Image default
Featured Health Media Vaccins

Pfizer Vaccin is NIET GOEDGEKEURD VERGUNNING IS VOOR Comirnaty

Pfizer-Vaccin Werd Niet Goedgekeurd door De FDA – Een Juridische En Medische Storing

Des temeer je de mens leert kennen, des temeer vertrouw je alleen nog je eigen hond!

Delen is zorgzaam – Deel alsjeblieft!

external-content.duckduckgo-6-800x400 Pfizer-vaccin werd niet goedgekeurd door de FDA - een juridische en medische storing

Door Sarah Westall | SarahWestall.com | Creative Commons

Er worden nog steeds spelletjes gespeeld met het “vaccin” terwijl het aantal doden en gewonden blijft toenemen. Op maandag 23 augustus maakten de FDA en de federale overheid bekend dat de FDA de Pfizer mRNA-injectie officieel heeft goedgekeurd. Maar na zorgvuldige lezing door veel artsen en advocaten , is het Pfizer “vaccin” niet goedgekeurd en speelt de regering woordspelletjes om het publiek voor de gek te houden.

Pfizer-Vaccin

Dr. Dave Janda verklaarde:

Mensen…. dit is een schelpenspel van monumentale proporties. 
De “goedkeuring” was niet voor de Pfizer -productprik maar voor een identieke entiteit …. . De Biotech productprik…. Comirnaty … die tot op heden niet is geproduceerd en geëtiketteerd of op zijn best slechts in zeer beperkte hoeveelheden beschikbaar is. Ik hou je niet voor de gek.

Tot overmaat van ramp volgde de FDA het standaardproces voor de goedkeuring van vaccins niet. Peter Doshi, hoofdredacteur van het British Medical Journal, stelt :

Het helpt de zaken niet dat de  FDA nu zegt dat het zijn adviescommissie niet zal bijeenroepen  om de gegevens te bespreken voorafgaand aan de goedkeuring van het vaccin van Pfizer. (Afgelopen augustus had het agentschap, om de aarzeling tegen vaccins aan te pakken, “ toegezegd om een ​​adviescommissie te gebruiken die  bestaat uit onafhankelijke experts om ervoor te zorgen dat de beraadslagingen over autorisatie of licentieverlening transparant zijn voor het publiek.”)

Helaas, om echt te begrijpen wat de FDA, NIH, de federale overheid en big Pharma hebben verzonnen, moet je niet alleen een dokter zijn, maar ook een advocaat. Een groep juridische en medische experts (waaronder dokter Malone) kwam samen om te analyseren wat er werkelijk is goedgekeurd en met welk doel. Hier is een deel van hun analyse:

Volgens de FDA: “De producten zijn wettelijk onderscheiden met bepaalde verschillen die geen invloed hebben op de veiligheid of effectiviteit. (pagina 2, Pfizer-brief)

    • hier geeft de FDA stilletjes toe dat het gelicentieerde Pfizer-vaccin en het geautoriseerde Pfizer-vaccin identiek zijn met betrekking tot veiligheid/werkzaamheid, maar ze zijn “wettelijk verschillend”. Dat is de code voor de ene is er aansprakelijkheid van de fabrikant, terwijl de andere dat niet doet. Het is ook de code voor “we willen geen mandaat opleggen aan het EUA-product omdat het illegaal is, maar we kunnen waarschijnlijk wegkomen met een mandaat voor het gelicentieerde product.”
    • pagina 12 AA (voorwaarden met betrekking tot het gebruik van gelicentieerd product). Dit vertelt je dat ja, we hebben het vaccin in licentie gegeven, maar… er is veel van het oude vaccin, eigenlijk “een aanzienlijke hoeveelheid” en dit in toytaal zal als een EUA worden beschouwd en zal blijven worden gebruikt. o Waarom zouden ze dat doen? Waarom specificeren dat identieke versies van het product juridisch anders zullen zijn? Omdat ze de vergunning nodig hebben om de mandaten op te leggen. Maar ze hebben de EUA nodig om aansprakelijkheid te ontlopen.
    • Samen met de licentie komt de aansprakelijkheid voor de fabrikant. (Terwijl alle EUA-producten een aansprakelijkheidsschild kregen.)
    • Helaas hebben onze federale regeringen liever dat we geen verhaal hebben als we gewond raken, in plaats van dat Pfizer zijn product voor de rechtbank verdedigt. Dus de FBI wil dat we DENKEN dat het vaccin dat we krijgen een vergunning heeft, waardoor mensen zich zullen onderwerpen omdat ze denken dat het nu verplicht kan worden gesteld, maar in plaats daarvan zullen we vrijwel zeker de EUA-flesjes ontvangen, om Pfizer’s achterstand te redden. Ja, er bestaat een gierig CICP-verwondingsprogramma, maar het heeft nog niet uitbetaald voor een enkele COVID-vaccinverwonding.

Je kunt hun volledige analyse hier lezen

Pfizer-Vaccin Werd Niet Goedgekeurd

 

%d bloggers liken dit: