De gigantische vaccinatiepropaganda, de fixatie van een wereldwijd politiek-mediacomplex van (vermeende) medische Covid-bestrijding op basis van experimentele vaccins gaat hand in hand met het gelijktijdig systematisch negeren van andere therapeutische benaderingen, vooral door effectieve medicijnen – hoewel er een grote aantal veelbelovende behandelingen zijn. In bijna alle opzichten zou hun doelgerichte aanpak en propaganda meer zin hebben in het geval van een infectieziekte die in het beste geval de omvang heeft van een bovengemiddelde seizoensgriep, zoals die zich al talloze malen heeft voorgedaan (zonder dat er sprake was van een pandemie), bericht Journalistenwatch.com.

Omdat slechts een klein deel van de geïnfecteerden een kritiek beloop met Corona doormaakt, is gerichte medicamenteuze interventie veel zinvoller dan de massale vaccinatie van hele bevolkingsgroepen, waarvan de overgrote meerderheid geen bescherming nodig heeft (als die er al zou zijn) – terwijl de bijwerkingen heel goed iedereen zouden kunnen treffen.

Een ander actueel voorbeeld van een dergelijk medicijn is een preparaat dat Israëlische onderzoekers hebben ontwikkeld en dat in zijn werkingsmechanisme gebruikmaakt van een natuurlijk voorkomend molecuul genaamd CD24.

De succespercentages van de teststudies waren indrukwekkend: maar liefst 93 procent van de patiënten met ernstige symptomen en een ernstig ziekteverloop die met het geneesmiddel werden behandeld in een fase II-onderzoek dat in Griekenland werd uitgevoerd, werd binnen vijf dagen (of zelfs minder) als genezen ontslagen, zoals de Jerusalem Post meldt.

Soortgelijke cijfers waren in de winter al bereikt in de fase I-proef bij 30 testpatiënten met matige tot ernstige covid: 29 van hen waren binnen enkele dagen volledig hersteld. Het gerichte werkingsmechanisme van de therapie die is ontwikkeld door een team van het Sourasky Medisch Centrum in Tel Aviv, EXO-CD24 genaamd, beïnvloedt niet het immuunsysteem in zijn geheel, maar slechts een specifiek mechanisme dat reageert op de karakteristieke cellulaire koppelingsprocessen van Sars-CoV2 en de mutaties daarvan, en helpt de lichaamseigen afweer om het juiste immunologische evenwicht te herstellen. Het organisme overwint de infectie gemakkelijk en snel, zelfs met een hoge viruslast. De onderzoekers spreken van “precisiegeneeskunde” en zeiden “verheugd te zijn dat we een middel hebben gevonden om de fysiologie van de ziekte aan te pakken”.

Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden sterven


Precisiegeneeskunde alleen gebruikt waar het nodig is

De veiligheid en onschadelijkheid van het geneesmiddel werden in Fase II duidelijk aangetoond. Ze liggen aanzienlijk hoger dan alle huidige vaccins – en, in tegenstelling tot de huidige vaccins, is het ook alleen bedoeld voor die patiënten die werkelijk lijden aan een aanzienlijke symptomatische of zelfs ernstige progressie van covid. Maar omdat er in werkelijkheid, buiten de vertekende voorstelling van de media om, zo ongelooflijk weinig gevallen van ernstige of fatale causaliteit zijn en niet alleen zogenaamde covid intensive care patiënten of zelfs “doodskandidaten”, is de markt voor dit geneesmiddel, net als voor alle andere, automatisch veel kleiner – en de productie dus veel minder interessant voor Big Pharma en hun politieke lobbyisten dan de overbodige en aan de lopende band afgetapte vaccins. In plaats van, laten we zeggen, 83 miljoen Duitsers, die het Corona-regime allemaal liever zo snel mogelijk gevaccineerd ziet, zouden er hooguit een paar duizend zijn voor wie dit veelbelovende en werkelijk levensreddende middel zou worden gebruikt.

Geen enkele oprichter van Biontech zou hier multimiljonair van worden, er zouden in de hele EU geen inentingsorders in de bovenste dubbele cijfers van miljarden lopen. Geen van degenen die geld verdienen aan deze gigantische verschuivingen van overheidsmiddelen zou ook maar in de buurt van zoveel profijt komen van een effectieve behandeling als ze van de vaccinatieprogramma’s hebben met hun reeds geplande derde en vierde vaccinaties (enzovoort), met telkens forse nieuwe prijsstijgingen.

Medicijn