatige aurora” opwekken die binnen Alaska met een gevoelige camera gefotografeerd kan worden https://www.pi4raz.nl/index.php/2017/10/18/wetenschappers-proberen-aurora-op-te-wekken/ . HAARP is eigenlijk niet meer dan de 180 radioantennes bij elkaar die radiogolven met een hoge frequentie de ionosfeer insturen. Bij HAARP verhitten ze met deze radiogolven stukjes van de ionosfeer om na te bootsen wat de zon doet. Fallen zegt dat de HAARP uitzendingen plaats zullen vinden binnen het afstemgebied van de zender, tussen 2,7 en 10 megahertz (MHz) en dat die tot buiten Alaska hoorbaar moeten zijn, met zelfs visuele effecten binnen Alaska.

HAARP-site
Volgens de originele HAARP-website is: “HAARP een wetenschappelijke onderneming gericht op het bestuderen van de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer, met een bijzondere nadruk op het kunnen begrijpen en gebruiken ervan, om communicatie- en bewakingssystemen voor zowel civiele als defensiedoeleinden te verbeteren. https://web.archive.org/web/20130429190247/http://www.haarp.alaska.edu/haarp/gen.html “De ionosfeer is de delicate bovenste laag van onze atmosfeer die varieert van ongeveer 30 mijl (50 km) tot 600 mijl (1.000 km) boven het aardoppervlak.

De website van het HAARP-project erkend dat er experimenten worden uitgevoerd waarbij elektromagnetische frequenties worden gebruikt om gepulseerde, gerichte energiebundels af te vuren om “tijdelijk een beperkt deel van de ionosfeer te prikkelen”. Sommige wetenschappers stellen dat het doelbewust verstoren van deze gevoelige laag grote en zelfs desastreuze gevolgen kan hebben.

                                                                                    Wir machen das Wetter
Andere HAARP locatie ‘s
Andere onderzoeksgebieden van HAARP, zijn om inzicht te verkrijgen op het gebied van radiogolven, communicatie en navigatie en in verschillende andere landen staan soortgelijke installaties;
-de VS hebben er drie;
-Rusland heeft er in ieder geval een in Novgorod.2;
-EU/NAVO heeft er een in noord Noorwegen (Eiskat) en Duitsland (in een voormalig depot voor kernwapens in Hamminkeln). Verder zijn er vermoedelijk al zendstations in de Sahara, en ook India en China. Daarnaast een mobiel HAARP-station, op onder andere Groenland.

Breng je deze locaties met elkaar in trilling, dan breng je de aarde in een
elektromagnetische resonantie:  https://stralingsleed.nl/blog/geeft-haarp-in-hamminkeln-duitsland-geeft-nog-meer-elektromagnetische-velden/

Sie machen wirklich das wetter?
De luchtmacht gaf na de overdracht toe in het Congres dat HAARP kunstmatig het weer beïnvloedt. Dat het weermodificatie systeem dat algemeen bekend staat als HAARP, 180 antennes op een site van 30 hectare heeft, die worden gebruikt om energie in de ionosfeer te injecteren, 70 kilometer boven de aarde. Dat deze injecties veranderingen aanbrengen in de stroom van geladen deeltjes.

HAARP Hamminkeln
Hamminkelen ligt in het beneden-Nederrijngebied in het noordwesten van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, in Kreis Wesel. De stad Hamminkeln ligt tussen de steden Bochelt (Kreis Borken) ca. 15 km noordwaarts van Hamminkelen , en Wesel (Kreis Wesel) ca. 10 km zuidwaarts van Hamminkelen.

De rol van HAARP
Heeft HAARP hier een rol ingespeeld. Eerst jaren van enorme droogte en in 2021 de grootste watersnoodramp alle tijden? Bij HAARP verhitten ze met radiogolven stukjes van de ionosfeer en volgens deskundigen kunnen ze:

-de luchtdeeltjes die geladen zijn ioniseren, laten opstijgen en wolken vormen in de stratosfeer. Deze kunnen stormen en cyclonen veroorzaken als je ze maar warm genoeg maakt;
-gericht het weer beïnvloeden in de gebieden die men onder druk wil zetten, ofwel tot hulp wil dwingen of geven;

-worden de golven ook op mensen gericht zodat het denken en het voelen wordt beïnvloed? Er zijn berichten dat tijdens de eerste Golfoorlog de Iraki’s zich snel hebben overgegeven, omdat zij eerst met straling werden bestookt, waardoor zij grote angsten en deprimerende gevoelens beleefden;

-is het daarom nodig om chemtrails op verschillende plaatsen te weven, zodat de golven door de metalen in deze chemtrails worden gericht?

Meerdere HAARP-stations
Zo zijn er ondertussen al meerdere stations ingericht. De VS hebben drie vaste; twee in
Alaska, en een in Puerto Rico. Daarnaast een mobiel onderzoeksstation op Groenland. De Russen hebben Soera (onderzoek), een Russische laboratoria waar onderzoek wordt verricht naar de ionosfeer met behulp van een ionosfeerbestraler. Zeker is er een Soera bij de plaats Vasilsoersk, op ongeveer 100 kilometer ten oosten van de stad Nizjni Novgorod. De naam is afkomstig van de rivier de Soera, die ten zuidwesten van het complex in de Wolga stroomt. Het onderzoek op Soera wordt uitgevoerd door het radiofysisch onderzoeksinstituut NIRFI uit Nizjni Novgorod. De EU/NAVO heeft er een station in noord-Noorwegen en een station Duitsland (offizielle Seite Von HAARP Germany)Verder zijn er vermoedelijk al stations in de Sahara en ook in India en China. Breng je deze stations met elkaar in trilling, dan breng je de aarde in een elektromagnetische resonantie die ons geheel en al afsluit van de kosmos.

Ik wil geen complotdenker zijn maar wel nuchter en eerlijk. Ook ik vind het heel erg raar dat er in de zomer van 2021 zoveel regen valt, na drie kurkdroge zomers. Zolang ik leef heb ik dat nog nooit mee gemaakt

Hier zegt iemand: “die overstromingen zijn manipulatie. Die regen wordt namelijk gemaakt met geo-engineering, ook wel bekend als chemtrails en vooral heel erg veel HAARP”. https://www.geenstijl.nl/5160163/dit-is-waarom-limburg-en-de-rest-ineens-onder-water-staan/

Hoe cynisch is dan de watersnoodramp in België, Duitsland en Nederland
De deelstaten Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts (in het zuidwesten van Duitsland, grenzend aan Noordrijn-Westfalen, Frankrijk, Luxemburg en de Belgische provincie Luik) en Saarland (grenzend aan Frankrijk en Luxemburg), worstelen met ernstige wateroverlast en overstromingen. Een aantal gemeenten is onbereikbaar en reddingswerkers hebben ook ’s nachts mensen in veiligheid moeten brengen. Net als over de grens met België en Nederland.

In Duitsland
Door regenval en overstromingen zijn huizen ingestort en gemeenten afgesneden van de buitenwereld. Velen zochten bescherming tegen de overstromingen op bomen en daken van huizen. Reddingswerkers brachten mensen in veiligheid met boten en helikopters. Veel mensen worden vermist in Duitsland, mensen zijn onbereikbaar omdat het mobiele netwerk is uitgevallen, de stroom is op veel plaatsen uitgevallen, er is geen drinkwater, gasleidingen zijn lek, er zijn onrealistische beelden van grondverschuivingen te zien en veel vermisten en doden te melden. Kortom een ramp van ongekende grootte. De ramp van een giga omvang en giga impact, in Duitsland, België en Nederland.

BRON: https://www.zeitenschrift.com/news/haarp-die-geheimen-wettermacher
https://www.wanttoknow.info/war/haarp_weather_modification_electromagnetic_warfare_weapons?gclid=Cj0KCQjwub-HBhCyARIsAPctr7z3BvaG_Dqo_Mvcbp59gBd4cHBzUmbtl2lgyI-m4rmelO6V9nUi0s0aAs-ZEALw_wcB
https://happyrent.nl/nl/content/index/goedweer?fbclid=IwAR1WM249Z0aBr-F_6_nGe392WW_ienAfW0b4fvZmV0TU96NG1K6GeTuRCtc
https://jdreport.com/complotdenkers-hebben-wederom-gelijk-dit-maal-haarp/

WATEROVERLAST

Related posts

Immuunsysteem tegen COVID: Sinaasappelschillen en Grapefruitschillen

brandhaard.com

Fascisme slaat toe in de Journalistiek

brandhaard.com

Youtube: “We zijn aan duivels overgeleverd” Vrijheid van Meningsuiting is ‘GONE’

brandhaard.com

Inmiddels is het vaccin verantwoordelijk voor opnames en sterfte

brandhaard.com

NOOIT meer een stof in mijn lijf waar ik nog een keer ziek van kan worden! KLAAR.

brandhaard.com

Onwijs slecht nieuws voor gevaccineerden in de Volkskrant Gevaccineerden zijn besmettelijker dan ongevaccineeerden

brandhaard.com

1 comment

Corona, Covid-19, Vaccines, Vaccin, Vaccins, Complottheorien, wappies, politie, ME juli 23, 2021 at 10:08 PM

[…] HAARP en Chemtrails lees hier verder […]

Reply

Geef een reactie

NU

De lijst van alle VACCIN bijwerkingen was in oktober 2020 al bekend VACCINS STARTEN in december 2020

This will close in 90 seconds

%d bloggers liken dit: